YLIKAMU

Ibi est vita in regione umbrae mortis? VIhervasemmisto ja sen luomat häpeät Suomen valtiossa

tiistai 19. toukokuuta 2020 00:34

Toisinaan sitä tulee ajatelleeksi niitä muutoksia maailmassa, jotka ovat johtaneet sen nykyiseen kaaostilaan. Sitä menneiden vuosikymmenet aitoa ja oikeata vapautta ei enää ole juuri missään lukuun ottamatta joitain tiettyjä valtioita. Esimerkiksi Yhdysvalloissa muutamissa osavaltioissa on vielä järkiperäistä toimintaa tällä sektorilla. Toisaalta paljon parjaamani Venäjä on siinä mielessä kunnostautunut, että siellä vaiennetaan välittömästi kaikki soraäänet. Siitä isot pisteet Putinille.En tiedä otetaanko Suomessa liian paljo vaikutteita täysin sekopäisestä naapurimaasta Ruotsista, tädennäköisesti kyllä. Suomessa ei osata ajatella omilla aivoilla. Avuttomuus ja ennen muuta ymmärtämättömyys paistaa todella selkeästi läpi vaikka nykyisen hallituksen toiminnassa. Halituksessa istuu iso liuta perseenkuluttajia, joilla ei ole näköjään tosiasiallista taitoa johtaa ja hallita, vastuuta ja tekemisiä pompotellaan toinen toiselleen. Nostetaan isoa palkkaa ja pyöritellään peukaloita samaan aikaan, kun mistään ei tule valmista ja heikko kansanosa senkuin kärsii.

Suomessa on kunnostauduttu viime vuosina siinä, että kiinnitetään huomiota epäolennaisuuksiin. Vihervasemmisto on tässä kohtaa sekoittanut koko valtion toimintaa. Listataan ne hyvät asiat, mitä he ovat tuoneet tälle maalle? Ai niin, niitä ei ole.
Listataan ne huonot asiat, mitä he ovat tuoneet tälle maalle: 1. suuren määrän rikollisia ja elintasopakolaisia, sekä muita loisia, joilla ei ole pyrkimystäkään työllistyä tai toimia kunniallisesti vieraan maan kamaralla. Sen sijaan he ovat kunostautuneet rikoksissa, etenkin seksuaalirikoksissa sekä talousrikoksissa. Toinen ongelma on juuri se, että tänne vedetään ulkomaista työvoimaa polkemaan palkkatasoa, kun sitä työvoimaa olisi reservissä omasta takaa. 2. Epäolennaisten asioiden nosteleminen pöydälle (esimerkkinä puolestaloukkaantujien luomat jupakat ), 3. Valtionvelan kasvattaminen tähtitieteelliseksi, 4. Rahojen työntäminen humanitaariseen apuun samaan aikaan kun oman maan kansalaiset kärsivät puutosta, 5. rajamuurien luominen liberaalilla seksuaalikasvatuksella ja moraalilla. 6. sukupuolineutraalisuus ja mielikuvitteellisten kolmansien sukupuolien rakentaminen. 7. pelaaminen "vähemmistöilä". Siinä on vihervasemmistolaisen populismin keskeisimmät mokat.

Tällä menolla Suomessa puhutaan myöskin pian äidinkielenä persiaa tai muuta vastaavaa kieltä kun puoliveriset Mekkaan päin kumartelijat kuljeksivat rikastuttamassa kulttuuria munillaan.
Kaikki vihervasemmistolaiset äänestäjät ovat niin tyhmiä ja yksinkertaisia, etteivät nää sitä realismia, jossa koko sivistynyt länsimainen yhteiskunta muovataan kokonaan uusiksi islamisaation avulla. Onneksi vastavoimana on se reservi, joka tämän asian ymmärtää ja tulee taistelemaan hamaan loppuun asti vielä siitä isänmaasta ja niistä ihmisistä, jotka ovat suomalaisia ha niistä ihmisistä, jotka täällä tosiasiassa kärsivät ja tarvitsevat apua.

Rautaesiripun rakentaminen uudenmaan ja muun Suomen välille on ihan järkevää (ei vain koronan luoman tilanteen vuoksi). Mikäli koko uusimaa annettaisiin vaikkapa Ruotsalaisille, niin koko meidän valtion älykkyysosamäärä lähtisi hurjaan nousuun. Pääkaupunkiseisulla on kaikista tiiviin keskittymä yksinkertaisia punavihreitä idiootteja, jotka heikentävät ja pilaavat koko muun Suomen mainetta ja tulevaisuutta. Maaseutu elättää koko valtiota, mutta paisepesäke etelässä ja sen kapitaalissa on oiva jarruttava tekijä koko tulevaisuutta ajatellen varsinkin kun sen johdossa on täysi laidallinen paviaaneja, jotka eivät osaa hallita (ja jotka ovat väärää puolta).

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »