Pexinen

Tiedot

Syntymäpäivä:
20.04.1984 (40v)
Kotikunta:
Helsinki
Nähty viimeksi:
727 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

5

Kun olin 10, halusin että minulla olisi tyttöystävä.
Kun olin 14, minulla oli tyttöystävä, mutta suhteestamme puuttui jotain. Halusin tyttöystävän joka olisi intohimoinen, kiihkeä.
Ollessani 16 minulla oli kiihkeä tyttöystävä, mutta hän oli aivan liian tunteellinen. Kaiken oli oltava suurta draamaa ja usein hän uhkaili minua.   Hänellä oli T-paita jossa luki "Next mood change in 5 minutes ". Halusin suhteen jossa olisi tasapainoisuutta ja turvallisuutta.
Kun olin 18, löysin tasapainoisen tyttöystävän, mutta hän oli tylsä. Kaikki mitä hän sanoi tai teki oli ennalta arvattavissa. Tiesin aina viisi sekuntia ennen kun hän sanoi " laitetaanko popkornia ". Halusin jännittävämmän tyttöystävän.
21-vuotiaana löysin jännittävän tyttöystävän. Hän petti minua jatkuvasti, eikä suostunut vakiintumaan tai ajattelemaan tulevaisuutta. Hän käveli kännissä avojaloin sillankaiteita. Halusin tyttöystävän jolla olisi elämässä tavoitteita.
22-vuotiaana löysin naisen jolla oli jakkupuku, tavoitteita, hän oli älykäs ja eteenpäin pyrkivä. Menimme naimisiin, erosimme ja hän vei koko omaisuuteni.
Nyt kun olen vanhempi ja viisaampi, etsin tyttöystävää jolla on hyvä perse !!!

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »