Dea_

Hmm..

torstai 18. heinäkuuta 2013 19:46

Kalteva otsa

Jos sinulla on kalteva otsa, kuten Ryan Seacrestilla, merkitsee se usein sitä, että olet yritteliäs. Kaltevaotsaiset eivät kuitenkaan pidä itsestään puhumisesta.

Vahvat kulmakarvat

Mitä vahvemmat kulmakarvat, sitä itsevarmempi ihminen. Jos omistat tuuheat kulmakarvat, olet myös todennäköisesti erittäin seksuaalinen. Osaat myös hallita tunteesi ja tutustut helposti ihmisiin.

Suuret silmät

Suurisilmäisillä ihmisillä on usein avoin sydän ja he ovat kovia puhumaan. He puhuvat usein tuntemattomille ja saattavat jopa avautua heille yllättävän paljon. Heidän mielestään jokaisen tulisi toimia näin.

Iso nenä

Kiinalaisten mukaan mitä suurempi nenä, sitä enemmän kiinnität huomiota asioihin joita muut eivät edes huomaa. Saatat myös olla nirso ja herkkä. Olet myös todennäköisesti perfektionisti.

Suuri alahuuli

Jos sinulla on suurempi alahuuli kuin ylähuuli olet nautinnon etsijä, joka myös rakastaa elämän pieniä iloja. Sinulla saattaa kuitenkin olla potentiaalia nauttia elämästä jopa liiankin kovasti, joskus valintasi menevät enemmän nautinnon kuin järjen mukaan.

Pyöreät posket

Pyöreät posket ovat merkki siitä, että olet hyvä johtamaan ihmisiä sekä antamaan neuvoja muille. Mitä pyöreämmät posket sitä vahvemmin haet valta-asemaa ja pidät neuvojen antamisesta.

Vahva leuka

Mitä vahvempi leuka, sitä itsepäisempi ihminen. Sinulla on myös kyky päästä yli vaikeista asioista. Myös seksiviettisi on suuri. Suurileukaiset ihmiset saattavat olla myös hyvin itsenäisiä.



Aika hauska! :) http://m.voice.fi/ilmiot/isosilmaiset-puheliaita-pyoreaotsaiset-taiteellisia-katso-mita-kasvonpiirteet-paljastavat-luonteestasi/8/51762


Taustalla soi: Avicii ft. Aloe Blacc - Wake me up

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »