Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


Xenuuu

KAKSONEN (GEMINI) 21.5. - 20.6.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012 16:11

KAKSONEN (GEMINI) 21.5. - 20.6.

Eläinradan kolmas merkki.

Hallitseva planeetta: Merkurius
Symboli: kaksi pientä lasta, kaksoset
Elementti: ilma
Onnenkivet: akvamariini, topaasi
Metalli: elohopea
Onnenluku: 5
Onnenväri: keltainen
Onnenpäivä: keskiviikko
Onnenkukka: kielo

Kaksonen on hyvin levoton ja hänen aktiiviset aivonsa kaipaavat miltei jatkuvasti uusia virikkeitä. Kaksonen hankkiikin paljon erilaisia kokemuksia lähes kaikilta elämänalueilta. Hän haluaa välttää kyllästymistä hintaan mihin hyvänsä.

Utelias ja tarkkaavainen Kaksonen keskustelee mielellään muiden kanssa, eivätkä häneltä lopu koskaan puheenaiheet. Kaksonen omaksuu tietoja nopeasti ja hän nauttii uuden oppimisesta. Toisaalta hän on kiinnostunut niin monista aiheista, että hänen käsityksensä asioista saattaa jäädä melko pinnalliseksi. Hänen on vaikea keskittyä mihinkään kovin pitkäksi ajaksi ja se on yksi syy siihen, että hänen elämänsä on hyvin vaihtelevaa.
Kaksonen on monimutkainen merkki, sillä kaksoset edustavat luonteen kaksijakoisuutta. Kaksosen kaksi puoliskoa kaipaavat kontrasteja, eikä hän voi hyvin ilman niitä. Kaksonen nauttii kiireisestä elämästä. silti hänellä on vielä tarmoa osallistua ahkerasti seuraelämään - joko partnerin kanssa tai ilman.
Syvällisellä tasolla kaksijakoisuus kuvastaa Kaksosen yritystä yhdistää minänsä monet puolet. Iän myötä Kaksonen löytää yhden tai kaksi asiaa, joihin hän todella haluaa keskittyä ja hän saa niistä paljon iloa ja tyydytystä.
Ikinuorekas Kaksonen katselee maailmaa koko ikänsä lapsen silmin. Eläinradan Peter Paniksi kutsuttu Kaksonen tulee hyvin toimeen lasten kanssa, ja koska hän tahtoo itsekin pysyä lapsen kaltaisena, hän ei halua sitoa itseään liiaksi. Kaksonen oppii jatkuvasti uusia asioita, ja mikäli hän osaa käyttää suunnattoman tarmokkuutensa hyödyllisesti, elämä on hänestä aina palkitsevaa ja kiinnostavaa.

Miespuolinen Kaksonen on tavallisesti pitkä, hoikka ja notkea, ja hän kävelee ripeästi katsellen koko ajan ympärilleen. Kaksosmiehen katseesta heijastuu aina uteliaisuutta. Hän vanhenee hitaasti ja yleensä hän vaikuttaa paljon ikäistään nuoremmalta.
Monille Kaksosmiehille elämä on yhtä suurta seikkailua ja heidän on vaikea vastustaa tilaisuuksia saada uusia kokemuksia. Alati utelias Kaksonen kaipaa koko ajan virikkeitä. Niitä etsiessään hän kulkee kiehtovia polkuja ja toisinaan hän joutuu alttiiksi vaaralle. Kaksosmies haluaa nähdä ja kokea paljon, ja nokkeluus ja viehätysvoima auttavat häntä hankkimaan uusia kokemuksia. Hän on älykäs ja terävä ja tarvitsee paljon älyllisiä haasteita jotta ei pitkästyisi.
Usein Kaksonen keskittyy hauskanpitoon niin tarmokkaasti, ettei huomaa, mitä taakseen jättää. Kaksosmies nauttii elämästä eniten silloin kun hän elää omilla ehdoillaan.

Kaksonen kaipaa vaihtelua, kontrasteja ja muutoksia. Ilman niitä hän ahdistuu ja turhautuu. Hän haluaa rikkoa arkirutiinin pienillä tauoilla, esimerkiksi menemällä ystävien luo vierailulle muutamaksi päiväksi. Kaksonen ei vietä mielellään pitkiä aikoja yksikseen, sillä hän kaipaa seuraa. Jos hänellä ei ole mitään tekemistä, hän masentuu ja näkee paljon vaivaa keksiäkseen jotain puuhaa. Kaksonen yrittää aina käyttää aikansa tehokkaasti.
Jos Kaksonen joutuu tekemään kovin monia sitoumuksia, hän tuntee olevansa ansassa, sillä hän haluaa pitää kaikki ovet auki ja katsella koko ajan tulevaisuuteen.

Rakkaus ja yhteensopivuus

Flirttaileva Kaksonen tulee hyvin toimeen vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa.
Henkinen yhteenkuuluvuus on Kaksoselle erittäin tärkeää, eikä hän ilman sitä päästä suhdetta kehittymään pitemmälle. Hänen voi olla vaikea käsitellä syviä tunteita, ja siksi hän pitää usein muut tietyn välimatkan päässä. Läheisessä suhteessa Kaksonen on kuitenkin yllättävän herkkä.

Rakkaus ja intohimo
Kaksonen nauttii aidosti saadessaan tutustua uusiin ihmisiin. Hän on romanttinen ja pitää parisuhteen alkuvaihetta hyvin jännittävänä. Useimmat ihmiset viihtyvät charmikkaan Kaksosen seurassa. Kaksosen aistillisuus on eloisaa ja hän on melko kokeilunhaluinen. Hänestä seksi on hauska asia, johon ei saa suhtautua liian ryppyotsaisesti.
Kaksosen kumppanin on syytä valmistautua mielialan vaihteluihin, Toisinaan Kaksonen vaikuttaa etäiseltä ja hänen kumppaninsa miettii, mikä meni vikaan. Pian Kaksonen on kuitenkin jälleen oma huomaavainen ja hauska itsensä.

Avioliitto
Kaksosesta voi tulla loistava puoliso, sillä hän varsin mukautuvainen ja reipas. Kaksonen on onnellisin löydettyään kumppanin, joka kaipaa vaihtelevaa elämää hänen itsensä tavoin. Vakaata elämää ja rutiineja arvostavat ihmiset eivät välttämättä pysy Kaksosen vauhdissa.
Kaksosen ei kannata mennä naimisiin kovin nuorena, sillä voi kestää useita vuosia, ennen kuin hän on todella valmis siihen. Kun Kaksonen on löytänyt elämänsä rakkauden, hänen on hyvä asua ensin jonkin aikaa kumppaninsa kanssa, jotta hän näkee, miten suhde toimii pitemmän päälle.
Kaksosmies on loistava puoliso - päätettyään asettua aloilleen. Hän on kannustava ja älykäs aviomies ja hän pysyy pitkään nuorekkaana. Hän tulee myös hienosti toimeen lasten kanssa.

Yhteensopivuus
Kaksosten ja muiden ilman merkkien suhteet toimivat hyvin, sillä molemmat osapuolet tarvitsevat henkisiä virikkeitä ja itsenäisyyttä. Kestävät suhteet ovat todennäköisiä - tosin kahden Kaksosen suhde ei välttämättä ole kovin vakaa. Kaksoset sopivat erinomaisesti yhteen myös tulen merkkien kanssa. Kaksonen arvostaa tulen merkkien kiivasta tarmokkuutta ja myönteistä elämänasennetta.
Veden merkkien kanssa Kaksosten voi olla vaikea solmia läheistä suhdetta, koska he eivät oikein ymmärrä näiden syvää tunteellisuutta. Rapu on luultavasti paras vaihtoehto veden merkeistä. Kaksoset arvostavat lennokasta ideointia, kun taas maan merkit ovat erittäin käytännöllisiä ja maanläheisiä. He odottavat parisuhteelta aivan erilaisia asioita. Toisaalta Neitsyellä ja Kaksosella on samanlainen ajatusmaailma.

Mieliala: Rento
Taustalla soi: Popeda - Tahdotko mut tosiaan

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »