SweetJane

Kroppaprojekti osa 6

tiistai 08. tammikuuta 2013 19:20

Huiii, kohta se alkaaa! Nimittäin dietti. Jännittää jo valmiiks meneekö vaivalla hankitut lihakset samalla. Ojentajat ja olkapäät ihan kivas kunnossa. Toki muutenki ku saa ylimääräset rasvat pois. Aina on parantamisen varaa tottakai, eikä tällä projektilla olekaan mitään "parasta ennen" päivämäärää. Ekana tavotteena lähitulevaisuudessa saada yläkropan treeneihin oman painon verran painoo ja alakropalle 1,5 ja jopa 2 kertaa oma paino. Siihen on viel matkaa ja veikkaan että kun kalorit putoo tossa ni treenipainot putoo myös.

Kolmijakoisella dietti käyntiin, 4x viikossa sali ja pari-kolme kertaa aamuaerobiset riippuen työvuoroista. Kerran viikkoon intervallia, nyt vielä sisätiloissa ja keväämmällä sitten hyvää mäkeä etsimään. Taka-ja etureidet jaoin omille päiville, saa nähdä millasta tulosta sillä tulee.

Tästä viikosta oon jättäny taas turhan sokerin pois (kahvi, limut ja mehut) ja muutenki herkut, tosin tänään söin sämpylää ja pullan. :s Mut vastapainona lounaaksi söin salaatin. Ja kohta jotain erittäin proteiinipitoista iltaruokaa. Proteiineihin saa kyl kiinnittää huomioo, luulin syöväni paljon proteiinia mut kalorilaskurin mukaan normipäivänä jäi silti 20+ grammaa vajaaks.

Semmosta. Päivittelen taas kunhan eka diettiviikko menny et paljon pudonnu ja mikä fiilis, vaik tuskin tätä kukaan lukeekaan. Noh, voinpa sit ite vaik ens vuonna tähän aikaan ihmetellä mun blogitekstejä.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »