Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Silmien väri
Harmaa
Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Lakanat
Perus
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Hiusten pituus
Keskipitkä
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Rintakarvaosasto
Hillitön turkki
Naamakarvat
Yhdistelmä
Pituus
175-179cm

Piilotettu

40 v / Imatra


Oma kuvaus

Moi!

Olen 38-vuotias mies täältä Kaakkois-Suomesta. Muutaman vuoden kestäneen sinkkuna olemisen jälkeen olen taas etsimässä elämänkumppania ja seurustelusuhdetta. Etsin lähtökohtaisesti 28-42 -vuotiasta lapsetonta ja savutonta naista koko Suomen alueelta.

Haluan tutustua naiseen ajan kanssa mahdollisimman hyvin ja tavata myös jossain vaiheessa tutustumisen aikana.

Itsestäni sekä omasta luonteestani voin kertoa sen, että olen kohtelias, rauhallinen ja pohdiskeleva mies. Lisäksi olen luotettava, haluan esim. pitää kiinni sovituista tapaamisista sekä yhdessä tehtävistä asioista.

Yleisesti kerrottakoon, että olen laskentatoimen tradenomi ja taloushallinnon/IT-alan työnhakija. Harrastan kuntosaliliikuntaa, paritanssia ja olen mukana yhdistystoiminnassa. Olen myös ollut muutaman kerran Couchsurfing-hostina.

Ruoanlaitossa "bravuurini" ovat erilaiset laatikot ja padat, leivonnassa kuivakakut ja kääretortut. :)

Eläinten suhteen voin sanoa olevani koiraihminen, sillä suvussani ja lähipiirissäni on ollut useampikin eri koira. :)

Kaipaan mahdolliselta seurustelulta esimerkiksi yhdessäoloa, yhteisiä hetkiä, yhdessä tehtäviä asioita sekä tietenkin keskinäistä hellyyttä ja hellyyden osoituksia. Edellä mainituista, esimerkiksi yhdessä tehtävillä asioilla tarkoitan sellaisia asioita kuten ruoan laittaminen yhdessä, luistelua talvisin, uintiretkiä kesäisin, sunnuntaikävelyjä, keikoilla sekä tansseissa käyntiä jne.

Toki ymmärrän sen, että mahdollisessa suhteessa tulee olla omaa tilaa ja aikaa itselle, joten pidän myös sitä tärkeänä osana mahdollista seurustelua.

Pitkää välimatkaa en sinällään näe ongelmaksi tutustumisen alkuvaiheessa, moderni viestintäteknologia sekä julkinen liikenne tuovat siihen omat ratkaisunsa. Eli mikäli haluat vaihtaa ajatuksia tai tutustua, niin ota yhteyttä tai vastaa rohkeasti viestiini. :)


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »