Mi

BLONDI **

lauantai 15. maaliskuuta 2008 13:29

Jeps tästä taitaa tulla semmonen blogi viesti jota sitten päivittelen tarpeen niin vaatiessa.. Kuten kaikista kuvistani näkee olen blondi.. ja pystyn (kuulemma) todistamaan blondien "tyhmyyden" oikeaksi.. (Tosin blondithan eivät ole tyhmiä heillä on vaan erillainen ajattelu malli :D)

Eli aloitetaanpas..

*Minna menee Ikean pihassa olevalle automaatille katsomaan tilinsä olematonta saldoa, ihan vain kokeillakseen juuri saamansa uuden Electronin toimivuutta..
No Minna erittäin fiksuna blondina huomaa että uudesta kortista puuttuu se semmoinen nuoli joka kertoo miten päin korttitulisi autommaatiin tunkea.. No Minnapa sitten nuolen puuttuvuuden takia tunkee kortin automaattiin VÄÄRIN!
Siis enhän mä olekkaan automaatteja ennen käyttäny, niin että olisin jo oppinut tunkemaan kortin oikein päin.. Oli siinä kaverilla taas naurun aihetta :D

*Tänään sitten melkein tukehdutin äitini nauruun.. Olimme aiemmin televisiosta katsoneet jotain laihdutus ohjelmaa.. No mainospostin mukana oli sitten tullut joku kuntoklubin esitet tai semmoinen.. Äiti näytää esitettä minulle. Se oli semmoinen kirjaseksi taitettu jossa kannessa oli teksti..
Luin sen tekstin ääneen... Läskiapina! Todelli8suudessa kannessa kuitenkin luki LäskiKapina... Äiti tipahti :D

*No tässä eräänä ihanana ioltana olin muutamien kavereiden kanssa eräässä baarissa ja päätimme tikkaa heittä. (Dartsia) No Minnahan heittää erittäin hyvin :D Kaikki mikä seinältä vain pystyi tipahtaaan myös tipahti, pitäen kovaa ryminää.. Kaverit ihmetteli että kuinka hemmetissä mä semmoseen pystyi :D Se onli helppoa se...

*Blondeus ilmenee monissa muodoissa.. sitä ei voi peitellä.. tämän todistaa rakas ystäväni L. joka on brunette, mutta vetää onnistuneestoBlondi tyylillä.. Kun sille kerroin kortini nuolen puuttesta ja kuinka siinä kävi, niin hänpä pokkana reippaasti kysyy että: Kuinka sä sit huomasit ettei se toimi?! :D Että sillä lailla..

Mi

Mieliala: Pirteä
Taustalla soi: Suomipop

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »