LiL^J

heimoimoi!

torstai 11. huhtikuuta 2013 10:27

Ihan tällee ajattelin avautua vähäse ja kiitos jos jaksoitte lukee.
Mua ärsyttää ihan sikana ihmiset, siis oikeestaan suurin osa nuoremmista ihmisistä...Ne karsastaa kaikkee uutta ja sellasta mitä ne ei oo ikinä ees kokeillu. Ne on jääny siihen pieneen omaan palloonsa pyöriin ja kaikki, mitä ne haluaa, ne saa.... Ja kyllä, itse olen ollut samanlainen kusipäinen mulkku, mutta kyllä sitä elämässä oppiikin jotain. Jotkut vaan on syntyny se kultalusikka niin syvällä perseesssä, että siitä ny ei ookaan takaspääsyä.
Mutta asiaan.
Kaikista eniten mua ärsyttää se, että ihmiset on niin helvetin ennakkoluuloisia asioiden suhteen.
Esim, jos miehellä tai naisella on lapsia tai eläimiä, niin siitä tulee heti ennakkoluuloja ja saa ihmisten pään ajatteleen kaikkee epäoleellista. Minkä takia se nyt sitten on niin paha, jos esim, naisella on toisen miehen kanssa lapsi/lapsia? Mitäs sitten. Se ei tarkota automaattisesti sitä, että sillä uudella miehellä tulee oleen kädet täynnä töitä sen lapsen kanssa, ei ei. Jos mies ei itse vaadi olla lapsen kanssa, ei sitä myöskään siihen voi pakottaa! Samoin on naisten kohdalla, osa naisista saattaa inhota lapsia tai ei siedä niitä, ja sen takia ei voi alottaa parisuhdetta tai edes kokeilla suhdetta ihmisen kanssa jolla on lapsi. Ja se viel, et suurin osa ihmisistä lokeroi samantien YH-äidit ja -isät ja kuvittelee, ettei niillä ole muuta elämää ku neljä seinää ja lapsia. Ei se ny niin mee. Kyllä lapsen kanssa voi tehdä mitä vaan oikeestaan, ei se lapsi ole este tekemiselle ja menemiselle, se vaan vähän rajottaa sitä, mik mun mielestä loppuen lopuks vaan on hyvä juttu.
Sama pätee eläimiin.
Hitto mitä touhua, varsinkin miehille on hirveen suuri rasti lähteä viemään naisen koiraa pihalle tai ruokkia kissat tai vastaavaa. Joo kyllä, ne eivät ole sinun eläimiäsi vaan hänen ja kyllä, sinulla ei ole velvollisuutta hoitaa niitä. MUTTA, siinä se onkin sitten. Sama joillain naisilla, ei voi mennä ja ottaa riskiä vaan, koska on eläimiä toisella ja siitä tulis kauhee sotku ja plaa plaa plaa... HERÄTKÄÄ NY IHMISET!!?
Ennakkoluuloja saa ja pitää olla, tiettyyn rajaan asti. Mut joku raja se tässäkin on. Se että ei tuomitse toista heti tai lokeroi ja antaa itselle ja myös toiselle mahdollisuuden, niin kyl mää veikkaan, että ei se lapsi tai koira tai mikä lie siinä sivussa haittaa, kunhan on tehty pelisäännöt selväks. Ja vaikka se ns. puoliso ei veiskää sun koiraa tai kauheesti uskalla olla sun lapsen kanssa, ei se mitään. Se vaatii totuttelua ja toistoja, ei sitä, että vetäset ittes heti pois kuvioista ku joku pelottaa tai jännittää, se on vaan elämää!

JENNI ON PUHUNUT!!

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Ruger Hauer - Jokaiselle jotakin

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »