HennaRebell

mitä täällä tapahtuu?

maanantai 21. lokakuuta 2013 13:49

On aivan sama mikä sinulle tärkeä tavara on kyseessä.

Ja on aivan sama, mihin sen laitat. Lasket sen hetkeksi käsistäsi koska "kyllä minä sen tästä vielä löydän." Ja paskan marjat! Se on kadonnut saman tien, kun käännät selkäsi! Juuri se tavara mitä eniten tarvitset. Kyllä, kaikki muut tavarat oikein loistavat läsnäolollaan, mutta ei se yksi. Pitää varmaan pistää seiniin kylttejä "Alueella on tallentava kameravalvonta", jos loppuisi.

Sitten saat ruveta leikkimään jotain vitun rikospoliisia ja ruveta kyselemään motiiveja ja alibeja kanssaihmisiltä, jotka täällä asuvat. "Missä olit tavaran katoamisen aikaan? Oletko koskenut, tai siirtänyt jotakin? Miksi teit sen?"

Ja tietenkin vastaus on aina: "No emminä oo... Emminä tarvii sun tavaroitas.. En minä oo siirtäny.." Ja jos tapaus ratkeaa ja tavara löytyy, niin: "Eikun ainiin! Kyllähän mä taisin sen tonne laittaa.. HEHHEH enpäs olisi muistanutkaan, hohhoh!"

AAAAAAATSIBENNGAAAAA!!!

Huolestuttavaa on myös se, että tavarat katoilevat silloinkin, kun olen varma että täällä ei ole ketään muuta paikalla kuin minä. KUKA TÄÄLLÄ LOISII?? Sairastanko muistisairautta? Tai sitten se on tuo vitun koira.. Ihan sama... Mutta kuitti, jossa oli kiinni 77 euroa, on nyt poissa. HALLELUJAH! *aploodeja*

Mieliala: Stressaantunut
Taustalla soi: POD - This Time

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »