Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Silmien väri
Harmaa
Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Lakanat
Perus
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Hiusten pituus
Keskipitkä
Paino
Lihaakin luiden päällä
Kulkuväline
Polkupyörä
Hiusten väri
Ruskea
Rintakarvaosasto
Hillitön turkki
Naamakarvat
Yhdistelmä
Pituus
175-179cm

Piilotettu

42 v / Imatra


Oma kuvaus

Moi!

Olen 41-vuotias mies täältä Kaakkois-Suomesta. Haluan kohdata ihmisen, jonka kanssa voin tutustua ajan kanssa ja yhdessä rakentaa keskinäistä kumppanuutta. Oletuksena haen 30-44 -vuotiasta vapaata, lapsetonta ja savutonta naista koko Suomen alueelta.

Itsestäni voin kertoa sen, että olen avoin, kohtelias ja luotettava mies. Kerron itsestäni sen minkä osaan, haluan olla asiallinen ja pitää sovitusta kiinni. Huumorintaju absurdi ja kuiva.

Yleisesti kerrottakoon, että olen laskentatoimen tradenomi ja taloushallinnon/IT-alan työnhakija. Olen kuitenkin velaton, en polta ja alkoholin käyttökin on vähäistä, korkeintaan 1-3 annosta kuukaudessa.

Harrastan kuntosaliliikuntaa, pyöräilyä ja olen mukana yhdistystoiminnassa. Paritanssia olen myös harrastanut muutama vuosi sitten.

Kaipaan mahdolliselta seurustelulta esimerkiksi yhdessäoloa, yhdessä tehtäviä asioita sekä tietenkin keskinäistä läheisyyttä.

Toki ymmärrän sen, että mahdollisessa suhteessa tulee olla omaa tilaa ja aikaa itselle, joten pidän myös sitä tärkeänä osana mahdollista seurustelua.

Pitkää välimatkaa en sinällään näe ongelmaksi tutustumisen alkuvaiheessa, moderni viestintäteknologia sekä julkinen liikenne tuovat siihen omat ratkaisunsa. Haluan käydä merkityksellisiä keskusteluja sekä tavata kasvotusten kummallekin sopivalla ajalla. Vaikkapa nyt tulevan kesän aikana :)

Yksi tulevaisuuden haaveeni olisi kiertää maastopyöräillen ympäri esimerkiksi Saimaata, Lappia tai ajaa länsirannikko päästä päähän. Paras asia tuossa voisi olla hyvä matkaseura. Lähdetäänkö yhdessä? :)

p.s. Mikäli saat asiallisen ja kohteliaan viestini, niin olethan ystävällinen ja vastaat siihen myös jotain omin sanoin, kiitos. :)


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »