Gary-

Esiintyminen

lauantai 25. marraskuuta 2023 05:58

Samulin:olin sotilaan tytär en peräänny...perus ja karjalaisuus!!huikee!!!

Koska on faktaa omalla avulla saat sen naisen sänkyyn ja ketä haluutkaan!!!Mailmassa on yli miljoona tarinaa mies haluaa naista saamalla asian c hänen korviin että hänen jokunx heitetään x tuntee cn .....eli ratsastus nuollaan pyllyä suomeksi ......ihan oikeesti näin on baarimaailmassa mm.nuolenko siis sitä kuuluisaa.....c tä..... ei!kääriäkin puhuu ei nuolla pyllyä!ja mm.paljon muuta mitä rautavaarat etc puhunu...
maailmanmestaruuksia voi saavuttaa, mutta ne menevät aina rikki...by rautavaara!..Se on selvää........eihän Mertarannan selostus ees pysy kaarteessa hädin tuskin Boltin mukana kun kaveri juoksee nopeammin kuin moni toimittaja täysillä:d!!!!Siis toimittajat valokuvaajat juoksee ranaa täysillä bolt alle hölkän....
.vitun huikeeta

Maailmassa nainen ei voi olla ilman miestä näytä mies joka ei voi olla naista ilman tai nainen joka ei voi olla ilman miestä...ja kaikki muutkin myös!!!älä viitti nainen käyttää dildoo!!! Se ei korvaa meitä miehiä! Se kapistus!!

Vittu sanoin läpällä tän kohdan tän : tässähän pitää orenntautua tai mitä näitä on ns!!!!. jos pressa tulee x puolelta:D on xsää.....se on kysymys erikseen äänestänkö häntä tai/henkilöö sitten...epäilen hieno persoona on kyllä varmasti !!
Vittu mä Matkin Aaltolan meiningistä 1000%niin jengi täysin hajosi...kaveri puhuukin aika nasaaalisesti "ns"!!!ja läppä on siinä en nyt ihan pressan vävy olisi enkä olekkaan kuten turhapurossa mitä näitä on...buhaa mutta läppää on siinä että x itseasiassa on xsän xsän paras x. Se on erilaisia miten tulos sitten on...mutta tää onkin huikee skenaario!mihin ollaan naurettu hyvällä ihan vitun huikeeta:D!

Minusta tosiaan mulle ei olla tungettu mitään jeesusta ala opetus lapsiaan juttuja saan sen sitte valita sainkin ....ja saan edelleen toki ..kunnon heviä lähtee maan korvessa kulkevi biisi buhaa.:D!!mutta pointti vaan siihenkin mulle ei oo tungettu uskontoo tietenkään..

joo Sariako pressan vaaleissa pakko äänestää...?äähs hyvä kysymys vahvaa naista sinne tarvitsisi jos näin....mutta ulkopolitiikkaa tietäen enemmänkin yli enemmän...hajoon aina ajatukseen :stubukan elämäni biisin esiintymiseen koska esiintyi nimenomaan loistavalla tavalla!! Hyvä tulee kisaa!!

Kikka leffasta tykkään rakastan oikeastaan kun se ja on naisen Paavilaisen tekemä...vittu se on huikee!
Mitä muuta pitää olla maailmassa kuin rehellinen......

mitenkään liittymättä mihinkään : mun x tyyppi nyrkki ....kannustanut xsää aina tietää mut tietoo se ei lopu se hetki siihen ....kehitä lyöntii taitoo sanoin oli hyvät keskustelut by meillä ja t.kuullut vanhanliiton.... musta aina ikuisesti ystävän määritys on suurin mutta silti sitäkin kehitetään aina niin pointti että syvin on siinä sä kunnioitat se on suurin...!

siksi multa kysyttiin KIN!!!Mun sukunimi sanottiin ja kysymys perään..........sanoin vastaus oli xxx ja täysin hiljaista sen jälkeen.....
.
mä oon aina pohtinut miesten maailmaa ns.maailma jossai x maassa eräässä mytologiassa eräässä ja muutenkin ihan kauheen mielenkiitoista!! Puhumattakaan sitten gladiatorista!!

Mä haen aina elämässä rehellisyyttä aina tie on tää=tämä tie olen mennyt some maailmaankin wauu ei tuu almuja sieltä täältän ehkäsiis livenä parhain käsittämättömyys monipuolinen!matti Nykäselle sanottiin oli liian rehellinen......mitä muuta oikeesti vittu pitäisi olla..pitääkö nainenkin saada itkee?ei!mutta positiivisella tavalla!

Mitenkään liittymättä esiintyminen alaan :esiinnyin kumminkin somessa kerran :Dhaha sen verran buhaa että olen siis faktana kirjoitetaann nyt " jotain "mallia mennyt iskemään somessa näpytellen:D wauu jee jahuu olen kertonut tästä eteenpäinkin kysyttiin millon? okkk mitä vastasi:sain vastaamaan jotain diibadaapaa mutta muistaakseni en ihan varma mutta 4viestiketujen verran
ja oli iha asiallinen faktalla siis ihan asialla oltiin:D!.....mutta se on totta noh x halusi nähdä kuvan näytin ok nonni tommonenko kiinostaa......?joo silloin vastasin!huikeeta:D:D!

Pumpanen sanoo biisissään:maailman pyörä :mut tehtiin naurusta!!joten mistä koostut?mistä koostut?perus...mulle 1on mm voima!ja nauru!

Jokainen maailmassa osaa sanoa mikä kiinostaa muodot,ei muodot kaljut etc sitten tää mikä sinussa on karismaa mä vahvistan sitä jokainenen hetki ei se ole ikä asia se on muut jutut mm. Jokainen maailmassa osaa siis mennä helppouden taakse se saattaa perustuu muihin kuin ihmisyyden syvällisyys asioihinkin..mutta niihinkin!!

Joten....jokainen osaa mennä helpon taakse onko se helppoa???taakse a la skorppiooneja haluan nähdä ja että istu alas katotaan en määrittele mutta keskustellaan jousimiehiä myös neitsyitä (neitsyt huikee merkki)!!leijona oi että se se tulee ovesta melkein aina
..x asennossa en määriittele huom mutta olen nähnyt joo ihmisyys ihmisyys !!!!!siltikään mun pointti on = mua rakastuttaa ihmisyys!!!!rakastuttaa nimenomaan aina ihmisyys!!oinas on kans mielenkiintoinen todella!Ehkä isoimassa merkityksessä!

Jollekkin silmät ovat ...... keksin nyt uutta kuin sielun mitä näitä on!!
Voin heittää nimiä mitä on upeita millä tavalla esiintyjän karsima näkyy heillä...ottaa jengii huomioon se on monipuolisuus juttu!mulle sanottu jukka Jalosella on charmikasta asiaa kysyin miksi..... hyvät perustelu jess sanoin kun nään hänet Riihimäellä meen juttelee!totta!

Eräs valtion vallan rouva siis sanoi :eräässä oli mennessä edes menneessä henkohtaista karsimaa paljon!! Tämä!!

Teakin tuli mieleen johtaja joskus sanoi tosi hyvän aforismin joskus ihmisyydestä...aivan törkeen hyvä en mee siihen!!!

Minusta:sun kumppani kuka se sitte onkaan sanoo palautteet monipuolisesti mitä korjataan mikä hyvin jne....ja kaveri en määrittele nyt mikä on ketäkin mutta perus sanoo suoraan mutta teillä jos on muodostunut suhde nimeltä ystävyys ja sitä pitää kehittää aina ...on miljoonia sanalaskuja suomesta mitä voisi heittää tähän ja niitäkin ja heitetään koppaan romu....maailmalla on paljon antoisempia!!

muistan aina tän Ahtisaari oli Karjalainen oikeesti täysin salaisuustensa!!!! henkoht.syntynyt siellä en mutta syvä veri on sieltä....ja se on huikeaa!
Me voidaan pitää tosiaan "muistellaan vanhoja iltamia " mutta aina toki kaikki tapahtuu läsnä ollessa perus....siksi esim... ei liity edellisiin mutta sehän se hjalliksen sanoin ongelma onkin että pitää ns."ns"pohtia naisten ongelmia Päivisin se on se ongelma:Dbuhaa!Olen saanut tervetuliais sanat naisten maailmaan mitä ne on sitten...jokainen nainen tietää!!

ns.hjallis sanoo tik tokissa että naisia nauratettiin 18-27veenä tärkein tms sanoi!!! mä en ole edes vanha ja saan nauraa mutta monipuolisesti......olen saanut naisen myös itkee vaauu ei oo saavutus tavallaan..

Wau kun nopeesti tuli mielen olen mennyt baarin mutta en todellakaan aina löytämään naista.....jee:D buhaa olen siis tehnyt jotain erikoista vain menemällä esiintyy .... ainoastaan katsomalla silmiin ihmistä löydät toisesta asioita ja näin opitaan ei missään muualla ...on aivan ihme juttuja amarillon aikaan menin tiskille pyytää vettä joku kundi porukka huuti :luuletko saavasi naisia tänään ?tulin esiintyy huusin ...heitä vittuun toi bling bling takki nii saat naista..en heitä huusin jne kaikkee hyvää...!!!
joo nyt on nyt ei olla amarilossa mutta pointti että se on ihan tolkuton maailma baari maaima...äähs voidaan vääntää kättä etc baarissakin...!!
Matti Nykänen oli ujo...t.hänet tulevat... mä henkoht.en ole taasen....olen ollut keskellä suomea esiintymässä itseasiassa tanssimassa joka on huikeaa koska päätin menen ja joo laulu tekniikka ei silloin toiminut siihe poppiin mutta nyt on nyt....!mutta yksi kaikkien aikojen huikeimmista oli kantsussa joo nyt ei olla siellä jee.....Se on historiaa osa...mutta eräs kruunun voittanut matki Remua livenä tosi hyvin vittu hajosin..tästäkin on aikaa mut se on faktaa...tosin meitä yhdistää laulu vahva ääni synkkaus huikee muisto..buhaa loistavaa!

hauska tässä on se että joku vappu aikoinaan tosiaan joku herra sanoi livenä :mulla on susta kuva ja niin vittu olikin ootko sä kundi tää?? Noh olin....mentiin jatkoille baarin jälkeen kattoo erään hyvän äijä mukaan tuli nii leffaa mj leffaa aivan tolkuton muisto!!tää herra kysyi tosiaan ootsä tässä?tää kuvassa sanoin!! kyllä..vittu hajosin!! Tosin tästä aikaa paaljon:D!


Koivusalon olavi virta leffa tekijän sanonut vain olavi Virran tyttärellä on mielipiteellä väliä ja se mielipide oli salaisuus todennäköises t.koivusalo.....Se on myös oikein!! Mutta .tähän sanon ja kirjoitan että ei Koivusalo ole kuullut instrumenttin mahtavuutta ei edes sitä hopeisen kuun vetoa......joo on paljonäänessä samoja juttuja kuin legendalla ja hopeinen meni jo parikybäsenä se hopeinen the hopeinen yhtä pehmeesti..mut tänäpäivänä ei ole mitään vaan"iskelmä genren tyyppiä"sä vedät kaikkia genrejä varsinkin se ala kehittyy sekunnissa...tänäpäivänä!

Hajoon ajatukseenkin mm. Laulan ihan vitun heviä kunnon enkeli siipi biisiä:D!kunnon kuolema metallia:Dkyllä lähtee:D!!!Mä aloin nopeesti kerrata lapsuutta joku pirun Jeesus liittyi siihen toki se on tärkeä aihe mutta ei mulle oo tunkemalla tugettu mitään jeesusta:Dja kumppaneita....!

kun mies saa naiselta/ silta kehuja sängyssä se on on upeinta mitenkään liittymättä edellisiin.....Kysymys kuuluukin osaahan nainenkin tehdä hyvää miehelle:D...ja muut mitä näitä onkaan..
olen kasvatus ala tyyppinä mm. pitää olla laaja maailma laajin!!
mutta jos naista jännittää tämä pitää rentouttaa se on selvää!

Aivan törkeen kova:leppilampi ala luusuaniemin :sä saat itsellesi ruman vaimon luusuaniemi:sä et saa vaimoa ollenkaan:D hajoon aina ...tuli tähän liittyen mieleen heittäytyminen on kaiken a ja o ..mutta herkkyys on tärkeimmistä!!mm.!

Pärmäkrista Krista pärmäkoskelta kysyttiin mitä arvostat jossain ystävästäsi...vastaisin samoja tai mitä arvostetaan kun multa kysytään on kysytty :pitää olla suora..ja jos multa kysytty asioista miten näkee jonkun pitää olla arvostettava vastaus monipuolinen mutta täytyy muistaa kunnioitus ja arvoja on niitähän on eri tasoja...lämpöisyys...kaikkea sitä mitä ihmisuhde vaatii..ja se vaatii hyvin monipuolisen ihmisuhde kiemuran!....aina voidaan mennä sinne missä aitaa on hieman sitä itseään...tää ei liity edellisiin mutta jos et sä kuvittelet ettet voisi kehittyä x ikäisenä tms.enää uteliaisuus loppuu siihe...joten olla utelias on helevetin tärkeää...mistä sitten henkoht olen ylpeä?äärettömyydstäni.....joo voimasta ,lahjakkuudesta,kaikesta eri kerroksista mitä ihminen on!mm.näistä!

Vittu haluun nähdä esiintyvän artistin Lapsuuden sankarin yhden niistä...huikee otto kylmikset kun saapui erääseen pyhätöön mikä tunnelma vaikean katsonut kuin tveestä mulle kyllä kerrottiin fiilis kun otto saapui hexin jälkeen!!

huikeeta kun erään xsän c on sanonut mulle tiiätkö sinä K? kuka on käyttänyt tätä kylpytakkia sanoin nimen heitin erään asian takia...vastaus kyllä on totta aivan huikeaa :D....Eräs g repesi siihen tarinaan sitten huikeesti...mutta se on totta huikeeta:D!!!

Kyllä nainenkin voi tilata miehen kotiin kuten ruokaa esim.tyyliin..se on selvää mitenkään liittymättä edellisiin....!!huikeeta!!!Kiinteistövälittäjä kaveri sanoo samaa kuin mä ainoo ero että sanoin ton teatterin vipissä sitä lipittää sitä ainesosaa niin tekee susta nyt upean?ja huom. sanoin sen jo yli10vee sitten reippaasti ekan kerran
........oon harvemmin mennyt tai ns.harvemmin baariin tai yökerhoon etsimään ainesosalista naista siis hyvää naista...toki joskus mutta se että sä näät ton mitä tää kundi sanoo sisäistänyt lapsen löytämisen......naiviudesta puhutaan liian vähän..... naivia mitä se on edes .....sehän on parasta ei sun tartte olla alalla x edes..niin moni kertoo samaa juttua :en kasva aikuiseksi terveisin elokuvaohjaaja monet nimet!

Se on se tunne haaste 10sekan haaste kuten holopainen sanoo: milloin tulee kylmikset täysin kun pistää silmät kiinni?noh mm.esim kun rive nostaa käden ylös ja eräs homma on selvä...jegi ryntää kentälle...aivan järisyttävä tunne
silloinkin!!
Mixu Paatelainen sanonut Rautiaiselle meitä kutsutaan ja me olemme vanhanliiton miehiä.. rautiainen vastaa: eikä kutsuta ollaan moderni nuoria jätkiä....nimenomaan sanon minäkin sitä me ollaan huikeeta!!!

sweet caroline ja lukas ns.tulkitsee..aivan mieletöntä ettei laulanut:Dhajosin aivan loistava.... mutta se on se tunne kun loppuvihellystä tuli ja mitä tulos!huikee eräs repesi huikeesti kun esitin lukea puhetapaa kerran kaveri hajoilee vaan:D!!

!mitenkään liittymättä edelliseen
Vitsi mä diggaan jostain Virran Olavin vanhasta mummon kaappikellosta se vedetään pehmeesti oioi!ihana tarina!mullekki on sanottu Virran olavi leffan aikana mun kuuluis olla äänen osa alueen takia tuolla punaisella matolla..sanoin se on perus...mutta on totta myös että kun mä vetäisen komeen äänen volyymia on niin perkuleesti huhu..!Erään taiteilijan x ihminen heitti kerran naista tulee kun avaa suun...sanoin sehän on mukavaa :D!huikeeta!Kysymys kuuluu tuleeko naisen suusta aina totuus huikee kysymys kaikin puolin:D!
Mä en oo digannut mistään baarien siis yökerhojen nimenomaan "hei kato mun statusta meiningistä aikoihin"koska tulokset on muualla...jokainen joka astuu yökerhoon näitä riittää misseistä jne käyttää korttia yökerhossa wau osta almuja miks et istu pöytään ja kerro fiiliksestä kuin se että sun status on esim mikä onkaan se status ko määrittää sua ?iso osa on oma ääni itseäni joo mutta mut on niin paljon keikkaa voiton jälkeen ei ehdi yökerhossa kuin laulaa keikalla!

duunari ja porvari vitsejä on yli miljoona.. en mee niihin......hauskaa joskus se sanonut myös mistä lähdetty emme kyllä renkiäkään ole ......!jos 5tonttua tuhatta tänäpäivänä tienaat se on itseasiassa x...jos 3 niin sekin on z tai x......!On järkkyy että tänäkin päivänä on kursseja näin olet ihmisten kanssa .fi luentoja se on hienoo ei se ainakaan epäkehitä mitään......Eräs näyttelijä sanoi hyvin esiintyjä voi olla erakon ja keskipisteen ja sen välipisteen välissä...tms sanoi tyyliin!Eräs näyttelijä sanoi mm.myös hän tykkäsi valtavasti kun sai jengii nauraa missä onkaan...Se ei ole tietenkään vitsien heittoa aina se on mm.paljon muutakin...miltähän hahmo Mika Tommola ja aaltola yhdistettynä olisi:D!sain 5sekunnissa erään cn dn hymyilemään eikä se ole mitään hahmoja välttämättä tietenkään...toki rakastan syvällisyyttä...

On järkyttävän jännää että olen esiintynyt jossain hiton kärpäsessäkin...koska joku pitää olla joka erottuu...wauu ei tullu mitallia:D...se oli eka ajatukseni mene esiintymään ....toki ihan perus tasolla mene se oli eka ajaukseni!!joo miksi ei voisi tehdä jotai eritavalla .... kerran tosiaan xmaalainen mimmi ajatukset meni yksinyhteen se taas oli itseasiassa Kampissa yläkerrassa:Deetu selänteen sanoin ihan huikee:Dsieltäkin asti ja aikaisemminkin kauempaa ihmisuhde kestänyt mutta ihmisuhteita pitää vaalia ja kehittää aiotaan kehittää!Aina tulen kehittämään laulutaitoa olen löytäny paljohkosti uusia niksejä....kuin myös ihmisuhteitakin pitää ikuisesti kehittää nikseillä..........on oltsu Virran tyylinen 1tekniikka sitten rokken rollia ihan erilailla lauletaan jnejne...!

!Joku kirjotti johonkin iskelmä vetoon:miksi aina pitäisi verrata olaan joka oli aikansa paras..:D äähs sanon minä että miksi ei verrattaisiin häneen ja olla parempia....koska ääni kehittyy ja syventyy tietyllä tekniikalla noita laulaessa kuten Kari Tapiolla kehittyi....olen saanut musaihmisten kattomaan vähän jännällä ilmeillä kun alan paukuttaa syvän pehmeesti!mut se on vaan yksi tekniikoista...!
Aivan huigee topi sorsakoski antaa mikin yleisöön hopeinen kuuluoo:Djoskus aikoinaan...ihan huikee!lisäksi joku karaoke herra sanoo samasta biisiä jollekkin :niin se jätkä vetää kuin jorma uotinen saatana:Dhajosin!!onhan noita hopeisia kuita..lähtee niin upeesti gylläh!tykkään laulaa sen kohdan erään "vaan "en taas... huikee!

Hajoon aina hyvällä oltsu olavi virralle sanoo että eheii laulu ollu hällä 10 vaan 7laulu kansakoulussa miksi näin:Dvittu hajoon:D!!!syvä meri on yksi upeimmista...vedoista se on helppoo paukuttaa!
Jenkkien talentissa oli joku donovan olikohan ihminen joskus joka tapauksessa huikee ...ihan älytön ääni se on helppoo mullekkin!!kaverilta lähtee kans!Vitsin upeaa kun voisin vetää vaikka popin Kingin biisien biisin tosi tummasti tarvitaessa ala myös helposti kuin eräs voicen tyyppi ja upea biisi myöskin......eli en usko koskaan että kropan malli ns. ja ääni sellainen ei mun tapauksessa pidä paikkaansa.....joidenkin voi pitääkin .huikeeta!gyllä lähtee!
Ehkä yksi huikeimmista toimittajista huikea toimittaja tapsa ja Tamminen heittää joo terve arvi lind..kekäläinen ja tamminen studiossa ja Tapio suominen heittää:Dhyvin hajoon!!

Ehkä huikein valavuori kysyy Teemulta joskus kävelessään nimmareita jakaen :kuka on ollu sun idolit Turhapuro ja Jari Kurri...toi on huikee:D!!!
On huikee liittyy esiintymiseen ensin mr.hoki kurrille totaalinen hajoaminen Jussi Saarisen kysymykseen!!ja kategoriaan:Jussi Saarinen toimittaja jäätyy myös kysyy hyvin:Dbuhaa hajosin kun kundit hajoilee
!!
Nimenomaan miten seksuaalisuus kasvatus on kellekki annettu...laaja käsite moni menny hiljaiseksi kun se kysymys esitetään....olen myös minä myös kamppaniassa mua on kourittu baarissa wauu naiset ..onko se sitte oikein:D.ihmistä lähestytään perus asiassa on sellainen kuin moi mitäs kuuluu:D ei vaikeaa:D:D!

Haluan tietää mikä on tää rakkaus proffa asian tuntija ihan siis ns.voisin alkaa kertoo tolle rakkaus asiantuntijalle faktoja...toiseelta olen korvana yhtenä tää sille ei liity aiheeseen mutta otin kerran jotain radomia mimmiä x asennossa ja tää oli ns.ei tykännyt kun hän kysyin muija ihannettani sanoin vaan spottaanisti pumpanen...mut tää on liian helppoa sanoa niin koska ihminen koostuu erilaisista asioista me voimme panna ilman tunnettakkin ja näin tapahtui mut tää mimmi ei digannut kuvitella kun puhuin vastasin kysymykseen mut joo!!

tykkään Amalia pumpasen maailmanpyörä biisistä varsinkin kun elämä on kuin maailman pyörä huikeeta ei rakkaus mihinkään pääty vaikka biisissä lauletaan niinmut paras kohta mistä sinä olet tehty mistä koostut kuten biisissä sanotaan:D !!
Repeen selänteen galleriaan valitsemis tilaisuus tsoukille kohtaan erääseen erääseenkin loppu heittoon huikee..!!
hifk fanit sanoo ylipäänsä ei liity tohon galleriaan puheeseen mutta älä sinä Espoon Teemu Selänne puhu stadilaisuudesta mitään:Daivan huikee heitto!!

Mulle sanottiin treen teatterissa hakubrosessissan:laula kaveri laula!joo kertonut monesti...otat tilan hyvä kontaktia jne..mutta laula!!!On huikeaa Kaverikin joskus sanoo mistä sä keksit sun jutut huikee:D!hotakaisen sanoin mut sehän siinä onkin kun on totta:D!tosi on hetkiä jolloin oon rauhallinen toki perus.
Hyvän naisen kosketus on parasta oioi!!

whitney houston i will always love you vedän vittu ton tykitän...mutta se että kuormasta ei syödä vaan en vauu en oo syönyt:D!!

On faktaa että muistan ja en muista todellakaan kaikkia kasvoja mitä nainut tähän menessä:D!!ei tuu mitallia silti:D!!!

Aina kysyn tota tätä mitä faktaa ihana sama joku maisteri joku vaikka just pt ja ohjaaja....onko väliä sointu borgi puhuu aivan sama mitä oot...Se pitää olla näin samon minäkin!!!
Ihan sama mitä oot....mua kiinostaa ihmiset kun ne on läsnä!!



Levottomat 1leffan karmein kohta on kun mies Nousiainen tietääkseni hän on Nousiainen........sanoo naiselle että musta meidän pitää eroa!!Ihan järkkyy mies avaa sielusi sanoisin neuvoksi monia muitakin mm.!!huhu:)huikee

Levottomat leffa on saunassa kundien ja sanoo:On myös tosiaan faktaan en oo koskaan lyönyt naista...!!eikä eikä sanon minä en oooo eikä pidäkkään lyödä!!!joo on tullu tilaisuutta mitä suotta tänäkään päivänä en nosta kättä naisen naamalle ja....ja vaikka tulisi bb talossa jos olisin nii riitaa en mä haasta toisaalta...mitä turhaa!!!
Silti en oo mauton esiintyjää ollu koskaan!!!


Faktaaa on myös että joku romani tuli kattoo kun tanssiin jostain stadin x paikasta stadissa kun tanssin mimmi ....noh ei se päättynyt mihinkään se tapaaminen mut silti okei mut se on faktaa:D!tuli kattoo!!!

Siksi on vitun hyvin hyvällä kysyä miksi sinä näät kun tapaatte jonkun miksi miten kuinka!??

Må uskon näihin juttuihin kun näät oikeita ihmisiä tietyn aikana ns.huom ns.....!Mä en ole asian toiseen koskaan avarilla edes "edes ajatus on liikaa"naista lyönyt vaikka olis halunnu....nainen ottaa sen aina ns.ylilyöntinä!silti!!!En oo naista siis lyönyt pitääkö mun saada mitallia:Dwauuu:D!!!


Janne katajakin sanoi ihan kuin Olavi virta laulaa kun kuuntelee sua x toisessa huoneessa..........lauloi mullekki stadissa 3 metrin päässä huikeeta.....myös hyviä juttuja hänellä oli remusta kertoo se on Jees ja upeaaa...tästä aikaa paljonkin mut silti !!olin aika basso baritoni sillo mut silti upeita laulu hetkiä me laulettiin mulle pyyhi tuuli kyyneleet on lemppari aivan ehdoton herkkä ja kaunis huhu!!!!!!!sanoin kerran tummalle: kehui tumma mies hai tämä puita kaihtaa ronskisti rattaliks vaan:D kuten tapsa sanoo:D huikee!!!ronskisti vaan miestä tummaa kuten tapsa laulaa niin kädet oli upeasti vastakkain huikeaa!!tästäkin on aikaa!On siinä hevosmies biisi huikee sanoin vielä!!huikee ja hummaa:D!!!oltiin kerran alunperin samassa duunipaikassa meneisyydessä erään kanssa ennen laulajan uraansa mut silti oltiin!!!kerran lauloin kaikki kukat poimin biisiä dösärillä nuoriso siis junnut sano romanit :mistä sä lauloit meidän biisiä noin hyvin....sanoin kuuntelen mm.hienoja äänijiä!!!Ehkä lemppari pyyhi tuuli kyyneleet!!

!kantsu sillei tuttu paikka että myös kaverin pari kesää sitte joku mr.äijä sano nyt pisti nyrkkii nyrkkiä vasten eka jolla on lihaa luiden ympärillä pumm tumm repesin:D myös hyvällä

On tajuton umberto marcato ja restera ....aivan törkytön veto!!!! Sekä taisto tammi myös luonnon ääni !!

faktaaa on että joku taisto tammi ihan ainutlaatuista ääntä!!Ihan käsittämätöntä!!luonnon ääntä!!!Faktaa on myös se että mun b on x x sää osaa romani vaikka ei yhtään näytä...mut se on faktaa suvusta kaukaa huikee!!!En tietenkää mee näitte taakse...olisin saanut 10muijalla tässä välissä...2vuoden aikana tääkö pitää antaa ooh yeah viilksen....ihan oikeesti!!!10muijasta en saanu yhtään koska kunnioitus xsää on kovin kovin ja se on moraali!!!!


Suomalaisessa iskelmässä 2suurta Reijo Taipale ja Virran olavi...by pulliainen!!Sanon että mun nimi tulee sinne the äänenä mukaan!!sinnekin!

Aivan järkyttävä raikku sanoi mä vedän taipaleen reiskan ja oman osuuden ja romanit alkaa tappelee hän saa porttikiellon haloo nimenomaan sanon minäkin mitä helvetissä!!!näå on niii huikee tarinaaa!!!Mun miestäkin Hämeenlinnan kauppakeskuksen mukaan nimetty mesta kaveri parhaat biisit on viimeinen laulu ja maailma on kaunis toki huikeeeta molemmat wexi varmaan molemmissa sanoittajana en oo varma!!!

Watt vainion poika sanoo:kun pysyy muistoista niin kauan elät aika huikeee!!!!!

Rakastanut aina rajuja lajeja!!!koko kroppaan!On mullekki heitetty kepin viskojan paras ikä22v oon kertonut täällä monesti...Se on osa elämää perkele melkein 80 ja risat on näin ei kepin heittäjältä aika kova...mulla ääh en olekkaan kuin viskoja buhaa kyllä mulle sanottiin/huudettiin jumalauta kato kato kuten Räty tekee:D!mut kovemmin!!!eräällä videolla Räty sanoo temelle ja Jarille

Mä oon aina sanonu akateeminen- duunarin tausta onko välillä?mut on opetettu ihan x tylillä lisäksi ihmisten tutustuminen ei pidä olla ammatista se tulee myös multa...Yhden kerran hakenut näyttelijä koulutukseen joo kertonut vau sen monesti täällä varassa olin ja sanottiin laula kaveri sanottiin!!!eräs hyvä kundi sanoi x sanoi pitäis olla mitään merkitystä kumppania valitessa eräs x sanoi........mun b sanoo kaikkee koska on sitä mieltä kuten ittekkin sointu borgi sanoi samaa miten kohtelee ihmistä .....???!!aina heitän suutari ja lestin vittuun ihan aina!silti!!! Ole luovin maailmassa!!Mä oon kysyny x tärkeää ihmiseltä ystävältä ala kysymykseen:miten näkee bn ihmisen ihan perus ?tarkahko...vastaus .....ihminen tarkahko......... pedantti !!!sanoi muutakin...!huikee! Koska se on totta hyvää!Mun b sanoi:nolo eli neziri ei ole todellakaan mikään penaalin tylsin kynä...kun katottiin elämän biisiä!!!!:D!!!nimenomaan!!

Mulle tuli mieleen yhden aforismeja kirjoittanut kirjailija vitun kaunis sana maailmasta mietelauseen mieleen mutten mee siihen nyt!!!
Mun läheisessä on piru paljon samaa kuin sedässäni aivan älytön...tää on parasta mm.tunne onneksi on elossa koska läheinen siis ei pidä ottaa itseasiassa itsestään selvyytenä tietenkään mitään!!elämässä kun beeltä on lähtenyt alle 40vee kaveri siis sukulainen niin aina se ne herättää!!!Mulle sanottu:mussa hyvin paljo
samaa kuin sedässä....muistan hyvin
kun x lätkäjoukkue muisti häntä..salamat olin teini mutta toki tunteellisena muistan tunteen ja paikan !!! muistan teininä hyvin hänet...muistan kun mökillä juteltiin huikeeta!!silon hänen lähtö oli selvää oli hänen aikansa..joo vanhanliiton herra...rakas ihminen muistan elävästi erittäin!!!oltiin meren äärellä porukat rauhoitteli kun muistan ilmeensä hyvin...nimenomaan vanhanliiton herra!!!

rautavaara:tässä ammattissa sais itsensä viinaa päänsä täyteen missä vaan!!mutta älä perkele siihen!se siinä on laulajan ammatissa ehkä tänäkin päivänä!!ehkä joo jotain terveys juomaa voidaan vetää fiksumpaa mutta siltikin!!Rautavaara sanonut:merkkaa tekemisissä ja tekemättä jättämisessä!!se on perus!Eräs biisi mukaan olen elänyt ja aijon elää tähän jälkeenkin!!On perus settiä mikä sun himokkuus on missä sun karisma miten se huokuu.. näå on näitä!!!

Olen joskus kuullu ja sanoinkin joskus ääneen naiset haluaa ehkä isien tyylisiä tms miehiä itselleen ehkä huom...on kokemusta..tästä ja kuvakin on näytetty elettyä elämää joskus.... ja mulle sanottua mussa jotain rautalapion tyylistä kuin x xz sukulaisessaan hyvin hyvin kaukaista..eri tyyppit kyllä täysin aivan täysin silti!mutta se olikin pointtini!!

Kun saan mikin rentoutan yleisön ehkä kummallisella mutta silti hauskalla vitsillä mutta totta..eläin plus 3maalaista xxy maalaisista tyypistä herraa....aivan loistava tarina kuulin sen aikoja ns.sitten mutta silti!!!toisaalta se on aika jännän hauskakin!

Ihan samaa mieltä topi borgin kanssa haluaa juosta sudenkorentoa lähemmäksi....Se tulee xxy takia aivoissa huikeaa:D....itsekkin pompin kuin arjessa varis tekee huikeita liikeeillä huikee naurataaa:D!!se!!!Kysymys kuuluu miks topi ei juossut korentoa kiinni!!!Ylipäänsä Olen sitä mieltä että mustasukkaisuus koostuu monesta asiasta...linnat täynnä jegii siitä aiheesta....jos sanon että sointu borgin olisi hyvä nähdä koska vain näin sä voit tutustuu naiseen siis radiossa höpöttää huikeeta!!niin b voi mainita jaahas...mutta tajuaa!!totta kai!!!

olen sanonut elämässä tähän päivänä menessä jos teen väärin sanon ihmiselle jolle teen väärin...sanon silmiin asiat perus...faktaa että perus kaikki hyvin! Ihmiset on niin erilaisia en saarnaa vaan jotka juttelee mun kanssa tietää mistä koostun mistä tehty just se tänäpäivänä mies suomesta on monipuolinen maailma menee kokoajan eteenpäin!!!koska Kari Tapio puhui tunteista muille lauloi mutta mä sanon mies on monipuolinen tänä päivänä!

Ehkä eniten repeen kuvaan:se on velkaa 5muijaa konkaan mennään tuu munkaa,se on finland ja tällee:D!!!Repeen aina kuvaa mäkynen:vieraissa käynti kulukorvauksin:D!!!!ei juma.!

Kuvitella jos b olisi ollut vaan x kk ja siellä ennen en koskaan olis ehkä nähnyt btä..hu käsittämättömyyttä!!On järkkyä että d ihminen on ollut torneissa xxc duuni kuvioissa ei hänen mutta muiden mutta joka tapauksessa jotka romahti sitten niin vaan ns.x kk ennen kun ne tuli alas...aivan käsittämättömyyttä!!!
On järkyttävän että eihän henkohtaisesti edes tienny jostain vitun joesta maailman kolkasta x edes buhaa kieli ulkona oli silloin:D ja joku b ihminen ollu sielläkin ihan järkyttävän hienoo!!ei ollu vantaan joki:D!!!On järkyttävän hienoo että ihana b ihminen tiesi tietäjät tietää ohjelman ihan utopia kysymyksen salamana kirkkaana taivaan....huhu!!joo ei perustu aina tieto on valtaa osastoon ei tietenkään....!!!
On ihan juttu eri juttu jos ajoit käyttää toista nimeäsi esiintyminen merkeissä ja se on hyvin huulilla laulukisoissa kun meen taas huikeeaa :D!!!
Mulle z ihmiselle läheiselle lähellä sydäntä on ringo starr mm ihan huikeeta..beatles ylipäänsä,Tom Jones,Virran ola,paul anka ihan kärkee ymsyms nimiä...enkä yhtään ihmettele tätä meininkiä!!esim lintsillä ja mr.anka siellä!!!
no beatles tyylinen hysteria plus neumaan dingon ala meininki...c sanoi:vertaako toi itseasiassa itseensä maailman laajuiseen yhteen kaikki aikojen legendaarisin bändiin..sanoin anna vertaa mäkin osaan Virran Olan laulaa...noh se on vähän eri juttu heitti c!!:D!mut sanoin vittu dingo mania oli tolkuton joka on faktaa!!En olllu syntynyt kun hysteria oli mitä oli!!

Julkista työtä tekevällä on helppo löytää kumppani!Kun on joku ihmeen julkkisja sinkku ohjelma...!ei edes vaikeaa miksi ajattelet itse itsesi tähdeksi oletko miten isontähti super vai siitä ylöspäin mitä oot mistä koostut?missä maassa?paljon myyt mitä myytkään hommia kuka sut tuntee missä maassa....äähhss kun saan ovenväliin ääneni ja itseni persoonan niin en mä ajattele itseäni julkimoksi...jotkut missitkin käyttänyt suomi miiss korttia yöelämässäkin..ähhss teot on keikoilla mm.ei siellä muualla!!!mutta en sano että se on väärinkään!!!

Surulapsi on huigee biisi...joo parhaat kohdat on säkin mäki halusin laulaa naista roikkuu kaulaan....Miksi toisaalta naisia monikossa äähhs.. mutta on totta haluan laulaa ja tavoitteeni on selvä !mutta toi miten cheek heittää mä en oo kasvatettu brodiii vertaillen jos tajusin okkein..!!ne on huikeet kohdat biisissä!vittu mä en oo ees röökiä polttanut koskaan hyi helvetti rööki!!

Olen samaa mieltä maajussi kundin kanssa kyllä pitää olla erotiikkaa muuallakin kuin
klo21 pimeässä lauantaina iltana peiton alla....ehkä siihen liittyy wcn hajoitus puuhissa mutta tästä on aikaa..!!!nyt on nyt ja minusta Minusta on kikka yhdistettynä rauhallisuuteen z:talla on huikeeta naista tai ei nyt sinnepäin mutta jokatapauksessa ihan näin....!ja perus tajusin yli10vee sitten pitäisi ehkä olla nainen joka on ihan toisellainen kun itte perus settiä
!Vittu Amalia Viivi pumpanen on sanonut sketsissä:mies ei mee sekasin jos tulee flirttiiii...perus pitääkö?joo:D!!huikee!!Ihan huikee!!Ai kikkakin oli kasvatusalalla.....missä kikat on nykyjään?kikan tyylinen:Dhuikee...Kikka leffa ihan nyt puhutaan käsittämättömyydestä...huikee sara melleri aivan huikee Paavilaisen ohjaus!!!Mun edesmennyt kummi oli Saksassa mm.myyntimies kova myyntimies huikee persoona liittyy esiintyminen kaiken kaikkiaan!
ilkka sysimetsä ja titanic ihan huigee!Myös edelleen alkaa x numerolla ikä joten voi popittaa hänen biisiän vittu sitä popitettiin kun oli tasaluku:Dennekaikkea pointti!Myös kikka oli ihan oikeesti fantastisen älytön!
mä haluan vaalia ihmisuhteita hyviä kehittää perus!se että emme ole ihmisen kanssa kehittäneet sitä ihmisuhdetta ollaan matkaa tehty yli 10vee toki mutta vanhojen taakse ei voi mennä on tää hetki!siksi odotan että nään erään että lähdemme kehittämään huikeeta!!kyseisen henkilön edesmennyt z valitettavasti hän repesi kun Matkin mm.spedeä täysin kävelyä ja öh nimittäin huikeaaa!

Dingon autiotalo on helppo kannuttaa....mä en oo ihan varma mutta alun biisin oven narina ääni on ehkä treenin kämpältään mitä lukenut jostain en oo tosin varma huikeeta!!!Tängkökunkkukin vetää hyvin kirjeen...voicessa laulaa saatana hyvin by olli ja Toni...!Monet vetää kirjeen hyvin loistavaa!Aivan järkkyä hyvä harvat menee tanssii mäkkäriin...mä menin tulos 2ateriaa ilmainen:D.vittu ne myyjät katto..!Vittu mä oon sirkusmies pystyn keskittyy vaivatta moneen!..me too kamppaniaan :milloin tulee mies esiin joka on saanut häirintää naiselta julkisuuteen.......olen saanut häirintää voin sanoa voiko laittaa saanut ja joutunut naisen kähmimäksi :D.wau baarissa..... ...:Dwauu jippii moniko siinä hyppäisi ilmaan nyt kaikki rynnii somessa :mies kähmi junassa baarissa kaupassa jne...ääh :D......on mullekin tosiaan ollu upea lantio edessä naisen selkä kaarella siis josta ottaa kiinni ja sanottu vinkastu oih koska tykkää.....!!!luuleeko nainen aina että mies haluaa vonkaa houkuttelee mitä näitä on niin naimiseen:D...ihan järkkyä niin moni ns.hameväestä ns.kauniilla ajatuksella sanonut mulle:miestä saa aina...tänäkin päivänä sanoisin että keksikää nyt vähän luovempaa ihan oikeesti....eikö tule parempaa?on hupaisaa jos nainen on keksinyt jossitellaa niin parhaimman heittonsa (miestä saa aina)ei kohditus kehenkään naiseen millän muotoa mutta halleluja juuri näin sehän se kaiken pyhittää...ihan huippua ...naiset osaa kyllä supattaa monilla tarina lähtee siitä että naisen kaveri sanoo:miehen vuoksi ajatella miehenkö:D!Mä sanon sitä on tehty aina se on tavallaan myös taitoo se supattelu toki se on taitoo buaa ja oikeesti oikeat hyvät keskustelut käydään aina kasvokkain joskus tääkin pitää vaan sanoa ääneen....!buhaa!!

Onko se miehuuden huippu ja naiseuden kukkainen puhkeaminen....että olet puuhissa naisen kanssa hajottanut wc pöntön.jee en saanu mitallia mutta saattii mm.wc pönttö hajalle okei sanoisin jos kaipaisin hetkeä..niin suoraan!.muistelmat ei lopu tähän tietenkään :Daivan huikeeta..väitän että huippu miehuuden on kokoajan huikeeta!!Aivan täysin samaa mieltä hjalliksen kanssa:päivisin ajattelee naisten ongelmia sehän on se ongelma:Dhuikee!Jotenkin haluaisin nähdä sen lauluopen joka antaa oltsu virralle 7laulussa kansakoulussa mitä näitä kouluja olikaan:D.iha järkkyy!!nimenomaan asia on se ette vieneet ääntä ja ääntämme ette vie........on tarinoita sehän tekee näistä hienoa!!

Tiet ja laila Kinnunen...on niin upeaa !!eräällä on ollut laila Kinnusen hiukset joskus ihan törkeet ja upean törkeet...Joku kirjoittanut ihan oikeesti keksi nyt vähännparempaa olisi edes joo ei eletä missään 60luvulla lähelläkään mutta että miksi tapsasta on jossain netissä oli jonkun kirjoitus jeee:D....mikä vitun komenntti potaskaa!!olen sanonut aina:oikeat raportit eli kommentit on livenä ja parhaimmat monipuolisia palautetta ennekaikkea se onn aina laaja käsite erittäin!!Jani Jalkanen on sanonut:kartsa fatsi on reilu ja vaikea...en tavannut koskaan ehdoton jossittelu olisi niin ehdottomasti!!!.eräs x on tavannut kansan taiteilija ruonansuun oli huikee kättely siitä olis kans tarina....kun kuulin sen olin vähän sillei arvostitko ja kysyinkin arvostitko oikeesti tätä taitaavaa herraa?vastaus oli jotain änkytystä...mut silti se heitto hänelle oli vähän kuten eräs c ihminen sanoi niin tulee mieleen hei camoon:D!ruonansuu oli kätellyt ja sitten se pään asento oli xxy mutta en mee siihen aiheeseen!!

On erittäin hyvä heitto jokainen ns.ehkä jokainen mies tässä maailmassa haluaa ehkä korostan suudella puhtaita ja viattomia huulia...mitenkään liittymättä edellisiin!huikee heitto sekin!:D.On erittäin hyvä kyssäri monille esiintyjille....monipuolisuus kyssäri ja se sisältää se kyssäri vielä muotoja lisää :miksi haluta laulajaksi tms esiintyväksi taiteilijaksi jos pelottaa....monet ns.sanonut heitä jopa pelottaa...henkoht mulla sama kuin jalkasella oli "nyt heti asenteella ns. Pitää olla "mutta ei mua pelota esiintyminen ei oo koskaan pelottanut....hyviä kysymyksiä silti!!!Matti elokuvassa Jussi lampi sanonut perus.. kaikki perustuu sun muniin:D....kyllä!huigee!!Tuomas holopainen on ehkä sanonut
mitään ihmisosaa ei ole jäljellä mihin en olisi nimmaria rustannut kaikki ihan kaikki kaikkii osiin On tullut laitettua nimmari!!Se on jo kova....olen henkoht....vittu johonkin helvetin käteen kirjoittanut ja yhden kerran...mut silti siitä lähdetään!jee jossain amarilossa joku brune muistan hyvin muodot jokatapauksessa hinkkasi kuin shakira itte mutta modokkaampi noh wauu :D wauu katoin muita tuntemattomia ympärillä näytin jollekkkin otappa tää muoto ns.häiritsemästä mua!buhaahaa!

En mä mee viihdeohjelman taakse missä oon ollu en todellakaan fiilis on se minkä taakse voi mennä koska esiintyjän laaja alainen osa!!! repäisin ekan kerran mikki telineen kuvitteellisen biisin alussa siirsin sen syrjään....perus mua katottiin jotkut katto jalat ns.ristissä samantien.....tokalla kerralla oli näkyvyttä sitten enemmän yeahh !!On perus että ikä asioihin esim 45toset ei oo mitään valmiita esim milloin sinä olet valmis?... että me nuoret orit emme saa emmekä me koe en itsekkän ole kaikkea kaiken kokeneita wauu ..........Se on huikeaa huikeaa!....jannut nuoria todella nuoria jannuja45setkin.......jnet...ihan aina voidaan mennä kaiken taakse....Se on iisiä ihan sairaan helppoo aina koetaan jotain uutta..!!!Jalkaset sanoo toki mutta pitääkin kaikki karisma mitä fatsissa oli...perus!!sekä toihan on selvää imitoijia on paljon tms.vastavaa...ja Virran olalla oli ns.rankka laulutekniikka kuluttava..totta!!
On upea niin kaunis biisi oltsun oma yö kerran unhoa annoit...monet toki vetää upeasti...Se on mistä kaikki lähti ja olin alle19vee kaveri....... mutta upeasti tulee Keski jne reisterilläkin! tummasti vedetään edelleen jos halutaan...Se on ns. monessa laulukisassa valikossa sillä aloitan ja lopetan hopeisella kuulla luulot pois...!
On järkyttävän hyvä Matista ohjelma......mutta onko frederik myynyt miljoona levyä ns.urallaan:Dvastaus huikee on ehkäpä!pystytukka matin lemppari toimittaja sanoo:kato remu ...otetaan siitä rumpali ja matti menee:Dhuikeea aivan huikeaa naurettinkin että ihan päätyyn asti upealla tavalla suoraan remu:D !
Miksi ei olisi kokonainen ja tai kokonainen mies...on oltava.. olen ollut aina!hyviä juttua Saara aalolta !On huikeeta että kun olet kieltäytynyt kerran elämässä mielettömästä naisesta!!kerran yhden kerran mutta sekin piti kokea...wau ei tullu mitallia:D siitä että kieltäydyin sanoin sille tapaukselle vaikka sun selkä menee ihanasti kaarelle ja otin lantiosta kiinni...eipä nyt..joo en pelaa mitään silloinkaan tietenkään!!!

Onko muita kun Rautavaara mm.ja päivänsäde viimeinen!!!ja rautavaara by ei me olla koskaan valmiita!!!Tässäpä ammatikseen voi saada päänsä täyteen millon vaan...by rautavaara!!!lauloin kuin Virran Olan!!!eli vedin!!!Vedin= yö kerran unhoa annoit....ja mulla sanottu vedät sen tosi hyvin!!!ja jatkoa =tähän Huikee aihe!!Pointti tässä elämän mietelauseen lisäsin: Kari Tapio meni toivo kärjelle laulaa...mä taaas halusin mennä Herralle jolla on kokemusta ala Virran ola jne kehittyy!ja see kunnioitusmäärää!!!!mut otettiin ns.ns. otettin jälkeä jälkikäteen!se selvää ajatukset meni miten meni!!!sitten!!!eikä tää oo mitään naivia eikä ookkaa!!wauuu jos olis!!!kaima Hotakainen by ryysyistä rikkauksiin....Kari Tapion tarina by koska se on totta by kirjailija!!!vitu huikee!!!Monissa tahdissa tahoille kerrotaan mies miehelle puheita...aina pitäisi olla näin mutta kunnioitus!!!!Vittu muuta voiko leppilammen ja tapion jotain jää!!!Aivan huikeaa!Vain jotka tietää konkreettisesti adhdn sta sen voimista tajuaa ettei mikään voita sitä mut silti sen pitää kehittyy....Se plus fyysinen treenaus olen nähty kundiiii jonka mitä värikynää ole käyttämättäkään rävähtää nyrkki ja voimaa on etc aivan älytön!!!!!!On faktaa että stubukka voi olla bressa hyvinkin totta kai......uusi ...toki tulee todellakin mielenkiintoiset bressan vaalit!!ja laajat!!vitun laaja käsite!!!Olen aina puhutaan ja puhunut charmin voimasta et sä osta oikeesti sitä prismasta!kaikki ostaisi samaa ns.tuotetta jos saisi!omaa charmi voi Ja pitää kehittää.mun oma charmi on syvää tosi syvää osa huumoria jne.!!Oliko vähän kiuas j ahola ihan oikeesti!!!Oli tarina x sanoi noh oon jutellut leif wagerin kera...sanoin xsän xsä on jutellu tauno Palon kanssa....x sä sanoii:pisti siis paremmaksi:D;) by toinen läheinen:D!!!Vexin sanat tietääkseni !!! Irwin heittää maailma on kaunis.....Se on totta!!!


Mä sanoin ystävälle miten näkee mun xsän :vastaus tosi pedantti...mm jos voi sanoo!ei kaikki ok on! Se o totta hyvää vaan tuli muutakin huikeaa!On huikeeaa että erään suomalaiselle Tutulle maalle mun sanottiin mulle:taso :osaan/pärjään maassaan nyt...koska sanoin sinä olet nähnyt muutakin kuin vantaanjoen sinä olet tehnyt ja asunut siellä....Se on seksikäs kieli minustakin kaikin puolin!!!On huikeeaa että hummani hei sopi Arja saijomaalle!!!se sopi olin samaa mieltä!Mun eräs x sanoi tai vain heitti saijomaan Arjan elämäni biisissä ääntäminen oli xsää vaikka asunut kai siellä maassa:D jokatapauksessa.....on upeaa kun nimeltämainitsemattoman henkilön kielipää kattaa yli8...jokatapauksessa:Mun broidi antoi mulle tai broidi antanut lasin tuopin mulle joskus jossa lukee miten tehdään vaikuttaa naiseen... kymmeniä ohjeita:D!!!naisen tehtävä mieheen on 2asiaa en mee nyt niihin :Dmut ne on hauskoja!!!!

olen sanonut jollekkin naiselle:tuntemattomalle:maailma on täynnä miehiä jota jotka sulle sanoisi kyllä heti täysin aivan täysin jne ja minäkin mutta silti sanon sulle nyt ei!eli olen kieltäytynyt joskus naisen kosketus ytimestä siis:Dtuntemattomalle!!!sekin on koettu!!!motown 25!!onko kova vähän kova!itte tein kopioin ja heitin kerran ekan kerran tuotantotiimille sivuun seinään hatun kuten eräs mj okei tajusin miks ei sillon päässyt....tajusin heti.....joo on tästä aikaa se muisto hieno menin toisen kerran ja 4katsotuin ohjelma koko tv historia silloin sinä viikolla oli sillon...... kun nään tapaan Katajan jutellaan ihan kaikesta niitä näitä jne...huikea muistoa puhutaan myös!!!katoin kunnolla vain elämään loirin aikaan kun loirin xx on sitten xsälle c...mutta mitenkään edelliseen liittymättä Jaska saariluoma on sanonut perus jotkut ihmiset ovat luonnostaan hauskojakin mm.!

T.eräs Snipes :pelaa aina mustalle...sekin on totta!!joo ei elämä oo yhtä siemensyöksyä jne mutta silti....huikeaa!!!Eräs kirjailijan sanoo perus ehkä: sanoo mies suomesta ei ns.puhu tunne juttuja.. minä sanon: henkohtaisesti olen tätä mieltä:mies on tänäpäivänä todella monipuolinenjuttu!!!!!mun perheessä on aina pitänyt ja Saada puhuu tunteistakin mm.!On upeaa että kasvatusalalla kun oon ja laulan ihmisen yli sydämmiin itseni se vaatii toki muusikot taakse.. kyllä ääntä lähtee..oli hauska kuka on tunnetuin ihminen kenen numero sulla on.....2nimee itseasiassa.....!!totta on kuten Hotakainen kirjailija sanoo se on totta..... ....... Kari Tapion jutusta hauskinta siinä että klabbi teki sen mahdollista puhua tunteista......kaikki nimet siinä eräät mitä Hotakainen heittää ja klabbi!!!mä olen aina ollut ja tuun olee tunne ihminen mm.!!! Mun lapsuus idoli oli mm.eräs zorro tapa etc kaikki mitä se hahmo oli ysäri zorro tolkuton paras!!!

Carola on sanonut:en mä ajattele mitään mä laulan....huikeeta!huikee ääni mimmillä!!Kun haluaisi ja olisi mahdollista tavata ihmisiä ihan ketä vaan maailmassa:ehdottomasti olavi virta...mm.sekä yön olli..otto olli kari Janoskoski jonka lintu lind kait antanut nimeksi veijari otolle:D!rautavaara myös! Mj ehdoton myös paljon on nimiä !sanoin eräälle itseasiassa kuin rautavaara Matkin äänen sävyjä eli riintaääntäni.....sanoin :olis parempi että pistää korkin kiinni...minä tiedän jos joku niin minä...:D!x sanoi vastasi kukas noin sanoi ???noh näytin netistä aivan täysin samallainen...huikeaa!!naurettiin!!lähinnä pointti:toivon että Danny ei lähde ihan vielä koska haluan päästä sanomaan hänelle:me kaikki ollaan sillä lipsasella töissä:D!!!!!Hajosin hyvällä märkä simo aivan älytön nimenomaan huikee toimittajan alku...ei tartte muuta kuin mikki ja ääni mies ja jutut se on selvää..!!Mä näytin eräälle jollekkin maalivahdille eräs kerran kuntosalilla että näinhän maalivahti lätkä veskat te siis pomppaatte itseasiassa ylös ja treenaa...... kaveri katto kun pompin siitä asennossa ylös ja vauhdilla ...sano juuri itseasiassa...........noin juuri noin mistä tiiät näitä liikkeitä? kerroin vähän sitten!!!!Nyt nää jannut j ahola on ja torikka oli Nokialla.. sitä kohden itsekkin mm.!sehän on helppoa.... !Ahola puhuu äänen menetyksestä ja ennekaikkea refluksista...mitä tiedän siitä se on todella viheliäinen juttu...kaiken voi viedä mutta ääntä ei kukaan vai miten se meni!....hymyilyttää ja ihastuttaa mm.saija biisi by faija:D!.

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »