dks

Tyttöystävähakemus <:

torstai 03. helmikuuta 2011 20:49

Elikä terve vaa kaikille!

Olen tässä lukenut niitänäitä "hakemuksia" etusivulta aina välillä ja tullut siihen tulokseen, että teenpäs iteki tämmösen. Rehellisesti ja pilke silmäkulmassa. ;>

Olen 22-vuotias jätkä, joka arvostaa luottamusta, sitoutumista ja niitä pieniä asioita, joita kaipaa silloin, kun joka ilta menee nukkumaan. Eli sitä hellyyttä, kyllä, olen romantikko. En liiallinen kuiteskaa, mutta joku vois väittää että olen sit tylsä. Noh, you figure that out.

Kuljen pilke silmäkulmassa aina, aina ja aina. Silmäpeli, se on kivvvaaaaaa. :) Olen uskollinen kumppani, en ikinä pettäis ketää, koska mulle on tehty nii ja se kirpaisi sillo joskus. Olen myös extempore jätkä, tykkään tehä vaikka yllätysreissun kapakkaa selvinpäi kello 2.00 yöllä ja käyä tanssahtelemassa tanssilattialla. Joo tykkään tanssahella, se on sit eri asia, et miltä se näyttää mut :D .

Olen sosiaalinen, kielitaitoinen ;) wink wink wink, avoin ja ekstrovertti. Opiskelen enkuks liiketaloutta ammattikorkeakoulussa ja olen päivittäin tekemisissä eri kansalaisuuksien omaavien henkilöiden kanssa. Se avartaa ja en ikinä tuomitse ketää sen takia miltä ne näyttävät tai miten pukeutuvat, ovatko homoja tai lesboja tai mitää tai mistä tulevat. Ihan sama. Kaikki saa olla mitä haluaa. Punanen on hyvä väri, ja musta ja tietys spesiaalitapauksessa jopa pinkki.

Seksi on kivaa ja sitä voi olla useastikin, mutta se on meikälle kyl tunteiden osoittamista (and how gay is that?) ja paljon tärkeämpää on se yhdessäoleminen. Semmone mie vain olen. Voin luvata aivan 100%:n varmuudella, että en ole kusipää jätkä. Mie välitän just sinusta ja vain sinusta, enkä koskaa tekis kompromisseja sinun kustannuksella jos asia on oikeasti vakava tai merkitsevä.

Vapaa-ajalla tulee pelattua salibandya ja futista siinä määrin missä oikea nilkka kestää ja kotona vietän aikaa katsoen jenkkisarjoja, kuten Big Bang Theory, The Vampire Diaries, The Walking Dead, Entourage ( loppu :( ), Chuck ja kyllä kyllä kyllä ja kyllä Gossip Girl & Glee. Lisäksi saattaapi olla, että kerran pari käyn baarissa kuukaudessa, mut nämä hommat saa väistyä aina, jos on mahollista olla vain sun kanssa. Ja muutenkin juomishommat, mul ei oo muuta intressiä ku just sinä ja se tarkoittaa sitä, että sie menet edelle tollasis asioissa. Tunne-elämältäni yritän tasapainoilla epäitsekkään ja itsekkään välimaastossa, jotta se kultane keskitie löytyis.

No eiköhän tässä nyt ollut jo aikalailla meikästä. Sinulta haluaisin
*sydämen, joka kuuluu vain sille yhdelle oikealle
*luottamuksen, täydellisen
*tulevaisuuden ;) hehe, no meneepä vakavaksi :D vitsit vitseinä
*oikean asenteen, joka ei syrji tai tyrmää ketään (mul on)
*kyvyn rakastaa ja näyttää se
*pieni pilke sinne silmäkulmaa ja muutenki semmone kaksimielinen huumori ja semmone et vähä "tuhmanakin" voi olla ;) kyllä iskee
*TÄRKEIN asia: itseluottamus. jos ei ole yhtää nii ei tule mittää, ei vaa voi tulla.

Nonii et semmosta tytötnaiset ;) Olin rehelline.

--------------------------------------

Tämä osa ei ole minun kirjoittama eikä liity sinänsä hakemukseeni, mut oli niin hyvä esimerkki, että pakko liittää.

Nainen....
sunnuntai 26. joulukuuta 2010 03:01
.... unelmoit ihanasta, kiltistä ja rakastavasta miehestä, mutta todellisuudessa ne eivät sinua kiinnosta. Vaan vedät puoleesi playereita ja idiootteja, jotka hurmaavat sinut hyvällä kropalla ja salaperäisyydellä... Lopulta huomaat olevasi rakastunut, jolloin mies lemppaa sinut, ja jäät edelleen häntä kaipaamaan. Mies käyttää sinua halutessaan, ja sinä toki juokset hänen luokseen heti, kun hän pyytää ja pilaat kaikki mahdollisesti onnistuvat suhteet hänen takiaan. Mies ei sano mitään suoraan, vaan ärsyttää ja kiduttaa sinua epätietoisuudella todellisista tunteistaan.


Että niin tytöt, I guess it is the fashion choice.
-----------------------------------------

No nyt! :>

Mieliala: Yksinäinen
Taustalla soi: Jukka Poika - mielihyvää

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »