V-R

Se legendaarinen, eli deitti-ilmoitus

torstai 19. toukokuuta 2016 23:32

Etsi itsellesi ihminen, joka kannustaa sinua olemaan oma hullu itsesi, älä ihmistä, joka rajoittaa sinua olemaan normaali.

Olen ihminen, jolla on neljä selkeää unelmaa joiden eteen teen elän ja teen töitä. Teen parhaani, jotta pystyn elämään lopun elämääni omalla firmallani, saamaan siitä sekä taloudellisen tarpeen, että tyydytyksen merkityselämään. Haluan nähdä maailmaa, erityisesti Uuden Seelannin monimuotoisuus viehättää. Todennäköisesti tulee myös firman puolesta matkusteltua jossakin vaiheessa runsaamman puoleisesti. Haluain elää aktiivisen ja terveen elämän. Onneksi on nyt parin hiljaisemman vuoden jälkeen saanut urheilun jälleen merkittäväksi osaksi elämää. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä unelmana, haluaisin tehdä jonkun ihmisen onnelliseksi hyvässä parisuhteessa.

Hyvässä parisuhteessa ovat mielestäni sosiaalinen, fyysinen ja henkinen puoli tasapainossa, muodostaen about yhden kolmasosan jokainen. Luottamus kaiken pohjalla. Tärkeää on mielestäni myös säilyttää molempien omat elämät. Silloin on sekä yhteinen elämä, että molempien omat elämät, eikä vain yhteinen elämä - kolme on huomattavasti enemmän kuin yksi!

Jokaisesta asiasta pitäisi pystyä puhumaan, ennen kun siitä kasvaa härkänen ja se, että keskustelu rullaa luontaisesti on ääriummäisen tärkeää. Olisi ihanaa, että suhtautuisit asioihin joita teet suurella intohimolla. Jotkut ovat jopa pelästyneet sitä intohimoa, millä itse suhtaudun asioihin.

Jos olet musikaalinen niin aina parempi, itselle musiikki on niin iso asia sekä kitaransoiton, että firman kautta.

Arvostan myös jos osaat pitää hauskaa ilman yltiöpäistä kännäämistä. Itselläni ei ole juomista vastaan mitään, mutta eipä tule otettua yhtä enempää. Sen verran kova syntymähumala. Esiintyessä saanut jopa lempinimen, lava-apina.

Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Mieliala: Innostunut
Taustalla soi: John Mayer - Slow Dancing in a Burning Room

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »