dino_84

Feels like an invalid..

sunnuntai 09. maaliskuuta 2014 11:02

Wuup Wuup..
En osaa ajaa fillarilla ja siitä seuraus oli se että onnistuin lentämään nurin vähän katastrofaalisin seurauksin..helvetin paha murtuma jalassa.
Viikko on sairaalassa tullu vietettyä, liikkuminen onnistuu vaan pyörätuolilla. Leikkaus piti olla jo viime viikolla mutta sitä on jo kahteen otteeseen siirretty syystä että en tiiä. aina vaan tullaan sanomaan se sama asia että "tänään ei ehi".
Samahan tuo mulle periaatteessa on ku ei se mun paranemiseen loppupeleissä vaikuta mitään. Ärsyttää vaan jalassa pitää tota eksternifiksaatiota eli sellanen rautamasiina jossa 2 ruuvia on porattu sääriluuhun ja 2 ruuvia reisiluuhun..pitää ton jalan suorassa koska muuten tuo jalka vois mennä pahemmin sijoiltaan.

Jaa..mitä muuta..keksin alkaa pitämään tätä blogihommaa ihan vaan huviksee ja kirjottaa tänne kaikkee paskaa vaikka omaks iloks ja ajankuluks..:)

Pitkä reissu tästä tulee mutta minkäs teet..kuntoutus vielä päälle mikä tulee varmaa jatkumaan tulevalla linnatuomiolla. Seki reissu prkl vielä eessä..varmaan toista vuotta mahollisesti. No ei pitäis valittaa ku ite on tullu töskättyä. Sitte ku siviili jossain vaiheessa koittaa ni vois vaihtaa taas maisemaa jonnekin etelämpään. Tää oulu on muutenki vähän kyseenalanen kaupunki..tai ei tässä kaupungissa mitää vikaa oo vaa nää ihmiset. tai no ei kaikki..on täällä mulle tärkeitä ja rakkaita ihmisiä, kavereita ja ystäviä jotka on kultaaki kalliimpia. Kusipäitä löytyy joka kylästä sama minne menee mut mä en oo oikeen ikinä sopeutunu asumaan missään. puoli vuotta tai vuosi kestää hermot samassa paikassa ja sitte taas haluttaa lähtee jonneki. :) levoton sielu..what you gonna do about it.

Nyt pitäs hommata pikasesti se asunto ja jos ehtis vähä aikaa vaikka töitä tehä mikäli se onnistuu ton jalan kans ennenku vapaus menee. Alkaa tökkimään toi työttömänä olo noin niinku pitemmän päälle. pitäs keksiä vaan joku mielekäs homma jota jaksaa tehä. Se mitä haluaisin tehä ni ei onnistu rikostaustan takia mikä vituttaa ihan suunnattomasti. ehkä joskus hamaisessa tulevaisuudessa. öö 10 vuoden päästä aikasintaan kehtais.
mutta joo..lähempä tästä tankkaan lisää kahvia ja hiissaileen jakkaralla ulos tupakalle..hejssan..--->

Mieliala: Kipeä
Taustalla soi: REdrama - kickstart

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »