Bullettiger

20 faktaa meikästä~~

sunnuntai 22. joulukuuta 2013 06:07

1. Lempivuodenaikani on talvi. Kunnon hanki ja tähdet sysipimeetä taivasta vasten ovat yksiä näteimmistä asioista mitä tiiän. :3

2. Haluan mahdollisimman nopeesti sellaiseen kuntoon, että pääsisin koittamaan onneani edes pienissä kisoissa nyrkkeilykehän sisällä.

3. Tykkään rennosta jutustelusta. :>

4. Uudet kokemukset on elämän suola. :)

5. Olen aina ollut ihan kamala matikassa.

6. Intin jälkeen tahtoisin aloittaa jonkinlaisen ampumaharrastuksen - ehkä tosin vähän pienemmällä aseella kuin perus rynnäkkökivääri.

7. Tavalla tai toisella meitsi aikoo opiskella ensihoitajaksi. Kyseinen ammatti kuitenkin ollu haaveena jo pidemmän aikaa, ja jotenkin vaan tuntuu, että se ois työ josta todella tykkäisin.

8. Tatuoinnit kiehtoo kovasti! Tykkään mahdottomasti selailla kirjoja/googlailla mitä kaikkia hienoja juttuja ihmiset on iholleen ottanut, ja toisinaan innostun myös piirtelemään joitain random luonnoksia itse. Mitä omaan nahkaani tulee, niin rakkaudesta lajiin huolimatta tahdon siihen vain yhden hyvälaatuisen kuvan, koska vaikka sleeverit sun muut usean tatskan yhdistelmät näyttävätkin toisinaan hienoilta muilla, niin henkilökohtaisesti meikälle ne eivät oikeen omasta mielestäni sovi.

9. Vihaan ihmisten lokeroimista.

10. Lempiherkkuni ovat "tempura maki sushi" ja "lohinigiri". <3 Ja no...kyllä se perus maitosuklaakin näin suomalaisittain juhlapyhinä uppoaa. :D

11. Meitsiä ollaan kiusattu neljä vuotta putkeen koulussa 5-8lk ajan.

12. Jännitän helposti.

13. Jos rahatilanne sen vaan joskus sallii, niin haluisin käydä mahdollisimman monessa eri maassa matkustelemassa.

14. Kiireetön aamuherätys on paras herätys, ja kuolema kuittaa univelat.

15. Piirrellyt olen tosiaan aina siitä lähtien kun kynä pysyi kädessä ja sama meno jatkuu edelleen. Myöskin valokuvaus on muutamia vuosia sitten alkanut kiinnostaa entistä enemmän.

16. En tykkää ahtaista paikoista.

17. Oon suurpiirteinen ihminen. Tärkeintä on, että hommat saadaan tehtyä ja lopputulos on ok. Semmonen turha pikkutarkka pilkun nussiminen ison duunin keskellä alkaa vaan turhauttamaan.

18. Musiikkimakuni on laaja, koska yleensä tykästyn mitä erilaisimmilta bändeiltä muutamaan kappaleeseen, joitten sanoitus tavalla tai toisella kolahtaa. Hyvä kitarasoundi on tietenkin plussaa. ;)

19. En ainakaan omasta mielestäni oo mitenkään turhan tosikko. Tiedä tosin sitten mitä muut ajattelee. :D

20. En ymmärrä epätoivosta ripustautumista. Jos homma ei toimi, niin se ei vaan toimi ja that's it. Ennemin sitä on onnellinen yksin kun onneton jonkun kanssa. :)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »