mr.goose

ILMOITUS MIESPUOLISILLE VERONMAKSAJILLE Verouudistus alkaen 1. marraskuuta 2011

sunnuntai 01. tammikuuta 2012 23:44

ILMOITUS MIESPUOLISILLE VERONMAKSAJILLE
Verouudistus alkaen 1. marraskuuta 2011

ARVOISA VERONMAKSAJA!

Ainoa asia, jota veroviranomaiset eivät ole vielä verottaneet, on penis.

Nyt tämän epäkohdan poistamista on pohdittu ja on vakaasti harkittu veropohjan laajennusta. Tämä johtuu siitä, että: 80 % ajasta se roikkuu työttömänä. Myös yöttömyysetuudet ovat verotettavaa tuloa. Vuorokaudesta 10 % se seisoo, on kova ja liikkumaton, vaikkakin toimeton. Vastaavasti, jos työt seisovat yrityksessä lakon vuoksi tai kylmän ja joustamattoman henkilöstöpolitiikan vuoksi, ja miehet ovat toimettomina, ovat lakon aikaiset ammattiliiton maksamat korvaukset verotettavaa tuloa.

Penis on 5 % ajasta ulospäin suuntautunut ja aktiivinen ja hoitaa työsuoritusta, joka on verrannollinen mm. paloviranomaisten verovelvollisen tehtäväkuvan kanssa. Noin 5 % ajasta penis toimii pimeissä olosuhteissa, jotka voidaan myös tulkita hämärähommiksi tai kuutamokeikkailuksi. Sitä paitsi, sillä on parhaimmassa tapauksessa kaksi (2) siitä riippuvaista uloketta. Riippuvaisuussuhde voidaan tulkita huoltosuhteeksi, jossa maksetut etuisuudet saattavat olla jossain määrin verotuksen ulkopuolella (lapsilisät, elatusmaksut), mutta koska tässä tapauksessa verovelvollinen ei pysty osoittamaan varsinaista kustannusvastaavuutta, on verottajan ollut syytä harkita ko. riippuvuussuhteen veroetuisuuden harkintaverotusta. Tämä tosiasia tekee sen, että veroviranomaiset katsovat peniksenne olevan verotettava objekti. Sen vuoksi on päätetty, että 1. marraskuuta 2011 alkaen teitä verotetaan peniksenne koon mukaan. Selventääksenne kategorianne, asettakaa peniksenne tasaiselle alustalle ja mitatkaa viivoittimella sen pituus. Tämän jälkeen vero lasketaan käyttäen apuna alla olevaa taulukkoa.

Pieni 10-15cm Jäännösvero 500€
Suuri 15-20cm Huvivero 1500€
Suurempi 20-25cm Lisävero 5000€
Eevan surma 25-30cm Pinta-alavero 10 000€

HUOM! Jos on käynyt ikävä tosiasia, että omanne on lyhyempi kuin 10cm, olette oikeutettu alijäämähyvitykseen.

Jos taas mitta on yli 30 cm, joudutte neuvottelemaan verotoimistossa virkailijan kanssa henkilökohtaisesti mukavuuslipun alla kulkevasta varainsiirtoverosta. Olkaa ystävällinen ja älkää pyytäkö lykkäystä. Sitä voi tehdä vain silloin, mikäli viranomainen itse sitä verovelvolliselta virastossa vaatii. Kaikki muutokset on saatettava välittömästi veroviranomaisen tietoon. Mikäli ette toimita veroilmoitusta määräaikaan mennessä, joudumme suorittamaan verotarkastuksen. Verolautakunta käsittelee mielellään epäselviä tapauksia tunnustellen asioita huolellisesti joka puolelta. Ko. verotuoton maksimoimiseksi kunkin alueen veropiiri on velvoitettu järjestämään virallisen mittauksen, johon henkilökunnan kvalifikaatiovaatimuksena on max. 20 vuoden ikä, "muodollinen" pätevyys, sopiva sukupuoli (vaihtelee tapauskohtaisesti) ja kokemus vastaavista peniksenkäsittely tehtävistä. Toistaiseksi ko. kvalifikaatiovaatimukset täyttävää henkilökuntaa on verotoimistoiden piirissä jostain syystä niukanlaisesti.

Edellisen lisäksi on säädetty toimintatapa ja käyttövero: mikäli verovelvollisen verovuoden aikana suorittamista yhdynnöistä yli 70 % tapahtuu takaapäin, on henkilö velvoitettu maksamaan koiraveroa verovuodelta.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »