Odemaster

Everything feels like shit!

maanantai 23. heinäkuuta 2012 16:12

Yrittäkää ottaa selvää jos tänne asti eksytte. Todella sekava teksti joka tuli kirjotettua vuonna nakki ja kypärä ku masens oikee kunnolla :c! Alkaa vaa taas jostain syystä tuntumaa siltä et pitäis lukee tää useemminki :/!

Kun tunnet olosi surulliseksi, sinun pitää vain jatkaa matkaa, vaikka et tietäisi suuntaa. Se suunta on yleensä sinulla alaspäin. Elämä yrittää pakottaa sinut pysymään mukana, mutta jos et itse ole siihen valmis sinut pakotetaan menettämään kaikki! Kaikki ketä rakastat, kaikki mitä tarvitset, kaikki mikä on sinulle kaikkein tärkeintä. Olethan siis valmis jatkamaan eteenpäin ettet menetä kaikkea mitä tarvitset, kaikkia ketä rakastat, kaikkea mikä on sinulle tärkeintä, vaikka minä en ole valmis siihen. Minä tarvitsen sinua rakas. Älä jätä minua! Minä tarvitsen sinua, lähelleni. Tarvitsen sinua että voin hengittää ja elää. Tarvitsen sinua tuekseni. Tarvitsen sinut elämääni, jotta elämäni ei olisi pelkästään yksi iso tyhjä musta aukko. Tarvitsen sinut tuomaan valon siihen tyhjyyteen, jotta näkisin taas sen polun jota jaksan kulkea.

Hulluutta on monenlaista, mutta pahinta on elää ilman sitä ketä rakastaa. Se saa ihmisen tuntemaan itsensä arvottomaksi ja merkityksettömäksi. Se saa ihmisen masentumaan. Vaikka yrität kuinka saada häntä takaisin, se on mahdotonta. Hän on valinnut toisen. Toisen josta välittää. Toisen jonka kanssa haluaa elää. Sinä jäät toiseksi. Pahinta on se että rakastat häntä. Sinun pitää haudata se. Haudata se syvälle. Itsesi mukana. Muuten et selviä. Tee se toiseen kertaan uudelleen, niin saatat selvitä. TAPA KAIKKI TUNTEET. ÄLÄ RAKASTA KETÄÄN. Älä luota keneenkään muuhun kuin ystävääsi. Siihen ainoaan keneen voit luottaa. Älä anna TUNTEILLE valtaa. HAUTAA NE! Älä IKINÄ ENÄÄN RAKASTA. Rakkaus EI OLE SINUA VARTEN. Se vain SATUTTAA sinua, joka kerta niin paljon että TAPAT ITSESI jos jatkat! Kuolema helpottaa, mutta et voi tehdä sitä rakkaasi takia, koska satuttaisit häntä. Sitä et halua. Haluta että hän on onnellinen, mutta samalla toivot ettei kenenkään muun kuin sinun kanssa. Elät itsesi kanssa ja odotat, kuolemaa tai sitä ainoaa henkilöä jota rakastat oikeasti.

Odottaminen on pahinta. Se että et voi lopettaa odottamista musertaa sinut. Se että et voi lopettaa rakastamista masentaa sinut. Se että odottamisen ja rakastamisen yhdistää, se tappaa sinut sisältä. Se että et halua elää saa sinut hulluuden partaalle. Nämä kaikki saavat sinut pikku hiljaa kuihtumaan, sisältä, sieltä missä rakkaus elää. Se saa rakkauden kuolemaan. Peität rakkauden syvälle sisimpääsi, lukitset sen syvälle ja heität avaimen pois. Et ENÄÄ HALUA RAKASTAA. RAKKAUS EI OLE SINUA VARTEN! TAPA SE TUNNE!

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Evanescence - my immortal

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »