n0jenni

Menetin lopullisesti uskoni miehiin

keskiviikko 08. toukokuuta 2013 01:34

TuhmaKundi kuiskasi... (tänään 01:12 )wowow, mageeta kuvaa kauniista naisesta ;) tääl ois kuules komee ja hauska kundi vailla seuraa ;) hmm ... onks sus yhtään tuhmaa tyttöö? ;)

Tähän vastasin sitte iha ystävällisesti että joo, kyllä, muttei sulle. Kerroin myös mielipiteeni henkilön nimimerkistä ja siitä kuinka epäilen ettei hän saa tolla hirveesti sitä tuhmaa seuraa. Kyseinen henkilö poisti kommenttini jonka jälkeen kysyin miksi hän poistaa asiallisen kommentin jonka olen kommentoinut julkisesti.

TuhmaKundi kuiskasi... (tänään 01:16) hahahah sä et nyt tajuu :D noi replat on tarkotettu ja suunniteltu niin että sun kaltaset nunnat/hiekkapillut kärähtää välittömästi, kuten näemme, tietynlaiset tirppanat ei malta olla alkamatta äksyilee ja mouhoo tosta replasta kun ottavat sen niin pirun vakavasti ja samalla osoittavat sen että ovat liian kilttejä eikä ole rohkeutta ja seikkailumieltä ollenkaan, eli repla toimii erittäin hyvin ja voin pettymykseksesi kertoa että et uskoiskaan kuinka paljon täällä on tyttöjä jotka innostuu ja haluu seikkailuu ja pientä leikkii ja aika monta olen tavannukki ja muutamasta tullut jopa vakkari. joten löysää ponnariis tipu

Naureskeltuani hetken olin vastaamassa kunnes... Olet käyttäjän ignore-listalla!

Mieliala: Huolissaan
Taustalla soi: Inna - ok

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »