Little||Angel

näi se menee

torstai 06. toukokuuta 2010 09:29

Kui kusipäit miehet osaa ol?
yleens ne saa tytö tuntee olevans onnellisii ja tyttö luulee et jätkäki o... Jätkät peittelee suruaan ja haluavat tytön olevan onnelline.. Mont muijaa yhes kuus kertoo jätkäst aika paljo... ne vaatii vähän, mutta haluavat enemmän. Onk naise tehtävä palvoo miehii? joskus ol, mut nyt se o muuttun vaik toist toivotaa..

Ne o yleens jätkii jotka kuisaa/ piilovittuilee muijil, leikkii tunteil ja puhuu paskaa seläntakan.. Miks ei vaa voi antaa olla, kos se ei hyödyt kettää.. Huutoo tulee selä takaa ku ohi kävellää, mut hai c'moon! tot kai naise ny herkkii o, mut ei sitä tarvi käyttää hyväkses. Myönnän, et kyl muijatki osaa ol vittumaisii ko puukottaa selkää, mut osaa ne ol esim. kouluski paremi ku jätkät.. kos harva muija viittii huutaa ohi kävelles tai nauraa päi naamaa... mielumi ettei uhri tie et sil nauretaa ni oottais et se menee edes ohi... Ottaa tän 9 vude aikan sen verra päähä et ei kyl jaksais...

kyl naisilki kilahtaa jossai vaihees ja luultavast sillo jätkä tajuu et se on tehny vääri. joitaki harvoja, hyviä jätkiä haittaa jos ne o saanu tytö suuttuu, mut enemmä o vastaa kävelly semsii et niit tuskin kiinnostaakaa...

Jos te täl tekstil nauratte ni antaa men! te ette voi mun, tai kenenkää muun mielipiteel mtn. Mut jos o jotai asiaa ni älkää pistäkö kaverii sanoo tai jos mus o jtn mist ette tykkää ni sanokaa se!
Antakaa kaikkie ol rauhas. jos teil o tarve vittuil, ni vittuilkaa päi naamaa sit. muistatte varmasti sit et se o tein vastuul kui hyvi osaatte puolustautuu, ei uhaten tarkotettu täkää lause, mut kaikil olis pali kivempaa jos kohtelisitte niit niinku ne teit... huoh... tuntuu ettei kenelkää mee järki päähä... En mä voi sitä tietää jos joku o mun kaa samaa mielt, tai jos ei ol... mut saa ottaa kantaa jne haukuuu tätä, mut ei tarvi nolata.

jos o asiaa ni sanokaa suoraa, mut sanokaa se vittu mulle päi naamaa!

Mieliala: Yksinäinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »