Sanna-||

muutama vitsi! :)

keskiviikko 28. toukokuuta 2008 13:37

Viime vuonna käytettiin viagran kehittelyyn 2 miljardia, mut ei yhtään dementian tutkimukseen. Nyt ukot kävelee munat pystyssä eikä muista mitä sillä tehdään.

Ruotsalainen versio Miljonääri Jussista: 16 hinttiä kilpailee Håkanin suosiosta. Lopussa paljastuu uskomaton totuus: Håkan onkin HETERO...

Ylipainoinen neekeri tapasi haltijan ja sai kolme toivomusta. Haluan tulla valkoiseksi, painaa vähemmän ja saada paljon pillua. Ja poff....hänestä tuli tampooni.

Vaimo miehelleen yhdynnän jälkeen:-Mikä pojan nimeks? Mies riisuu kortsun ja solmii sen ja sanoo -jos tuosta ulos pääsee niin MacGyver...

Savolaismies puristi emäntää tissistä: Jos sulla ois näitä Neljä ei tarvis lehmää! Emäntä puristi isäntää munasta: jos sulla ois näitä kaks, niin ei tarttis renkiä!

Viimeiset tutkimukset avioparien seksiasennoista kertovat, että suosituin on koira-asento: Mies istuu ja kerjää. Vaimo kääntyy kyljelleen ja leikkii kuollutta.

Kameli ja norsu tapasivat. Norsu kysyi: miksi ihmeessä sinulla on tissit selässä? Kameli vastasi: Tyhmä kysymys sellaiselta, jolla on kyrpä keskellä naamaa.

Mitkä ovat eläviä todisteita siitä, että ahvenanmaalaiset ovat naineet hylkeitä? No turkulaiset tietenkin.!

Tyttö kysyi lääkäriltä, voinko olla raskaana, kun pantu vain perseeseen? Kyllä voit, täytyyhän insinöörejäkin jostain tulla..!

Pohjalainen olla-verbin taivutus: Moon oikias, soot vääräs, soon kans vääräs. Moomma oikias, tootta vääräs, noon aivan mettäs!

Mustalaiset valittivat YLElle, että tv:stä tulee liian vähän heitä käsitteleviä ohjelmia. YLE korjaa tilanteen lähettämällä Poliisi-TV:n kolme kertaa viikossa.

Viikon aforismi: Vaikka maailma on millä mallilla tahansa, niin sutenööri se vitut välittää.

Frederik änkesi ravintolaan Tony Halmeen ja Matti Nykäsen kanssa ja tilasi pihvin. Entä vihannekset? kysyi tarjoilija. Ne ottaa saman, ilmoitti Frederik.

Mies epätoivoisena: Voi kun olisin syntynyt pölynimurina....Aina joku letkussa kiinni, säännöllinen pussin tyhjennys ja joskus jopa lainassa naapurin rouvalla!

Kaksi lappalaista oli Thaimaassa. Opas: '50 %:lla väestöstä on tuberkuloosi a 50 %:lla AIDS'. Toinen lappalainen kysyi kaveriltaan: Mitä se sano? Johon kaveri vastaa: 'Naihjan niitä, jotka rykivät!'

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »