Wesku

Sormusten sivuvaikutuksia ja muita mietteitä

sunnuntai 01. kesäkuuta 2008 15:02

Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu iloinen ja veikeä hobitti nimeltään Smeagol sai haltuunsa sormuksen, joka kehitti hänelle skitsofreenisia oireita. Samalla tukka rupesi lähtemään ja ruokahalukin meni. Muut hobitit kutsuivat häntä tämän jälkeen Klonkuksi (Gollum englanniksi) voimakkaiden nielemisäänien takia.
Kyllä meni hyvä hobitti hukkaan ihan vaan yhden sormuksen takia.

Tarinan opetus: olkaa tarkkoina sormusten kanssa. Mulletoi.comin penkomien tietojen mukaan moni suomalainen on menettänyt mm.tukkansa laitettuaan sormuksen sormeensa naimisiin menon merkiksi.



Hikka iskee, kun aivosi luulevat sinun olevan kala

Nikottelu johtuu siitä, että yrität hengittää kiduksilla, joita sinulla ei enää ole


Hikka iskee, koska aivomme saavat yhä silloin tällöin päähänsä, että olemme kaloja.

Sitkeä hikka voi olla kiusallinen vaiva. Nikottelu alkaa, kun kun pallealihas supistuu ja kramppaa hetkellisesti, ja sarja toisiaan seuraavia palleakouristuksia käynnistyy.

Hikasta ei ole ihmiselle ainakaan mitään tiedossa olevaa havaittavaa hyötyä. Siksi onkin esitetty arveluita, että hikka olisi jäänne jostakin ennen kovin tarpeellisesta elintoiminnosta.

Nikotuskohtauksen käynnistävät aivorungosta lähtevät sähköiset signaalit. Samoilla signaaleilla säädellään kidusten liikkeitä.

Muinaisilta kaloilta evoluution kulussa peritty aivorunkomme lähettää yhä silloin tällöin näitä signaaleja. Nikottelemme siis, koska yritämme hengittää kiduksilla, joita meillä ei enää ole.

Wesku

Wesku

Wesku

Mieliala: Krapulainen
Taustalla soi: Palle och svante - mycke pengar halleluja

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »