JEANNAY

True♥

lauantai 06. lokakuuta 2012 17:24

Minä olen kyllästynyt olemaan kiltti. Minä olen kyllästynyt yltämään ihmisten määrittelemiin mittoihin ja kelpaamaan vasta ne täytettyäni. Minä olen kyllästynyt olemaan muille mieliksi, vain jotta muut olisivat tyytyväisiä. Olen kyllästynyt kieltämään omat tarpeeni ja oman onnellisuuteni. Olen kyllästynyt siihen, että minua pyrkivät neuvomaan ihmiset, jotka eivät minua edes pohjimmiltaan tunne, va
ikka niin luulevat. Olen kyllästynyt siihen, että toiset tuntuvat tietävän minua paremmin mikä tekee minut onnelliseksi.

Tämä elämä on minun, tämä sydän on minun, minä tiedän miten se sykkii, sillä se sattumoisin on minun rinnassani 24 tuntia vuorokaudessa, eikä kenelläkään ole varaa tulkita sen lyöntejä, paitsi minulla. Kiltteys on raskasta. Olla rakastettu ja hyväksytty sellaisenaan, se on ihmisten keskuudessa harvinaista, kun kovin usein kaikesta täytyy maksaa. Mikään ei ole ilmaista. Minä tallaan omat polkuni, teen omat virheeni ja maksan niistä hinnan. Muiden ei tarvitse niillä päätään vaivata. Minä olen vain se, mikä olen. Oma itseni. Kaikkine virheineni.

Mieliala: Iloinen
Taustalla soi: Sturm Und Drang - Molly The Murderer

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »