Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Lävistyksiä
Huuli
Korva
Kulma
Tatuoinnit
Käsivarsi
Pukeutumistyyli
Rock
Lakanat
Satiini
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Rintakarvaosasto
Karvaton
Hiusten väri
Vaalea
Hiusten pituus
Keskipitkä
Paino
Lihaakin luiden päällä
Naamakarvat
Leukaparta
Tupakointi
Useasti
Kulkuväline
Auto
Pituus
180-189cm

Piilotettu

35 v / Helsinki


Oma kuvaus

Yarrr

Olen jalat maassa oleva, suoraselkäinen, omillaan toimeentuleva, huumorintajuinen sekä usein kehuttu mukavaksi, ymmärtäväiseksi ja idiootiksi (:'DD) ja totanoin...haussa hassunhauskoja persoonia kahvittelemaan/elokuviin/muuten vain hölmöilemään luovasti, koska kavereita ei ikinä ole liikaa, sillä vaikka karvapallo (lue: kissa) joka luonani asustaa onkin rakas ja hauskuuttava, ei se ehkä aina riitä. ;)

Tyylini on rock, tai jotain sen suuntasta vois sanoa, puen mitä lystään ja mikä millonkin tuntuu hyvältä, liika vaatteiden päsmääminen vaan vituttaa. Tykkään urheilla aina silloin tällöin kun on hyvää seuraa siihen, mutta välistä taas olen kunnon sohvaperuna. Niin ja tosiaan harrastan valokuvaustakin, kun vaan fiiliksiä moiseen löytyy, että olisi toki kiva saada kaveri jakamaan näkökulmia ja seuraksi kuvaamiseen. Autoilu ja kaikki niihin liittyvä on lähellä sydäntä, olenhan kuitenkin mekaanikko koulutukseltani ja työllistettynä. :)

Mjoo ja naismaku nyt on laidasta laitaan, että tyylillä nyt pahemmin merkitystä ole, vaikka sen voin sanoa että IHQDAAvetyperoksidiblondimuotihirviöt ei välttämättä nappaa. Että ei muodin seuraamisessa mitään, mutta jos et edes osaa niitä pakkeleita käyttää kohtuudella ja sua kiinnostaa justin bieberin uusimmat mokat niin tuskin meillä on mitään yhteistä.

En ole alkoholisti, mutta en myöskään kammoa baarireissuja, yksillekin voi lähteä ilman huolia. En ole himokuntoilija, mutta en myöskään jaksa nysvätä aina kotona, on mukava tehdä asioita yhdessä. En takerru ihmisiin, mutta en myöskään työnnä niitä pois, ystäviä on aina liian vähän. Eli olen sen kultaisen keskitien kulkija.

Rakastan kesäisin lähteä festareille (lue: nummirock on jokavuotinen traditio, pidit tai et) keikkumaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja bändeihin, tai vaikka ottaa ritolat töiden niin salliessa ja lähteä autolla roadtripille vaikka pidemmällekin.

Eli ytimekkäästi, jos olet katseenkestävä, painat vähemmän kun meikäläisen kaaran moottori ja jaat joitain samoja mielenkiinnon kohteita niin kokeillaan miten juttu lähtee luistamaan? :)

Ja olisihan se kiva jos viitsisit näyttää itsesi hyvällä kuvalla mikä ei ole photaroitu sörsseliksi tai missä et piiloudu asioiden/esineiden taakse, koska itsekään en sitä ole tehnyt. :)

Löydyn myös somesta esim. Instagramista nikillä photocaust. :)


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »