ripsu

inhokkkilista!

perjantai 09. joulukuuta 2011 18:49

okei nyt on niinku tosi tylsää ni listaan asioita jota vihaan
ensimmäisenä ihmisiä, jotka ottaa asioita liian vakavasti. varsinkin jotain tarkoituksettomia asioita. mulla olis tästä pari hyvää esimerkkiä, mutta kyseiset henkilöt saattais ottaa nokkiinsa.
kaksi. ihmisten arvostelua ulkonäön, iän, kavereiden, GALLERIAN, mielipiteiden ja valintojen perusteella. on naurettavaa luokitella ihmisiä jonkin perusteella, kaikista naurettavinta on ajatella että joku on idiootti siksi että silla on rumat housut. joo on, mitä väliä, se tykkää niistä itse.
kolmantena se että teen kakkosta usein itse.
neljäs. vihaan usein itseäni sen takia että rupean melkeen itkemään kun nään yhden miehen joka kulkee mun kanssa samalla bussilla. se on ainakin yli 70 vuotta, joku jälkeenjäänyt ja käyttäytyy kun olisi viisi. ei se varmaan ite edes tajua että siinä on jotain erilaista kuin muissa ja mua niin säälitää se. mua säälittää myös jos joku sanoo jotain vähän säälittävällä äänensävyllä, ja kaikki ihan pienet säälittävät asiat. sääli häiritsee mua ihan koko ajan ihan kaikessa.
viidentenä sitä, etten osaa suuttua kunnolla. tai en osaa raivostua. mun tekee niin usein mieli heitellä jotain lautasia tai tuoleja tai jotain, ihan sama, mutta en vain pysty siihen. rupean itkemään silloinkin. silleen hiljaa.
joten kuudes: itkemistä. vihaan sitä, vihaan! mutta silti rakastan sitä, koska sen saa hyvillä keinoilla helposti pois. sulkaamurukeksillä vaikka.
seitsemän. epäonnistunmisen tunnetta joka piinaa mua.
kahdeksan, kaikkea sitä turhaa sälää mitä jotkut tunkee joka paikkaan. niinkuin ihkusäliä, jouluvaloja, koruja, huomioita, hymiöitä, sydämiä, niinkuja, koristeita, kaikkea.
yhdeksäs: kiroilua. en kaikkia sanoja, koska en halua moralisoida itseäni.
kymppi. nuuskaa! tää kuuluu oikeasti ylemmäs.
yhdentenätoista sitä että joku lukee tän, ja tulee sanomaan ettei kiinnosta. K.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »