Pii-

poikaystävähakemus, tai sitten ei.

lauantai 25. elokuuta 2012 19:53

Joooo, näin pääsi käymään, että minäkin alennuin tähän tylsyyksissäni!

Elikkäs elikkäs, itse olen 19-vuotias maalaisjuntti. Kyllä, asun maalla, enkä varmasti selviäisi kaupungissa. Valmistuin keväällä 2012 hevoskasvattajaksi, eli ammatikseni hoidan metukoita. Olen 168cm pitkä, silmäni ovat sinivihreät ja tykkään ruoasta (en kebabista). Ei, en tee sulle voileipiä. En juo kahvia, enkä polta. Käytän alkoholia harvoin, mutta saunakalja silloin tällöin on jees.

! En tykkää siitä, että mun syömisiä/juomisia maksellaan !

^ se on sama kun veisit mun vapauden, tuntuu kuin olisin velkaa.

Työn ohella aikaa kuluu lemmikeiden kanssa. Karvakamuihini kuuluu hevonen, koira, 2 kissaa ja 6 kania, joista yhden pitäisi saada poikasia syyskuun puolessa välissä.


Miehen tulisi olla rento (eli pitää osata chillata, esimerkiksi leffaa katsellen, dataillen tai vaikka koiran kanssa kävelyllä käyden), luotettava, mukava, ei liian 'paha poika', edes omalla tavallaan fiksu, sekä huumorintajuinen. Tosin en halua kakkavitsejä laukovaa aikuista lasta seuraani. Et saa olla idiootti (muista, että tästä voidaan olla montaa mieltä). En tykkää mistään ällöromantiikasta, se vaan ahdistaa. Teet elämälläsi jotain; olet joko töissä, tai edes opiskelet. Et pakota mua ottamaan mitään sun maksamaa, et edes limua, koska jos haluan jotain, niin maksan itse, tai olen ilman. Osaat hieroa edes jotenkin, sillä mun hartiat on töiden takia tosi usein jumissa.

Ulkonäöllisesti tykkään puolipitkistä hiuksista (ei en syty pätkääkään kaljuista/todella lyhyistä hiuksista), miehekkäistä kasvonpiirteistä (pitää silti olla nuori ja söpö) ja suorasta nenästä (joo, älä kysy x3 ). Mitä pidempi, sen parempi. Plussaa on tietysti lihakset (varsinkin vatsalihakset, nomnom), sillä en halua näyttää enemmän kaapilta kuin sinä ja ruskeat, nätit silmät (ei muissakaan väreissä vikaa ole).



Nyt ei tullu muuta mieleen, mutta lisäilen varmaankin sitten, jos jotakin tulee mieleen.

Ps. En oikeesti etsi poikaystävää kuvakkeesta. Easier to be alone.

Mieliala: Väsynyt
Taustalla soi: Laina Walker - Girlfriend (overly attached girlfriend)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »