littleDragon

Mietteitä syviä.

tiistai 30. joulukuuta 2014 22:46

Oon tehny monenlaisia merkintöjä turvavyön käytöstä. Jokku ei käytä sitä ollenkaan koska se on muka turhaa. Mun isä on yks niistä. Se alko käyttään turvavyötä vasta sitten ku se osti uuden auton joka hälyttää jos sitä ei käytä. Pikkuveljeä ei vain kiinnosta käyttää. Mullekkin tuli joskus semmonen vaihe etten käyttäny sitä. Onneks opin siitä tavasta nopeasti eroon.

Sillä tänään tuo kyseinen kapistus pelasti mun hengen. Oltiin ajelulla kahen kaverin kans, mä istuin ite takapenkillä, oli hemmetin liukas tie, ja vaikka tie oli lähes suora eikä nopeutta ollu ku max 80km/h niin auto lähti heittelehtiin. Kun auto oli poikittain tiellä niin tiesin että se on menoa nyt. Muutamassa sekunnissa kerkee miettiin yllättävän paljon. Kun tajusin et auto pyörii katon kautta ympäri niin eka ajatus oli et kuolenko mä nyt. Havahduin siihen että auto oli pysähtyny ja roikun pää alaspäin turvavöissä.

Selvittiin onneks säikähdyksellä kaikki. Kömmittiin autosta ulos kaikki kolme ja soitettiin apua ja käytiin tarkastukses. Ei mitään vakavaa kellään. Ittiä kyl pelotti kun pääs vähän jomotti ja niskas ja hartiois tuntu oudolta. Mut ei mitään vakavaa löytyny onneks.

Joten muistutuksena nyt kaikille... Ajakaa varovasti ja käyttäkää sitä hemmetin TURVAVYÖTÄ!!!

Mieliala: Stressaantunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »