^dusk^

Pohdiskeluja...

Tässä, kun oottelin yhen ohjelman latautumista tässä koneella, niin aattelin kattoa sit yhen ohjelman mikä tuli äskön TV1:ltä, joku "Dodon selviytymisopas". Alko ihan v-tusti ahistamaan se kun se "Dodo" siinä puhui, että ihminen tukehduttaa maapalloa hengiltä ja maailmasta tulis paljon parempi paikka, kun me ihmiset kadottais täältä. Ja se varmaan tapahtuu tässä melko "pian" (ehkä satojen vuosien päästä). Tuli tosi syyllinen olo ja sit alko hävettää, et miks pitää olla ihminen. D: Me ollaan ihan v-tun turhia eläimiä täällä maapallolla, ei meistä oo v-ttu mitään hyötyä. Me ollaan muka niin viisaita ja paljon parempia kuin muut eläimet, mutta oikeestaan meidän "älykkyydestä" on meille vaa haittaa. Loppujen lopuksi...
Joo, ehkä pitäis vähentää tätä tietokoneen käyttöä, ja ehkä mä en sittenkään aja sitä ajokorttia ja ehkä ei pitäis lähtä koskaan millekkää kaukomatkalle... Ainakaan lentokoneella. :D Pyörällä maapallon ympäri!!! :DDDDDDDDD No okei ehkä junalla... Kuka lähtee mun mukaan???
Joo ja sitten alan kierrättää kaiken mahollisen ja ostan vaatteita vaan kirpputorilta. Alan hipiksi... ;D No en ehkä täysin hipiksi... (Joo jotku elämäntavat on vähän perseestä...)
Ja sitten kouluttaudun johonkin ammattiin missä pääsee jollain tavalla suojelemaan luontoa. Silleen oikeesti.

No ehkä noista puolet ehkä voisinki toteuttaa.. :P

Kommentoi   Keskiviikko 20. helmikuuta 2008 00:12