Pikku_Pee

Löytyykö sitä koskaan?!?

tiistai 06. huhtikuuta 2021 02:42

Olen yrittänyt etsiä seuraa vakavasti, jotenkin tuntuu ettei löydy tarpeeksi kiinnostusta kellään. Löytyisiköhän tämänkään kautta minkäänlaista seuraa. Ystävyyteenhän vakavammatkin parisuhteet perustuu!

Kerron hieman itsestäni: Olen 31vuotias Oululainen sinkku mies. Harrastan tietokonepelejä sekä kaiken elektroniikan rassausta. Ulkoilen kuitenkin päivittäin, käyn kävelemässä ajankulumiseksi eli huvikseen. Pidän vähän kaikenlaisesta musiikista mutta eniten pidän rock/metalli musiikista, olen 182cm pitkä ja painan noin 74kg. Ammatiltani olen ravintolakokki, rakastan ruuan laittoa muille ja saada heidät hymyilemään ruuan mausta mutta olen en tee työkseni sitä kuitenkaan.
En juopottele kovinkaan paljoa koska nuoruudessani join muidenkin edestä. Poltan röökiä aktiivisesti, myös ganjaa menee. Olen avoin kaikille ehdotuksille ja kun kerranhan sitä vain eletään niin kaikkea kuulemma pitää kokeilla mutten ikinä tahdo että jotain survaistaan perseeseeni(EXIT ONLY) . Olen huumorintajuinen, hauska, itsevarma, kohtelias, hyväkäytöksinen sekä hyväsydämminen(ehkä jopa liikaakin).

Sillähän kaikki saa selville että itse tutustuu muhun :)

Kaikki alle 60kg naiset ovat mun makuun.. En hirveänä dikkaa että naisella menee meikkauksessa 2-5h pelkän naaman pakkeloinnissa.. Luonnon kaunis nainen se pitäisi olla, mutta sekin meikkaaminen on naisten oma juttu vähänniinku miehillä runkkaaminen :DD

Ehdotuksia siis ihanat naiset ja viestiä saa laittaa ihan vapaasti myös FB:ssä : Samu Paakki, nimellä. Suosittelen laittamaan kaveripyyntöä ennenkuin laittaa yksitysviestin jotta näen viestit. en välttämättä seuraa viestipyyntöjä niinku kukaan muukaan ei tee sitä.. :DD

Mieliala: Yksinäinen
Taustalla soi: Dimmu Borgir - Mourning Palace

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »