*NaNNi*

kohohohohohovis:D

keskiviikko 02. marraskuuta 2005 20:44

Olen vahingoittanut useita satoja, laskujeni mukaan jopa tuhansia autoja yli 30 vuoden aikana Euroopan alueella (mm. Saksa, Ranska, Espanja,Italia), yli 90% kuitenkin Suomessa.

Naarmutellut maalipintaa avaimilla, potkinut peltejä, irrotellut peilejä ja antenneja, spray-maalannut, vetänyt uretaania pakoputkeen (myös lunta, perunoita ja banaaneja), pipetillä vettä lukkoihin, repinyt kaapelin irti tolpasta kovilla pakkasilla, hajottanut ikkunoita kivillä, heittänyt autojen päälle koiranpaskaa jota on helppo noukkia maasta esim. sanomalehden palasilla yms. Useita kymmeniä muitakin tapoja tulee helposti mieleen.

En kuitenkaan ole kuin muutaman kymmenen kertaa aiheuttanut niin isoa vahinkoa että sitä olisi edes poliisi alkanut tutkimaan, ainakaan Suomessa. Olen tehnyt näin ihan tarkoituksella, en toki halua jäädä kiinni! En ole ikinä ollut lähelläkään kiinnijäämistä, jos on pienikin riski uteliaista silmistä tai kameroista, niin hillitsen itseni. Kuka voisikaan uskoa siististi pukeutuneesta, keski-ikäisestä salkkumiehestä tällaista?

Harvoin olen kohdistanut vihaani samaan autoon, samasta kiinnijäämissyystä, joskus tosin on ollut pakko esim. ex-naapureitten auton luokse palata.
Ja paras osa tulee tässä: Kaiken tämän olen tehnyt ainoastaan BMW-merkkisille "autoille". Nämä ökyilijöitten peniksenjatkeet oksettavat niin pahasti että olisin valmis räjäyttämään "bemarin" tehtaat ja kaikki "bemaristit" taivaan tuuliin! Inhoan autoja ylipäätään, mutta "bemarit" pitäisi lailla kieltää. Samoin kuten niiden lihavat, kaljuuntuvat ja aina yhtä typerännäköiset kuskit.
Ja teille jotka luulette voivanne minut kiinni saadessaan minulle fyysisesti tehdä jotain, haluaisinpa todella sen nähdä. "Bemarien" mikkihiiren kokoiset kuskit ovat kaninpapanoita astuessaan ulos autostaan, harvoin sitä uskaltavat edes tehdä. Ainoat seuraamukset minulle olisivat pienet sakot ja korvaus senkertaisesta vahingosta, maksimissaankin muutama sata euroa.

Olen kuitenkin aiheuttanut vahinkoa kymmeniä, ellen satojatuhansia euroja ja jatkan tätä siihen asti kunnes "bemarit" poistuvat liikenteestä. Sitten taidankin vaihtaa automerkkiä. Suurin mielihyvä on kuitenkin tullut siitä, kun tekemälläni pikkuteolla on saanut jopa usean sadantuhannen markan peltilehmän seisomaan paikoilleen parhaimmillaan jopa viikoiksi.
-Akateeminen mies vm.1959-

Mieliala: Väsynyt
Taustalla soi: Green Day - Wake Me Up When September Ends

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »