Snaffim

Höpsö bbc-lover poitsu :3

keskiviikko 30. kesäkuuta 2021 02:00

PIIIIIITKÄSTÄ AIKAA NÄITÄ TOIVOTTUJA TOIVOTTOMIA TUNAREITA! Nauttikaa<3

nico1995 kuiskasi
Haluisiks joskus lapsia? Jos päättäisit tehä ja oisit suhteessa, jossa sulla ois sekä poikaystävä että bbc-panokamu, niin kumman kaa mieluummin tekisit sen lapsen mikäli saisit vapaasti päättää ja py pysyis rinnalla päätöksestä riippumatta?

Snaffim kuiskasi
En kumpaakaan.

nico1995 kuiskasi
Mut voisithan sä toisen ottaa pelkäks siittäjäks! Mikä seuraavista syistä houkuttelee sua eniten valkkaan bbc:n lapsentekohommiin py:n sijaan (voi valita yhen tai useemman): a) siinä ois enemmän fiilistä/se ois kuumempaa bbc:n kaa b) sais monipuolisemman ja paremman perimän c) homma hoituis suuremmalla varmuudella, koska bbc on pidempi ja mustilla miehillä parempi spermanlaatu d) maitokahvin väriset vauvat on söpömpiä e) joku muu syy

Snaffim kuiskasi
No otappa nyt huomioon että minuun on tatuoitu päähä teksti SKINHEAD, se torppaa jo muutaman vaihtoehdon.

nico1995 kuiskasi
Eiks bbc ois siinäkin mielessä parempi vaihtoehto, et sitähän sanotaan et "once you go black, you're a single mom", vitsaillen siis siitä että mustat isät ei aina viihdy kauheen pitkään maisemissa. Saisit kasvattaa ite!

Snaffim kuiskasi
No jos nyt haluat jankuttaa neekereistä niin valitettavasti väärä kohde, valitse toinen?

nico1995 kuiskasi
Höpsis :D vaikutat siltä että valkkaisit bbc:n tollaseen käyttöön mieluummin. Ei oo häpee tunnustaa, nättimys

Snaffim kuiskasi
Ei niin mutta kun valitsen ne mielummin merikontteihin ja lähetän takaisin kotimaahan sotimaan.

nico1995 kuiskasi
Mut eiks ton vois tehä sit sen siitosorina toimimisen jälkeen?

Snaffim kuiskasi
Alkaa kuulostaa että itse olet neekerikullin perään, en tuomitse, anna mennä mutta älä kerro minulle, kiitos.

nico1995 kuiskasi
En väitä et oisin neekerikullin perään, mut epäilen et ottaisit neekerin valtavan kullinsa kans mieluummin sun lapsen siittäjäks ku jonku tavan suomikikkelin. Ihminen voi toimia eri tavalla kuin millasta yhteiskuntaa tää haluaa. Esim joku voi polttaa tupakkaa mut silti toivoo et tupakka kiellettäis koska kansanterveys. Samaan tapaan sä haluisit bbc:n siittäjäks mut toisaalta myös neekerit vittuun koska ongelma isossa kuvassa.

Snaffim kuiskasi
Lopeta nyt hyvä ihminen tuo bi/homo selittely, jokanen tykkää mistä tykkää. Aihe käsitelty?

nico1995 kuiskasi
Käsitelty sit kun vastaat tähän: Mikä seuraavista syistä houkuttelee sua eniten valkkaan bbc:n lapsentekohommiin py:n sijaan (voi valita yhen tai useemman): a) siinä ois enemmän fiilistä/se ois kuumempaa bbc:n kaa b) sais monipuolisemman ja paremman perimän c) homma hoituis suuremmalla varmuudella, koska bbc on pidempi ja mustilla miehillä parempi spermanlaatu d) maitokahvin väriset vauvat on söpömpiä e) joku muu syy

Snaffim kuiskasi
Siun kannattas oikeasti harkita tota kyselytutkimus-duunia. On kaikenlaisia sivuja joissa voit keskustella kaikenvärisistä kullista, tämä ei ole kaikkein paras paikka. Ja varsinkaan itseäni ei henk.koht. kiinnosta keskustella minkäänvärisistä kulleista, se nyt vaan ilmeisesti ei mene jakeluun.

nico1995 kuiskasi
Toi sun kiertely vaan vahvistaa mun epäilyksiä, senki kaunotar :D

Snaffim kuiskasi
Se saattaa kertoa myös siitä että keskustelen mielummin ihmisten (sekä miesten että naisten) kanssa jotka ei jankuta kullista, yleensä se kertoo varsinkin miehestä paljon jos tämä on kiinnostava ja siitä on pakottava tarve puhua.

nico1995 kuiskasi
En puhu kullista vaan munasolun hedelmöittämisestä!

Snaffim kuiskasi
Melko omituinen lähestymistapa, oletan että sinulla ei vielä ole lapsia?

nico1995 kuiskasi
Ei ookaan. Mut onhan toi ny paljon mielenkiintosempi kysymys, varsinkin skinille esitettynä, kuin joku "kokis vai pepsi?".

Snaffim kuiskasi
On varmasti, mutta jälkimmäiseen olisit ehkä saanut vastauksen.

nico1995 kuiskasi
No joo mut en oo kiinnostunu susta niin pinnallisesti et kysyisin jotain sellasta. Sen sijaan toi et miten käsittelet tota, vois sanoo, et samaan aikaan sekä bbc siittäjänä että nekrujen uunitus houkuttelee jollain tasolla, on paaaljon syvempää sua

Snaffim kuiskasi
Selvä, kiva että kiinnostan mutta nyt joudun valitettavasti vaientamaan sinut, hyvää jatkoa ja toivon että muistat fantasioida minusta neekerikyrpä perseessä mahdollisimman useasti, heihei :)

nico1995 kuiskasi
Huoh. Harmi että oot noin tarkka seksikumppaneista. Oisit muuten tosi kiva

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »