Raiskaajat Helvettiin!

Nimi:
Raiskaajat Helvettiin!
Kuvaus
Raiskaajilta Pallit irti! Jos kannatat tätä niin liity klubiin!
Kategoria:
Elämänkatsomus
Perustettu:
05.10.2010
Jäseniä:
208

Ehdollista 16-vuotiaan raiskauksesta!

Lisätty 06.10.2010 - Kirjoittaja:


16-vuotiaan tytön viime uudenvuoden yönä raiskannut kolmekymppinen mies on tuomittu ehdolliseen vankeuteen. Jyväskylän käräjäoikeus tuomitsi 31-vuotiaan jyväskylän maalaiskuntalaisen miehen vankeuteen yhdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi sekä 360 euron oheissakkoon. Uhrilleen mies velvoitettiin korvaamaan kivusta ja särystä 500 euroa ja henkisestä kärsimyksestä 6 000 euroa.

Rikokseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa, kun samassa kesätyöpaikassa ollut tyttö ja mies tapasivat sattumalta. Kumpikin oli nauttinut alkoholia ja mies hänelle määrättyjä lääkkeitä. Ystävättäret olivat yrittäneet saada kaverinsa lähtemään miehen seurasta, mutta tämä oli halunnut jäädä. Kaverit olivat katsoneet tilanteen etenevän ystävälleen niin vaaralliseksi, etteivät jättäneet häntä miehen kanssa kaksin.

Mies sai kuitenkin tytön kanssaan jätekatokseen, jonka suljettua ovea ystävät eivät saaneet auki. Katoksessa mies oli heittänyt tytön lattialle, riisunut hänet ja pakottanut yhdyntään. Tilanne keskeytyi, kun viereisessä talossa asunut henkilö kuuli tytön kavereiden avunhuudot, tuli avaamaan jätekatoksen oven ja veti miehen pois katoksesta.

Tuomittu kiisti syytteen vedoten muistamattomuuteen ja lieventäviin asianhaaroihin. Oikeuden mukaan tekoa ei lieventänyt se, että humalassa ollut nuori oli sallinut miehen lähennellä itseään ennen jätekatokseen menoa. Tuomittu ilmoitti heti tyytymättömyytensä päätökseen.

Oikeus käsitteli asian suljetuin ovin ja määräsi asiakirjat pidettäväksi salassa 40 vuotta. Tuomiosta annettiin julkinen seloste.

Kommentit

Vain klubin jäsenet voivat kommentoida uutisia.