1991vilma

2016

keskiviikko 31. joulukuuta 2014 00:25

Yle esittää lauantaina 10.1.2015 Iron Sky Director’s Cutin ja järjestää suuren Iron Sky -illan – johon kuuluu yli kolme tuntia suoraa lähetystä TV2:ssa, Yle Puheella ja Yle Areenassa.

Pukeutumalla historian pahikseksi voit päästä studioyleisöksi suoraan lähetykseen, jossa paras puku palkitaan matkalla Iron Sky 2:n kuvauksiin ja roolilla elokuvassa!

Näin osallistut
1) Pukeudu historialliseksi pahikseksi, mielikuvituksen käyttö on sallittua ja toivottavaa!

2) Lähetä kuva itsestäsi pukeutuneena Instagramiin tai Twitteriin hashtagilla #ironskyilta – tai suoraan sähköpostiin ironskyilta@ironsky.net!

3) Otamme yhteyttä yleisöön kutsuttuihin 4.1. jälkeen tarkemmilla saapumisohjeilla. Voittaja paljastetaan lähetyksessä.

Keitä ovat historian pahikset?

Anna mielikuvituksesi laukata. Hitlereiden kohdalla kilpailu on niin kovaa, mutta historia on täynnä tunnettuja johtajia ja taustavaikuttajia jotka ovat edesauttaneet ihmiskunnan itsetuhoa tietoisesti tai tiedostamattaan.

Palkintorooli

Voittajalle on luvassa matka Iron Sky 2:n kuvauksiin Saksaan vuoden 2015 lopulla. Paikan päällä pääsee viettämään päivän kuvauksissa ja mukaan elokuvaan taustaroolissa – repliikkejä ei tarvitse opetella, eikä näyttelykokemusta vaadita.

IronSky_keyimage_1200x675

Iron Sky -ilta
Lähetys alkaa YLE puheella ja areenassa klo 20:00 ennakkokeskusteluilla. Klo 21 TV 2:ssa alkavaa elokuvaa voi seurata tekijöiden livekommenttiraidalla. Elokuvan jälkeen ohjaaja Timo Vuorensola ottaa yhteen Suomen Kuvalehden kipakan kolumnistin Kalle Kinnusen kanssa suorassa lähetyksessä. Kilpailun voittajat pääsevät suoran lähetykseen koko ohjelman ajaksi.

Suora lähetys Pasilasta

Iron Sky -ilta lähetetään suorana Ylen avaruuspubista Pasilasta alkaen kello 20.00. Tarkemmat tiedot lähetetään yleisöön valituille. Paikalla on elokuvan tekijöitä ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Seuraamme tiivisti myös sosiaalista mediaa ja otamme kommentteja lähetykseen parhaaseen Docventures-tyyliin.

Mieliala: Iloinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »