Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Silmien väri
Ruskea
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Paino
Lihaakin luiden päällä
Rintakarvaosasto
Pari hassua
Hiusten väri
Musta
Kulkuväline
Auto
Pituus
180-189cm

Piilotettu

35 v / Lahti


Oma kuvaus

Moi! Olen rauhallinen, kiltti ja hyvän tilannehuumorintajun omaava sosiaalinen introvertti Lahdesta. Riippuen seurasta, olen joko tilanteen tarkkailija tai johtaja. Olen ns. hyvä tyyppi ja kohtelen ihmisiä oikeudenmukaisesti. Elämää ja parisuhteita on jo sen verran takana, että tiedän mitä haluan tulevaisuudeltani ja millaisen hyvän suhteen haluan. Suhteessa olen avoin ja mun kanssa voi puhua kaikesta.

Olen vakitöissä ja sen lisäksi teen sivutoimisena yrittäjänä hieman ekstrahommia. Päätoimisena yrittäjänä olin 6 vuoden ajan, enkä enää ole kiinnostunut aamusta iltaan työskentelystä, vaan olen oppinut vapaa-ajan tärkeyden. Sivutoiminen yrittäjyys tuo kuitenkin taloudellista turvaa ja liikkumatilaa.

Viikonlopun vapailla tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa, kuten bändien keikoilla, lavatansseissa, festareilla, stand-upissa tai vaan ulkona syömässä. Kontrastit on välillä aika suuria, kun viihdyn yhtä hyvin lavalla iskelmää tanssimassa kuin metallibändin keikalla tai jysärijumputusta kuunnellen. Arkiviikoilla käyn töissä ja ennen töitä tai töiden jälkeen pidän kunnostani huolta kuntosalilla. Muuna aikana sitten rentoudun esim. hyvää sarjaa katsellen. Näitä kaikkia olisi kivempi tehdä myös yhdessä.

Omaan terveelliset elämäntavat ja haen savutonta kumppania, joka myös jossain määrin harrastaa liikuntaa. En ole himourheilija, mutta työssä ja arjessa jaksaa paremmin, kun pitää kunnosta huolta.

Haluaisin tulevaisuudelta hyvän parisuhteen lisäksi lapsia ja asettumista paikalleen.


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »