anaheim

Lopun aika, osa2

sunnuntai 25. maaliskuuta 2007 20:49

Ihmiskunnan rippeet alistuvat kohtaloonsa. Vanhan maailman ihminen siirtyy kaupunkeihin asumaan, jotka uusi ihmiskunta rakentaa. Hygienisia taivaskupolikaupunkeja, joihin ihmisten elämä rajoittuu.

Vanhan ihmiskunnan jäänteet lisääntyvät, mutta lapset riistetään heiltä. Heistä valitaan parhaat jäsenet, ja nämä kasvavat laboratorioissa, valvottuina täydelliseen yhteiskuntaan. Synnytttäneet vanhan kansan jäsenet nukutetaan ikiuneen, he ovat ensimmäinen osa uuden ihmiskunnan yli-oppilaitoksen muistista. Biomekaanisia marionetteja. 24/7 orjallisesti näppäimistöjä painelevia tahdottomia orjia, jotka purkavat kaiken raunioista löytyneiden kovalevyjen datan, käsittelevät ja sulkevat formatoinnissa vapautuneiden aivojensa kapasiiteettiin.

Ihmiskunta jakautuu kahteen osaan: kansalaisiin ja pappeihin.
Paljon teknologiaa katosi sodassa, ja tekniikasta tulee uskonto.Kun tavallinen kansalainen käy 6 vuotta oppilaitosta, sillä tieto on vaarallista tyhmän ihmisen käsissä. Pappi jatkaa tämän jälkeen linnakemaisiin eristyneisiin yli-oppilaitoksiin, joiden sydämmeen päätyvät yhteiskunnan jäte ja kuona. Sielä sijaitsee keskuskoneen muisti. Ihminen aivopestään ja muisti asetetaan digitaalisen ja biomekaanisen tiedonsiirron valtaan. Kansalaiset tekevät työtä. Papit pitävät huolta että heidän uskontonsa jumala pysyy toiminnassa.

Ihmiskunta marssii riveissä töihin. Päivästä päivään opiskelijat, työläiset ja papit marssivat rintarinnan, tasa-askelin määränhpäähänsä. Taivaalla paistaa kylmä "aurinko"; jättikokoinen UV paneeli. Sillä musta pilviverho peittää oikean taivaan. Ihmiskunta on tuhonnut kaiken. Ja nyt maksaa laskujaan. Miljoonat kansalaiset kulkevat päivittäin ilmalukkoon ja sen läpi suojapuvuissaan, kierrättämässä maata ja ilmaa. Siivoamassa jätteitään. Uusi ihmiskunta marssii yli tasankojen, etsien uusia asuinpaikkoja vanhan rippeille.

Ja tämän järjestelmän huipulle nousee uuden ihmiskunnan suunnittelemien tiedemiesten perustama mega-korporaatio. Omega-konserni.

Jättikokoinen suuryhtlö tuottaa kaiken ja valvoo kaikkea. Ruoasta lääketarpeisiin ja aseisiin, joilla uusi ihmiskunta taltuttaa menneen mailman vastarintaa tekevät, raunioissa piileskelevät kapinalliset.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »