KoneHELSINKI.

Nimi:
KoneHELSINKI.
Kuvaus
Persoonallinen & Tyylikäs Vaatemerkki. KoneHELSINKI tekee vain parhaista ja laadukkaista materiaaleista näyttäviä uniikki ja yksilöllisiä tuotteita: farkkuja, paitoja, takkeja, vöitä ym. lisätietoa: www.konehelsinki.com
Kategoria:
Tyyli ja kauneus
Perustettu:
12.06.2007
Jäseniä:
19

KoneHELSINKI lähetti tälläisen tiedotteen kanta-asiakkaille:

Lisätty 05.11.2009 (muokattu 05.11.2009 16:09) - Kirjoittaja:


(Laitoin tännekki tämän, ku tätä tiedotetta ei ole varmaa kaikki nähny..)

TIEDOTE!


Kuten tulette pian huomaamaan, koneHELSINKI tulee esiintymään markkinoilla myös uudella konseptilla, josta seuraavassa lyhyt info:



KoneHELSINKI on saanut rinnalleen alabrändin (sub-bränd)

koneHELSINKI saa markkinoille pääbrandin rinnalle alabrändin, erilaiseen jakelukanavaan ja edullisempaan hintakategoriaan sijoittuvan koneHELSINKI Jeans-tuotemerkin. Nämä merkit eroavat toisistaan paitsi tuotevalikoimaltaan myös merkin väriltä. Alamerkin koneHELSINKI Jeans –tuotteissa esiintyvä tuotemerkki on väriltään puna-musta ja siinä on lisäksi alapuolella Jeans- teksti. koneHELSINKI Jeans keskittyy massatuotantoon ja sitä tulevat myymään tavarataloketju Anttila ja muut marketit.

Alabrändi-käytäntöä ovat toteuttaneet maailmalla mm.huippubrändit Armani, Calvin Klein, Hugo Boss sekä Dolce &Gabbana omilla alabrändeillään. Kokemuksella voidaan siis tietää, että alamerkin lanseeraaminen tulee vahvistamaan päämerkin, alkuperäisten koneHELSINKI-tuotteiden arvoa.

Pääbrändi koneHELSINKI aikoo jatkossa panostaa niin vakiintuneisiin Kalle Kuuselan suunnittelemiin klassikkomalleihin kuin uusien huippusuunnittelijoiden lanseerauksiinkiin. koneHELSINKI originaalina brändinä panostaa yksilöllisyyteen ja pieniin tuotesarjoihin joten koneHELSINKI- tuotteiden kannattajat tulevat varmasti erottumaan massasta.

Aidot ja alkuperäiset koneHELSINKI-tuotteet löytyy jatkossakin nettikaupan sekä omien myyntipisteiden kautta. Jälleenmyyntiverkosto tulee kattamaan Suomessa 10 myymälää vuoden 2009 aikana.

Kommentit

Vain klubin jäsenet voivat kommentoida uutisia.