Hiiri__

Rakkaus: Keltainen perhe..

maanantai 30. heinäkuuta 2007 16:20

Jännitti.. Pelotti.. Ahdisti.. Ja kaikki ihan turhaan.. The Simpsons Movie oli loistava..
Koitan olla pilaamatta kenenkään iloa joka ei vielä leffaa ole nähnyt..
Niin.. Vaikka leffa olikin loistava, löysin kyllä valittamistakin.. Ensinäkin, leffa oli ihan liian hienon näköinen (johtuen siis siitä että leffa on tietokoneanimaatio toisin kuin sarja), ja siitä johtuen kuvakulmia oli enemmän ja osa niistä näytti tosi oudolta tässä yhteydessä..
Toiseksi.. Vaikka Hans Zimmerman tekeekin loistavaa musiikkia se ei mielestäni sopinut elokuvaan.. Olisin ollu paljon tyytyväisempi jos Alf Clausen olisi tehnyt tähänkin musiikin (niin kuin sarjaan)..
Onneksi sentään ääninäyttelijät sekä kirjoittajat/ohjaaja oli samat kuin sarjassakin.. Eli parhaimmat mitä maailmasta löytyy..
Outoahan se oli nähdä oma ehdoton suosikki tv-ohjelma isolta screeniltä..
Leffa oli tavallaan rasittavan ennalta arvattava mutta luulen että se johtuu tasan siitä että Simpsonit on opiskeltu kyllä niin hyvin tässä päässä että mikään ei enää yllätä..
Ja tottahan mukana oli juttuja joita ei varmaan moni näe/tajua.. Mahtavaa..
Julkkisäänet oli yllättävän onnettomat.. Luulisi että noinkin isoon projektiin hommattaisiin tosi paljon vierailevia ääniä mutta ei sitten.. Onneksi leffassa esiintyneet julkkikset oli edes ensimmäistä kertaa tekemässä tätä projektia (miinus Joe Mantegna eli Fat Tony)..
Ihmettelinkin itsekseni sitä että koskaan ennen ei ole käynyt niin että leffassa on vaikka mitä valittamista mutta silti se on ihan älyttömän hyvä.. Mutta Simpsonithan on aina..
Olisi tästä varmaan enemmänkin juttua mutta kun kaikki jutut on tulossa päästä yhtä aikaa ulos, mitään ei tule ulos..
Jännä leffa.. Ikinä en ole leffassa nauranut noin paljon.. Mutta se nyt olikin odotettavaa.. Simpsonit on loistavin ohjelma ikinä..

Simpsons, domo arigatou gozaimasu..

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »