Eva

Lensin ekaa kertaa elämässäni ulos luokasta.

keskiviikko 13. joulukuuta 2006 22:14

Voi wee ku mä vihaan mun enkun opea. Ihan kamala. Pelkään sitä.. :s Se on niin ilkee aina kaikille, nauttii muiden kurituksesta. Okei, no sen käytös pitää huolen ettei sille ryppyillä, mutta samalla saa ihmiset hakeutumaan muiden opettajien kursseille. Ja tuskin mä oon ainut joka pelkää sitä. Vaikka kuulemma se on ihan kiva ryhmänohjaaja, niin silti en pidä siitä ollenkaan. On se nuori ja nätti, mutta sisällä mä nään pelkkää paskaa korvien välis.

Toissapäivänä pakersin enkun läksyjen kanssa (2 tehtävää.) Piti pyytää enkkunero-kaveria auttaa, että sain siitä ees jotain irti. Toista tehtävää en tajunnut ollenkaan, joten jätin sen tekemättä. Yritin kyl, mut en vaan ymmärtäny sitä. Seuraavana päivänä enkun tunnilla tarkistettiin ensimmäinen tehtävä, jonka jälkeen opettaja lähti kiertää ja kattoo et ketkä on tehny läksyt. Ne jotka ei ollu tehny läksyi, se heitti ulos luokasta tekee niitä. Luokkaan sai palata sit ku oli tehny ne. Ja koska pelkään sitä opettajaa, en tietenkään uskaltanut sanoa sille, että yritin sitä toista tehtävää osaamatta. Se ei olis kuitenkaan uskonu tai mulkannu vihaisesti taitaitai.. Elikkä siis...LENSIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄNI ULOS LUOKASTA!!! Ja sen takia etten ymmärtänyt tehtävää! Kopsasin sit käytäväs kaverilta sen, enkä tajunnu vieläkään sen tehtävän ideaa. Haluuks se ope tätä? Et oppilaat pelkää sitä niin paljon ettei uskalla puhua sille? Siltä vähän vaikuttaa.

Sit muistin et mun pitää kysyy silt opelta tehtäviä ku lähden Thaimaahan maanantaina. Olin loppu tunnin paniikis ja mietin mitä mä sanoisin. Hetken aikaa harkitsin jopa sähköpostin lähettämist.. Mut sit kokosin itteni ja täriseväl äänellä selitin sille tunnin jälkeen asiani. Se mulkkas mua tosi pahasti ja sano ilkeesti, ettei se voi JUST sillä hetkellä sanoa MULLE tehtäviä. Mumisin siin jotain, etten mä heti tarkoittanutkaan. Ajattelin vaan sanoa nyt et se voi sit miettiä niitä mulle. Ja tänään oisin sitä muistuttanut asiasta, mut ku ihmiset oli menos ulos luokasta ni se sano kyllästyneesti "Hurry! I have also something to do!" Joten en sit muistuttanutkaan. Kaipa sitä sähköpostia pitää sit lähettää.. :/

Inhoan sellaisia ihmisiä, jotka tuomitsee toisia. Tai kohtelee muita ku paskaa. Toi enkun ope on just sellanen. Kyllä mä ymmärrän suoran inhon jos on tehny jotain pahaa. Toi vaan tykkää siitä ku muut pelkää sitä. Kaipa se saa siit jotain tyydytyst. Mut turha odottaa multa mitään hymyä tai sitä et pitäisin siitä opettajana tai ihmisenä. Been there, seen that.. Mä tunnen tota opettajaa kohtaan vaan pelkoa ja inhoa.

Mieliala: Vihainen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »