Thurizas

Andrew Taten Kultti

perjantai 14. huhtikuuta 2023 12:32

Ensinnäkin on ihailtavaa, kuinka suuren kultin Tate on luonut. Oon melkein 40, en etsi gurua, mutta silti voin sanoa siitä näkökulmasta, että Tate on hyvä esimerkki Nietzscheläisestä mestarimoraalista. Meikäläisellä on monella tapaa sama asenne elämään. Luulen, että Taten seuraajilla ei, vaan kyse on nuorista miehistä joilla on tarve jäljitellä alfasutta niinkun pikkupojat jäljittelee faijaansa tai isobroidiaan, mutta se on vain leikkiä. Tate on tuonut esiin monia hyviä pointteja, miesten ja naisten välisestä valtadynamiikasta, mikä on hienoa, mutta Tate on möläyttänyt myös naurettavuuksia. Vähän kuten Anton LaVey, joka päätteli, että sinihomejuustosta pitävät miehet on homoja.
Taten seuraajat on parikymppisiä, ja monet kattoo jäbää kuin isobroidiaan. Taten seuraajat ei kuitenkaan ole mestareita, vaan pikkupoikia jotka ettivät itselleen gurua. Muuten ne ei kopiois sitä tai nielis kaikkea mitä se on sanonut purematta, tyyliin "tosimiehet eivät syö sushia". Tate on jos jotain, paimen, tai alfasusi.

Ihmiset, jotka seuraa mestarimoraalia, ei kuitenkaan seuraa ketään. Joten luulen, et Tatea seuraavat miehet jotka ajelevat päänsä, kääntyvät islamiin jne., ovat vain poikia, jotka ettii isähahmoa tai isoveljeä jäljiteltäväksi.

Maailmassa muutenkin on aina selkee jako seuraajiin ja seurattaviin. Aidot "Tatet" ovat luomassa uraansa, uskovat tai ovat uskomatta mitä tai mihin haluavat ja syövät, polttavat sikaria tai ovat polttamatta, tekevät mitä itse haluavat, eivätkä eti ketään jota imitoida, ja puhuvat suoraan.

Tietty on hyvä että maailmassa on Taten kaltaisia ukkoja jotka ei muutu ns. "Matrixin" muovisiksi sätkynukeiksi ja myy omia arvojaan saadakseen suosiota ihmisiltä pinnallisten ja epäaitojen "mielipiteiden" esittämisellä, joihin ei edes usko itsekään, kuten jotkut poliitikot, julkkikset ja muut hyvistelijät.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »