Snaffim

Epileptikot on lihaskimppuja? (tyhmä ihminen)

lauantai 22. joulukuuta 2018 00:18

Sain nämä viestit 15 vuotiaalta tytöltä, jonka ulkonäköä oli kommentoinut aikuinen mies, vaikkei sitä jutuista uskoisi. Aluksi oltiin puhuttu treeneistä, joita tyttö oli käynyt katsomassa, kunnes tämä mies eksyi "jenkkakahva" -kuvaan. En anna tytön nimimerkkiä ilmi.

[tpp kuiskasi
rupee treenaa ni nousee muuki ku siideripullo

tyttö kuiskasi
no mä en juo enkä siedä alkoholin käyttäjiä. enkä ala.

[tpp kuiskasi
no muumilimpsaako sitten juot kun on kuitenki jenkkikset? otetaanko yhdes tavote kesäkuntoon 2020

tyttö kuiskasi
ei :D ei mua kiinnosta miten muut näkee mun kropan :D jos nykyää on muotii et selkäraka koskettaa vatsanahkaa ni se on vaan niiden murhe pitää sitä yllä.

[tpp kuiskasi
niinno... toisaalta tisseistä joutuisit luopumaan jos kovan treenin aloittaisit. mikä ei lainkaan ole hyvä asia. mut sulla kyl leikkaa nopeeta se on hyvä. mitä sä tykkäät harrastaa?

tyttö kuiskasi
ne tissit on keinotekoisesti rintaliiveillä tehty joten ei hätää (ironia)

[tpp kuiskasi
vähä vanua sisässä? eli oot sekä lauta että vihaat urheilua. mahtava kombo

tyttö kuiskasi
eipä oo mun ongelma, eikä pitäs olla aikuisten miestenkää tai sit niiden pääkopas on vikaa

[tpp kuiskasi
ehkä sä vielä sit löydät sellaisen aikuisen miehen joka osaa arvostaa sisäistä kauneutta.

tyttö kuiskasi
no, mä nyt satuin vasta täyttämään 15 joten toivottavasti en, ja 176cm/60kg on kuulemma ihan sopusuhtanen mittä, mutta kiitos kun huolehdit :)

[tpp kuiskasi
oho enpä ois arvannu johan pomppas :o no mut selvästikin arvostat sisäistä kauneutta enemmän kun ulkoista jos et mitään tee kroppas eteen. tai ehkä toi sit vaan on vielä semmosta lapsenomaista pyöreyttä

tyttö kuiskas
saattaa myös olla epilepsia-lääkkeiden aiheuttamaa nestepöhöä, mutta mun mielestä niin kauan ku kykenee ite kattoo itteesä peilistä niin se on vaan muiden ongelma

[tpp kuiskasi
no se on hyvä että asennetta löytyy. mut eiks epileptikoilla oo käsittääkseni ihan hyvä lihaskunto? sehän vaatii kropalta aika paljon kun saa niitä kouristuksia

tyttö kuiskasi
ehkä paskin vitsi koskaan. tuu sit puhuu mulle uusiks ku oot hakannu iteltäs kallon säröille niiden kohtausten takia, siihe asti ei tartte sanoo mitään

[tpp kuiskasi
en mä sitten voi puhua enää mitään kun aivot valuu pellolle, toisilla ne on valunu korivista ulos jo paljon ennen pään hakkaamista seinään. ja se ei ollu mikään vitsi.

Itse epileptikkona en ole kyllä saanut yhtään massaa kouristeluilla, ehken vain osaa saada oikeanlaisia kohtauksia. Mutta päällimmäinen kysymys: Miksi kukaan AIKUINEN mies menee valittamaan TEINI-IKÄISELLE tytölle kuinka tämän pitäisi laihduttaa. Alkukeskustelussa oltiin myös puhuttu kuinka tyttö on läski, mutta tätä tyttö ei saanut talteen koska mies poisti viestit.

Myöhemmin tapahtunutta: Kyseinen herra otti minut pois ignore-listaltaan (en tiedä/muista miksi siellä olin) siksi aikaa että olisi päässyt puolustautumaan, mutta en halua häntä sotkemaan kommenttiboksiin joten puolustautukoot omalla sivullaan. Harvoin ketään estän mutta kerta se on ensimmäinenkin!

Mieliala: Vihainen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »