Tero661

Harrastus ja elämä yleisesti

maanantai 07. maaliskuuta 2011 00:17

6 Kuukautta keilausta 4vuoden tauon jälkeen. Useita palkintoja tässä ajassa pieniä sekä isompia. Tänään 7.3.2011 tuli sitten urani H hetki. Iso turnaus isot palkinnot. Pääsin karsinnoista Finaaliin 20 parasta pääsi sinne ja pääsin sijalta 6. Tänään oli finaalit jonka voitin ja pääsin suoraan sitten taistelemaan turnauksen voitosta. Yleisöä, kannustusta ja kyyläystä kun heitän. Aivan totaallinen uusi tilanne ja se jännitti todella paljon. Joka vaikutti vähän suoritukseen, mutta kaikesta huolimatta voitin turnauksen ja voitin 800€.

Miksiköhän pidin tossa 4vuoden tauon? Kohtuu tyhmää, koska keilaus on selkeesti se mun juttu? 2Erikoiskilpailu voittoa putkeen. Ja nyt napsahti iso raha palkinto. Uskomatonta, mutta totta. Porissa mun mielestä muutenkin on kohtuu tasokkaita keilaajia. Mutta suunta vaan eteenpäin. Enskuussa Turkuun SM-Kisoihin ja siellä tietysti tehdään parhaansa. :=)

Mutta muuten silti tää elämä on hankalaa ja vaikeeta, masentaa ehkä siksi, että tunnen olevani vähän yksinäinen. Mutta kait se siitä onhan mulla onneksi paljon hyviä kavereita. :)

Mieliala: Iloinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »