ileh

Humala mietteitä Vol 1.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013 04:00

Kaksi päivää on nyt kulunut samaa kysymystä miettiessä: miksi Alko sulkee ovensa juuri silloin kun minun oli tarve siellä asioida? Eilen 20.30 ja tänään 18.30. Olenko itse niin onneton, etten osaa ajoittaa asiointiani oikeaan aikaan vain kuseeeko Alkon aukioloajat syvästi ja hartaasti.

Toinen mikä mieleeni juolahti viime päivistä. Miksi ihmiset käyttävät sellaisia vaatteita, jotka eivät selkeästi sovi heidän rungolleen? Minihame, tiukat farkut. Ettekö te ihmiset katso peiliin ko lähdette ulos. Tämän takia itse verhoudun mustaan ja mahdollisimman epäimartelevaan asuun. Ette pysty näkemään mätisäkkiyttäni. Oi voi. On se hauskaa kirjoittaa humaluksissa, joka toisen sanan saa pyyhkiä.

Ja kolmas asia mikä juolahti mieleeni. Miksi ihmiset eivät arvosta vanhempiaan? Luin juuri jonkun heheheheh hauskan blogin: kirjoitin äidille kortin ja piirsin siihen kirkkoveneen. No heeh. Todella hauskaa. Oma äitini ei ainakaan ole täydellinen, mutta äiti on äiti. Häntä kunnoitan, vaikkei hän olisikaan sitä ansainnut. Joskus vihaan häntä, toisinaan rakastan. Se on miun äiti, ei täydellinen ihminen - vain äiti. Jonka rakkaus on loputon. Se on nähty monesti. Äiti olet tärkeä. Tänään muuten on äitienpäivä, jeij! Ja minä krapulassa.

Äiti ymmärtää. <3

Kiitos hei. Teki taas mieli kirjoittaa. Kiitos ja anteeksi, poistun tupakalle.

Mieliala: Laiska
Taustalla soi: Unheilig - Auf Zummond

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »