John_Michael

Kaikki on nyt mallillaan.

perjantai 15. toukokuuta 2015 11:58

On se kerrassaan ihana tunne kun työympäristössä antavat melkein jo liiaksikin vastuuta kontollesi, tulee tärkeä tunne. Olla osana tiimiä.

Asunnon sain ja työpaikan, samana päivävä nyt jo parisen viikkoa sitten. Kuin pelastus tai kuten äitini sanoi "rukousvastaus", jos sellaiseen uskoo. Oli tai ei, hienoa tämä silti kaikki on! :)

Palkka juoksee, minä teen töitä ja asunto odottelee iltaisin minua sekä kerrostalon sauna jonne pitäisi varata vuoroja useammin, kun kerran saunan kuninkaanakin tunnettu olen...tai olin.

Työpaikalla riittää tekemistä, esimies on mahtava persoona puhumattakaan muista täällä työskentelevistä ihmisistä, kuin yhtä suurta perhettä. Tätä onkin tullut jo kaivattua, nyt jopa olisi muutaman viikon päähän laivareissu duuniporukan kanssa minullekin ensimmäistä kertaa, pohdin aamulla sitä työsähköpostista lukiessani uskaltautuisinkohan lähtemään kuitenkin vaikka yleensä arastan vastaavia tilanteita. :D

Kiirettä pukkaa töissä, tässä tapan aikaa odotellessa ruokataukoa ja että pääsen mättämään salaattia nassuun jonka jälkeen energian pitäisi nousta ja riittää ainakin vielä päivänloppuun saakka.

Hieman väsyttää, hieman on nälkä, ikävä kissoja äitin luona ja pikku hiljaa näin piakkoin 3,5 vuoden jälkeen sitä alkaa kaipaamaan jotakuta elämäänsä. Ehkä sekin joku päivä koittaa... Sitä odotellessa. :)

Mieliala: Tyytyväinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »