[sampo]

Kommentointi

Jokainenhan haluaa täällä kommentteja? Ja niitä kalastellaan shoutboxissa ja välillä kirjautumis ralilla etusivulla, mutta mitä kommenttia kaikki niissä hakevat? Ei ole oikein kehua ulkonäköä silloin olet vain pinnallinen. Toisaalta jos keksit jonkun mukamas näppärän kommentin niin sitä pidetään liian outona vastattavaksi.

Kommentoijan ulkonäkö saattaa myös vaikuttaa erittäin paljon. Todennäköisesti se on eniten vaikuttava pointti. Lähes jokaisessa kuvaksessa mitä täältä löytyy lukee, että hakee aina rupattelu seuraa. Mitempäs sitä luullaan tulevan, kun itsei ei laiteta sitä ensimmäistä kommenttia, saati vastata siihen kommenttiin mikä on sinne kuvan alla napsahtanut.

On tämä kuvake mahtava paikka! :)

8 kommenttia   Sunnuntai 14. heinäkuuta 2019 23:23

Vastailkaas

1. Suutelisitko minua?
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5. Millä tavalla valvottaisit minua?
6. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.
10. Pidätkö minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13. rakastelisitko minun kanssani?
14. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

Kommentoi   Tiistai 16. huhtikuuta 2019 22:11

Mietteitä 2.3

Oikean ja väärän ero on yleensä helposti huomattavissa, onkelmana lienee kumpi on kumpi.

Valittaessa asian puolia mietitään kumpi on pahempi, eli valitaan aina pienempi paha hyväksi.

Kommunikoinnin vaikeus elämässä on järkyttävä ja välillä lähes ylitse pääsemätön. Millon ongelmat liittyvät yhteyksiin ja tai vain.ja ainoastaan vastaan ottajan laiskuuteen välillä jopa haluttomuuteen. Vai löytyykö kaiken takaa aina jokin hyväksyttävä syy, toinen kahdesta pahasta.

Kun valintoina on vain pahaa, onko valinta aina silloin oikea vai väärä? Ihmismieli päättää tämän aina itse. Järjellä voidaan tunne pohjaista päätöstä myös muuttaa enemmän "haluamakseen" eli sellaiseksi josta hyötyy jatkossa enemmän.

Kommentoi   Lauantai 19. heinäkuuta 2014 22:25

Mietteitä 2.1

Maailmaa katselen, siitä mitään ymmärtämättä. Siellä kuljen onko päämäärää.

Onko kulkettu matka päämäärä? Ja matkan kulkeminen yksistään matkan tarkoitus? Tiet eivät lopu ennen niiden käyttäjiä. Eivätkä ihmiset kulje ilman oman jalan tuottamaa polkoua, elämän polkua.

Kommentoi   Keskiviikko 16. heinäkuuta 2014 19:14

Mietteitä 2.0

Elämässä kaiken saavuttaminen on verrattavissa onnellisuuten. Jos et saavuta asioita elämässäsi niin oletko onnellinen? Mutta voitko saavuttaa kaiken ja samalla tavoittaa maksimaallisen onnellisuuden?

Ovatko kaikki unelmasi saavutettavissa saati realistisia toistensa suhteen? Tarvitseeko ihmisen valita saavutuksen saavutuksiin sopivaan yhtälöön jolloin se on mahdollista ilman kaavaa rikkovaa tekijää, toista unelmaa.

Voikokaiken saavuttaa uhraamatta mitään? Olemmeko tällä logiikalla ikuisesti onnettomia vai onnelisia?

Kommentoi   Keskiviikko 09. heinäkuuta 2014 00:32

Mietteitä

Mietitäämpäs kappaleiden sanoituksia, kuinka paljon niillä koitetaan ohjata ihmistä alitajuntaisesti? Kuinka kaikissa lauletaan yleensä rakkaudesta ja täydellisestä elämästä joita kaikki me "normaalit" ihmiset tavoittelemme joka päiväisessä elämässämme, toisinaan niitä saavuttamatta.

Kuinka moni kappale laittaa ihmisen miettimään omaa elämäänsä ja pitämään sitä huonona taikka parempana? Onko musiikin vaikutusta ihmiseen tutkittu tarpeeksi. Moni meistä väittää, ettei pysty elämään ilman musiikkia joka päiväisessä elämässä. Onko silloin jo riippuvainen?
Mitä sinä mietit kun kuuntelet lempikappaleitasi aamuisin radiosta? Vaihtaisitko sekunttiakaan niistä hetkistä pois, kun ensimmäisen kerran kuuntelet ihastuksei kanssa musiikkia joka jää mieleesi pysyvästi.

Miten jokainen genre uskollinen välillä eksyy kuuntelemaan jotain aivan muuta. Ei tietenkään koske kaikkia, mutta itselläni musiikki vaihtelee nopeammin kuin suomen kesässä sataa...

Toisinaan monien kappaleiden sanoitukset laittavat miettimään elämää ja sen tarkoitusta ja merkitystä. Onko asiat aina yhtä kauniita kuin mainstream radiokanavien hittibiiseissä? Sitä en tiedä, enkä välttämättä vastausta siihen halua....

Kommentoi   Sunnuntai 29. kesäkuuta 2014 02:49