-minä

Liikenteen ihmeitä

Ajattelimpa hieman avautua suomalaisten ajotaidoista..

Ensinnäkin, mikä ihme siinä vilkun käytössä on niin pirun vaikeaa? Lähes jokainen joka sitä edes vaivautuu käyttämään, niin pistää sen päälle vasta kolme metriä ennen sitä perkeleen risteystä. Ja sitten vielä kaiken muun hyvän lisäksi siinä vasta vilkun räväyttämisen yhteydessä hypätään siihen jarrulle kun ensin on ajettu pellemiljoonaa risteystä kohti.

Tästä päästäänkin kätevästi kohtaan kaksi. Eli siihen, miksi ihmeessä pitää työntää esim. 60km/h alueella noin 80km/h ja juuri ennen risteystä vetää liinat kii, sekä korkeintaan kahden välähdyksen verran käyttää vilkkua, ja sekin vasta kun on jo kääntynyt.. Onpahan vaan perkeleen taloudellista, turvallista ja hyödykästä.

Olenpa pistänyt tuolla kulkiessani sellaisenkin asian merkille, että yleensä se vilkkua käyttämätön ajoneuvo on jostain syystä Audi, BMW, Mersu tai sitten joku tämmönen tuunattu amis-auto. Eikö niihin helvetin romuihin ole asennettu koko vilkkuviikseä vai missä vika?

Sitten tämä moottoritiellä ajaminen.. Se on kanssa sellasta kikkailua, että voi herramunjee. Ensin siellä nysvätään tommosta pauttiarallaa kuuttaviittä jos on kasikympin alue. Sitten kun alkaa ohituskaistalla varustettu tienpätkä, niin sitten kyllä lähdetään imettämään sataakahtakymppiä vähintään, ettei vaan kukaan pääse ohi. Ja kun tämä ohituskaista tai edes keskikaide loppuu, niin sitten taas pudotetaan vauhti jonnekkin tonne seittämäänkymppiin. MIKSI??! Kysyn minä vaan. Pelottaako ihmisiä kun ei olekkaan enää sitä kaidetta siinä välissä?

Ohittamisessakin melkoisen monella riittää petrattavaa. Siis ensinnäkin jos lähdetään ohittamaan jotakuta, niin vilkaistaan edes osittain siihen pötkylään mikä roikkuu siinä ovessa. Jotkut saattavat käyttää siitä kapineesta myös nimitäystä peili. Eli ei saatana syöksytä siihen viereiselle kaistalle jos sieltä takaa tulee jo joku. Ja jos syösytäänkin, niin painetaan sitten kanssa se oikeen puolimmainen pedaali sinne konehuoneen suuntaan eikä jäädä nyhräämään siihen. Ja kun siiten jossain kohti paludutaan siihen omalle kaistalle, niin on aika perkeleen fiksua tunkea siihen ihan naaman eteen. Miksi näin? No okei, on se ihan ymmärrettävää jos joku älykkö lähtee puottamaan ohi ja vastaan tuleekin joku auto niin onhan se ihan suotavaa päästä pois siitä edestä. Mutta jos siihen kaistalle palataankin naaman eteen, niin painetaan siinäkin sitä hanaa eikä jäädä äheltämään samaa vauhtia kuin ohitettukin ajokki. Minä ainakin tungen takakonttiis jos siihen eteen eksyt ohitustilanteen päätteeksi.

Ja sitten liikennevalot - nuo hauskoilla väreillä varustetut jännät kapistukset - ovat myöskin sellaisia, jotka meinaavat silloin tällöin aiheuttaa lievää vitutusta. Tai siis ei niinkään ne itse valot vaan autoilijat, jotka kujailee niissä valoissa. Kuuntelimpa tuossa eräs aamu töissä ollessani Radio Suomipopin aamulypsy-ohjelmaa ja siellä oli vieraana asfaltin ääni, Sika-Topi 62. Hän esitti mielestäni asian aivan mahtavasti; "Suomessa keskimäärin tommosista neljän minuutin valoista ehtii noin kolmetoista autoa. Esim. vaikka keskieuroopassa tuo samainen luku on noin 263. Meilläpäin jäädään siihen punaisiin vaihde vapaalla ja ruvetaan räpläämään radiota tai ihmetellään itseään taustapeilistä. Ja kun valot sitten hypähtävät vihreäksi niin ollaan että "Aaai se vaihtu jo", pistetään ykkönen silmään ja lähdetään liikkeelle. Sitten kun ensimmäinen auto liikahtaa niin seuraava on taas et "Aaai se lähti jo" niin heitetään vaihde ykköselle ja liikutaan.. Ei sählätä mitään ylimääräistä niissä valoissa vaan pidetään kytkinpoljin pohjassa kunnes se valo sitten vaihtuu. Ei se nyt voi olla niin ylivoimaista."

50km/h.. Uuu, se on niin kovin pelottava nopeus. Ainakin välillä tuntuu, että se on joillekkin aivan kauhea vauhti, eikä sitä tosiaan uskalleta ajaa. Ainakaan jos rajoitus on viiskymppiä tai enemmän. Jos siis oikeasti pelottaa ajaa siellä liikenteessä edes sitä sallittua rajoitusta niin eikö se silloin olisi parempi jäädä kotiin?

Onko oikeesti joku muu sattunut kiinnittämään huomiota samaisiin asioihin? Itse ajan työkseni kuorma-autolla päivittäin, joten olen ehtinyt nähdä jo monenmoista koheltajaa tuolla liikenteessä. En tosin väitä, että kaikki ovat edellämainitun kaltaisia kuskeja, on siellä kohteliaita ja fiksujakin kuljettajia. Mutta nämä ohjastajatyypit, jotka tuossa luettelin, niin he pistävät suoraan sanottuna vituttamaan. Kiitos lukijoille, anteeksi jos totuus on perseestä ja näkemiin.

Rakkaudella Aki

Kommentoi   Sunnuntai 13. syyskuuta 2009 00:35

Vähän erilainen juhannus

Joo elikkäs olipahan vähän erilainen juhannus..

Elikkäs Torstai-Perjantai välisenä yönä tuli nukuttua vähän noita univelkoja pois, menin Torstai-iltana siinä 23.30 nukkumaan ja heräsin perjantaina 17.30 siihen ku iskä tuli herättelemään ja sanomaan et siel on ruoka valmista. Sit se loppupäivä menikin ihan kivasti kujaillessa.

Lauantaina sit palloilin sen päivän kotona ja otin ihan kokonaiset kaks oluttakin siinä. Sit illasta abaut 23.00 aikaan Jenni kysy et kiinnostasko mua lähtee käymään Ahjo-grillillä syömäs iltapalaa.
Noh, eipä mulla muutakaan tekemistä siinä ollut ja aattelin et voishan sitä joskus sillon tällön
jotain syödäkkin. Mutta kuten aiemmin mainitsin, olin juonut muutaman oluen. Tästä johtuen ilmoitin Jennille, että jos haluaa minut seurakseen, joutuu hän hakemaan minut. Ja Jennihän sitten reippaana tyttönä kävi kaappaamassa minut kyytiin ja painelimme syömään. Mutta sitten jostain tuli erityisen mainio megaidis, että käydäänpäs vielä Palokan ABC:llä kahvilla, sinne siis. Sieltä sitten ajelimme Ruokkeen kautta Keljoon ja sieltä edelleen Säynätsalon kautta Muurameen.
Huomasimme tosin siinä Muuramesta takaisinpäin ajellessa että joku pysäytti siihen tienposkeen hätävilkut päällä. Aluksi Jenni luuli että jollain oli vaan auto hyytynyt, mutta sitten katsoin että sehän oli koko katto ja tuulilasi painunut sisään. Eipä siinä oikein voinut pysähtyä kysymään että onko kaikki kunnossa, sillä olimme moottoritiellä 80 km/h nopeudessa ja välissä oli keskikaiteet yms. Ajoimme siis eteenpäin ja seuraavan rampin kohdalla oli poliisit ja hinausauto auttamassa umpipöpeliköstä katolleen pyörinyttä autoa pois. Siinä sitten mietimme että tiesiköhän kukaan siitä toisesta autoilijasta miten heille oli käynyt. Omatuntokin rupesin hieman kolkuttelemaan joten käännyimme seuraavan mahdollisuuden tullen ympäri ja palasimme katsomaan, vieläkö hätävilkut päällä pysähtynyt auto tarvitsisi apua. Siinä kuitenki oli jo pelastushenkilökuntaa auttamassa, emmekä näin ollen viitsineet pysäyttää siihen vaan jatkoimme matkaa taas kohti Muurametta, jossa käännyimme ympäri ja palasimme Keljonkankaan ABC:lle.
Sieltä haimme juotavaa ja jatkoimme matkaamme Rautpohjan kautta ja pysähdyimme Jennin kaverin, Tuomon, luona hetkeksi ja jutustelimme siinä mukavia. Jossain välissä siinä kävi esillä idea Tampereella käynnistä, mutta hylkäsimme idean, koska "matka oli liian pitkä". Siitäpä sitten pörräsimme keskustan läpi kohti Leppävettä, huomatessamme että aurinko alkaa jo nousta. Olihan kello jo tässä vaiheessa jotain 3.00 luokkaa. Auringonnousun maisemia ihaillessa ajon aikana harmittelimme, ettei kummallekkaan sattunut kameraa mukaan. Oli nimittäin aika kuvauksellisia näkymiä matkanvarrella. Etenkin kun käännyimme Tikkakosken suuntaan ja ajelimme sellaista hiekkakuoppien reunustamaa tienpätkää pitkin.
No mutta matkamme jatkui kuitenkin Tikkakosken kylän läpi ja siitä edelleen vanhaa tietä pitkin Puuppolan kautta Kirriin. Ja kun sitten tulimme Taulumäen risteykseen, Jenni jo ehdotti että veisi minut kotiin ja kyseli nopeinta reittiä Vaajakoskelle. Siinä kuitenkin mieli muuttui sen verran, että kävimme hörppäämässä kahvit ABC:llä. Siellä huomautin, että kello on jo sen verran et jos olisimme käyneet Tampereella, olisimme jo takaisin. Sitten emme enään malttaneetkaan mennä kotiin vaan minä siirryin ohjauspyörän ja penkin väliin ja jatkoimme Lievestuoreelle. Siellä pyörähtelimme hetken ympyrää ja mietimme minne sitten. Tulimme risteykseen ja ihmettelimme.
Lopputulos oli se, että kun kerran vilkkua ei ollut päällä menimme suoraan. Tämä tarkoitti Toivakan suuntaan köröttelyä. Siinä sitten katselimme kylttejä ja saimme taasen megaluokan älynväläyksen : mennään Lahteen.
Siinä me sitten painelimme jotain pikkuteitä pitkin Toivakan ja Leivonmäen läpi aina Hartolaan Neste Jari-Pekkaan aamukahville. Kello oli jo nyt melkein kuusi, joten itse ajattelin ottaa aamupuuron, sillä nälkä oli jo melkoinen. Jennikin tilasi sapuskaa siitä ja syötyämme jatkoimme Lahteen Renkomäen ABC:lle. Aakkosaseman ovella sisään mennessämme tuli todettua, että lahtelaiset ovat asiallista porukkaa. Yksikin kaveri tuli toivottamaan hyvät juhannukset, vaikka emme olleet koskaan aiemmin tavanneet. Tämä kyseinen heppu oli kylläkin vielä itsekkin "hieman" juhannus-tunnelmissa, mutta mitäpä tuosta. Ja kun ilmoitimme hänelle, että satumme olemaan Jyväskylästä, niin siitäkös hän innostui ja kehui että me olemme hienoja ihmisiä. Noh, siinä toivotimme hänellekkin juhannuksen jatkot ja menimme ostamaan kahvit. Kun sitten viimein lähdimme miettimään seuraavaa määränpäätä, oli kello jo melkein kahdeksan.
Ajattelimme kuitenkin käydä katsastamassa minkämoinen paikka on Lahden keskusta Sunnuntai-aamuna ennen kukonpieremää. Ja olihan se melko jännää, navigaattori nimittäin sekosi ja alkoi ehdottelemaan joka tilanteessa, että "käänny oikealle". Tätä se toisti jatkuvasti vaikka käännyinkin silloin tällöin ihan huvikseni oikealle. Olimme loppupeleissä jossain keskellä omakotitalo-aluetta jossain huitsin käkkärässä. Onnistuimme kuitenkin kikkailemaan itsemme Jyväskylään johtavalle moottoritielle. Sitä pitkin pudottelimme sitten semmoista noin 145 m/h nopeutta aina Teboil Tähtihoviin, Heinolaan, jossa pysähdyimme tankkaamaan.
Kun ajoneuvon tankkaus ja virtsarakon tyhjennys oli suoritettu, jatkoimme matkaamme kohti Jyväskylää, kunnes Joutsan kohdalla oli tienviitta joka opasti Korpilahdelle. Ajattelimme ihan piruuttain käydä katsastamassa minkälainen kinttupolku oli kyseessä ja siitä sitten körryyttelimme mutkaista, kapeaa tietä pitkin Pappisten, Tammijärven, Tammikosken ja Putkilahden läpi, kunnes tulimme Kärkistensalmen sillalle. Siinä vaiheessa taisi päästä pari kirosanaakin, kameran puuttumisen johdosta. Oli se näky kuitenkin sen verran mahtava aamuauringon paistaessa jo melko korkealta sinisen järven pintaan.
Korpilahden Nesteen kohdalta sitten käännyimme jälleen Jyväskylään johtavalle tielle ja ajelimme sitä pitkin Muuramen läpi jälleen aina Vaajakosken ABC:lle asti, jossa kävimme vielä yhdet kahvit lipaisemassa. Hieman kieltämättä siinä alkoi hymyilyttämään kun täti-tarjoilija sanoi siinä tiskillä "huomenta". Mutta kun kahvit oli juotu, oli jo viimein aika palata kotiin kellon ollessa jo vartin yli 10.
Tässä nyt siis kirjoittelen tätä "tarinaa" silmällistäkään koko viime yönä nukkuneena ja kuitenkin aivan pirteänä.

Niin ja aivan meinasin unohtaa reissun "kohokohdat". Nimittäin molemmilta loppui puhelimesta akku, eikä laturista ollut tietoakaan. Myös Lahdesta lähtiessämme keksimme hassunhauskaa tekemistä : me nimittäin ajattelimme vilkuttaa joka ikiselle vastaantulijalle.
Olihan se ihan jännää puuhaa, mutta tulipahan todettua samalla, että ei se sanonta siitä että suomalaiset ovat jöröjä, ole ihan tuulesta temmattu. Autoja tuli vastaan arvoilta parisataa kappaletta ja laskimme kuinka moni vilkuttaisi takaisin. Arvatkaapa hyviksenne mikä oli takaisin vilkutusten saldo.. Ihan kokonaiset viisi moikkausta joista yksi ainoa näytti siltä, ettei se ollut väkinäistä, vaan tältä hepulta irtosi jopa kunnon hymy siihen päälle. Neljä muuta oli sellaisia kuin olisi kärpästä huitaissut naama norsun vitulla.
Ja nämä lähes kaksisataa muuta autoilijaa ovat todennäköisesti sokeita tai muuten vain hölmöjä. Yhdellekkin nimittäin vilkutin käsi auton ulkopuolella, eikä mitään reaktioita. Ei siis mitään. Vähänkö masentaa. Ja yhdelle jopa näytin kansainvälistä käsimerkkiä ihan kokeilumielessä. eikä taaskaan mitään reaktioita. V*tun puusilmät!

Mutta kaikkein hauskin vilkutus tapahtui Jennin toimesta Keljon moottoritiellä, kun ohitimme hänen Audillaan erään BMW:n. Ajoin siinä tämän kyseisen Bemarin ohi ja Jenni hymyili oikein maireasti ja vilkutti lievästi vittuilevan näköisesti siinä kohdalla. Oli kaverilla ihan näkemisen arvoinen, "hieman" hölmistynyt ilme päällä. Kun kaasutin vielä kauemmksi edelle, niin veikkaanpa että BMW-kuljettajan nais-puolinen ystävä siinä pelkääjän paikalla taisi ilmoittaa että etpä muuten mene perään. Anteeksi vain herra BMW-kuljettaja jos luet tätä mutta se oli vain niin koominen tilanne. Syvimmät pahoitteluni, että huvimme kohdistui juuri sinuun.

Että näin meni meikäläisellä tämä juhannus. :D

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/mies-kuoli-auto-onnettomuudessa-jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4/458571

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/hirvi-t%C3%B6rm%C3%A4si-autoon-jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4/458576

1 kommentti   Sunnuntai 21. kesäkuuta 2009 18:43

oli tylsää jälleen..

1. Etunimi: Aki
2. Lempinimi: ei ole
3. Syntymävuosi: 1990
4. Syntymäpaikka: Jyväskylä
5. Horoskooppi: Härkä
6. Mies vai nainen: mies
7. Tämänhetkinen koulu: Jyväskylän ammattioppilaitos, Harju
8. Aiemmat koulut: Kanavuoren ala-aste, Vaajakosken yläaste
9. Asema: Opiskelija
10. Asuinpaikka: Vaajakoski
11. Nettinimet: -minä
12. Hiusten väri: blondi
13. Hiusten pituus: no.. tämmönen sopiva
14. Silmien väri: joku tommonen vihreen sävy..
15. Parasta ulkonäössä: vasemman jalan isovarpaan kynsi
16. Pituus: 169cm
17. Näkyviä arpia: onhan noita
18. Silmälasit: ei ole
19. Lävistyksiä: ei ole
20. Tatuointeja: ei vielä
21. Oikea vai vasuri: vasuri
22. Ensimmäinen paras ystävä: ööhhh...
23. Ensimmäinen palkinto/voitto: joukkueen hymypoika palkinto joskus junnuna :D
24. Ensimmäinen liikuntamuoto: jääkiekko
25. Ensimmäinen oma lemmikki: mun kissa Mehmetti
26. Ensimmäinen oikea loma: en muista
27. Ensimmäinen konsertti: oisko ollu joku nrj:n konsertti
28. Ensirakkautesi: ööhhh..
29. Paras elokuva: kummeli kultakuume
30. Paras TV-ohjelma: enpä juuri kattele telkkaria
31. Lempiväri: musta.. punanen
32. Paras laulaja: niitä on monta
33. Paras bändi: niitäkin on monta
34. Lempibiisi juuri nyt: no niitäkin on useita
35. Paras ystävä: ei oo parasta.. on vaa monta hyvää
36. Paras karkki: en harrasta
37. Paras urheilu: lätkä
38. Paras ravintola: jaa a
39. Lempivaatteesi: pokserit
40. Lempikauppa: citymarket tai minimani
41. Lempiaine koulussa: öööö.. liikunta tai käsityöt
42. Lempieläin: kissa
43. Paras kirja: en lue
44. Paras lehti: aku ankka
45. Lempikengät: suihkusandaalit

- - - Juuri nyt - - -

46. Olosi: väsyttää
47. Sinkku vai varattu: sinkku
49. Syöt: en mitään
50. Juot: kahvia
51. Fonttisi: perus
52. Online: juups
53. Kuuntelet: cheek - aika kultaa muistot
54. Ajattelet: vastauksia näihin
55. Haluat: kaikenlaista :P
56. Katsot: koneen näyttöö
57. Olet pukeutunut: housut ja t-paita

- - - Tulevaisuudessa - - -

58. Haluatko lapsia: jos löytyy joku kenen kans.. yksin niitä on paha värkätä
59. Haluatko naimisiin: mahollisesti
60. Mille uralle menet: rahtariks pyrin
61. Missä haluaisit asua: talossa
62. Auto: nyt on mini vuosimallia -75


- - - Oletko ikinä - - -

78. Suudellut tuntematonta: en muistaakseni
79. Juonut alkoholia: totta kai
80. Polttanut: en tupakkaa
81. Karannut kotoa: en
82. Murtanut luita: en
83. Särkenyt jonkun sydämen: en ainakaan tahallani
84. Lyönyt jotakuta: olen
85. Puhunut paskaa selän takana: olen
86. Eronnut jostakusta: olen
87. Itkenyt jonkun kuoltua: en
88. Itkenyt koulussa: en muistaakseni


- - - Uskotko - - -

89. Jumalaan: en
90. Ihmeisiin: kyllä
91. Rakkauteen ensisilmäyksellä: emt
93. Ufoihin: en
94. Sielunkumppaneihin: ööö.. emt
95. Taivaaseen: ei se ainakaan vielä oo pudonnu
96. Helvettiin: jaa a
98. Ensitreffeillä suuteluun: mitä siinä pitäs uskoo
99. Horoskooppeihin: en

- - - Vastaa totuudenmukaisesti - - -

100. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: toden näköisesti

1.Oletko jutellut tänään tytölle/pojalle johon olet ihastunut: olen

2. Oletko tajunnut tänään jotain uutta: en ainakaan vielä oo tajunnu jos oon tajunnu

3. Oletko tänään puhunut exälle: olen

4. Oletko kaivannut tänään jotakin: olen

VIIMEISIN HENKILÖ:

5. Joka makasi sängyssäsi: minä

6. Joka sai sinut itkemään: ööhhh... millonkohan ees oon itkeny viimeks

7. Jonka kanssa menit viimeksi leffaan: en muista

8. Jonka kanssa menit shoppailemaan: oisko ollu pikkuveli

9. Kenen kanssa olit suihkussa: itsekseni

10. Joka sai sinut nauramaan: sivikki

11. Joka sanoi sinulle rakastan sinua: onkohan joku sanonu...

12. Joka laittoi sinulle viestiä keskellä yötä: vippe

YLEISTÄ:

13. Lempipaikka? jäähalli
14. Tatuointeja? ei vielä
15. Mitä pelkäät eniten tällä hetkellä? paha sanoo
16. Missä haluat mennä naimisiin? jossakin.. missä se toinen osapuoli
17. Kenestä pidät? eräästä ihmisestä..
18. Pitääkö kukaan sinusta? en tiiä.. jos pitää ni kertokaa mullekkin
19. Tykkäätkö olla ihmisten kanssa? riippuu ihmisistä
20. Oletko yksinäinen tällä hetkellä? yksin olen täällä kotona nyt
21. Laulu joka soi päässäsi tällä hetkellä? Matti Esko - Reissumies
22. Oletko ollut radiossa/tv:ssä? olen
23. Oletko ikinä pitänyt henkilöstä joka on kohdellut sinua huonosti? jaa a
24. Mikä laulu muistuttaa sinua ihastuksestasi? Pelle Miljoona - Tahdon Rakastella Sinua
25. Mitäs sinulla on päälläsi tällä hetkellä? samat housut ja t-paita ku äskenki
26. Nimeä kolme asiaa jotka teet päivittäin? nukun syön juon
27. Paljonko sinulla on rahaa tällä hetkellä? onhan sitä
28. Onko sinulla sukat jalassa? on
29. Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan? en oo rekisteröitynyt galleriaan
30. Millä sivulla surffailet eniten? en osaa sanoo
31. Onko sinulla kasveja huoneessasi? ei
32. Sattuuko sinua johonkin nyt? mustelmia on jokapuolella mut ei satu..

4 kommenttia   Torstai 23. lokakuuta 2008 17:40

Laita musiikkiohjelmasi shufflelle ja vastaa kysymyksiin tulevien biisien nimillä.

Missä asut : Jarruta
Kuvaile ensirakkautesi : Edestä ja takaa
Kuvaile tämänhetkistä ihastumistasi : Ukkonen
Mikä on haasteesi : Kerran
Ketkä ovat ystäviäsi : Terroristi
Kuvaile ulkonäköäsi : Using the word
Mitä teit viime yönä : Camilla
Mikä on elämäsi tavoite : Nyt skarppina
Milloin harrastat seksiä : Punainen tiili
Miten haluat kuolla : Dam dadi doo
Mitä sanot vanhemmillesi : Likaiset legendat
Missä vietät aikaasi : Omenavarkaat
Mitä ajattelet yhteiskunnasta : I'm blue
Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi : Moi moi vain
Mikä on selityksesi kaikelle : 20 vuotta sikana
Mitä ajattelet perjantaisin : Pohjoista viljaa
Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia : Varjot
Mikä on lempivärisi : Have you ever been mellow
Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille : Pienen hetken
Mitä tekisit mieluiten juuri nyt : Lisää persettä rättipäille
Kuvaile parasta ystävääsi : Tyynyyn jäljet jää
Mitä on sänkysi alla : Asfalttiviidakko
Mikä on ollut suurin saavutuksesi : Vie mut minne vaan
Mihin menet häämatkalle : Highway to hell
Mitä on TEE NÄMÄ - listallasi : Ah ahtaita aikoja
Missä olisit mieluiten juuri nyt : Castle in the sky

aika osuvia :D

2 kommenttia   Sunnuntai 21. syyskuuta 2008 16:24

tämmöstä

Täss on kaikkee turhaa tietoo meikäläisestä..

Nimi: Aki
Lävistyksiä: ei
Tatuointeja: ei
Pituus: 170
Kengännumero: 44
Hiustenväri: blondi
Sisarukset: 2 pikkuveljee ja pikkusisko

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit?: Mr. Bean lomailee
...Kappale, jonka kuuntelit?: Cheek - Täältä sinne
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi?: Haloo Helsinki! - Yksinäiset
...CD, jonka ostit? ...en muista
...Henkilö, jolle soitit?: iskän veli
...Henkilö, joka soitti sinulle?: pikkuveli
...TV-show, jonka katsoit?: en muista
...Henkilö, jota ajattelit?: ...

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet: puolest
Itsemurha: ...
Ihmisten tappaminen: vastaan
Teinitupakointi: kiinnostaa ku kiviä
Rattijuopumus: vastaan
Homo- ja lesbosuhteet: puolest kuhan ei tuu mua räplään
Saippuasarjat: puolest

OLETKO...
...Koskaan itkenyt tytön vuoksi?: en
...Koskaan itkenyt pojan vuoksi?: en
...Koskaan ollut nyrkkitappelussa?: juu
...Koskaan joutunut pidätetyksi?: en muistaakseni..
...Rauhallinen?: aina välillä

MITÄ...
...Shampoota käytät?: mitä tuol suihkus millonki sattuu oleen
...Kenkiä käytät?: jtn kävelykenkiä
...Pelkäät?: enpä oikein mitää

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut?: öööhh..
...Kertaa sydämesi on särkynyt?: ei kertaakaa
...Sydäntä olet särkenyt?: en tietääkseni yhtää
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä?: ei oo ainakaa osunu silmää
...Arpea on kehossasi?: .monta
...Asiaa kadut menneisyydessäsi?: en kadu mitää

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma?: en
...Hauska?: aina välillä
...Kiihkeä?: ehkä
...Rakastettava?: tuskin
...Huolehtiva?: no juu
...Suloinen?: en

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma: olut
...Nelikirjaiminen sana: sieni
...Karkki: en harrasta
...Sarjakuva / piirroselokuva: viivi ja wagner
...Aamiaismurot: en syö
...Purukumi: rainbown semmonen sininen pussi.. oisko joku menthol tai joku..
...Väri: musta
...Kynsilakan väri: en käytä
...Viikonpäivä: perjantai
...Inhokkipäiväsi: maanantai
...Kukka: ööö
...Koru: varmaan tää ainoo mikä on kaulas
...Erikoiskyvyt: ....

Kesä vai talvi?: talvi
Norja vai ruotsi?: ruotsi
Trampoliini vai uima-allas?: uima-allas

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi?: minä
...Näki sinun itkevän?: en muista millon oisin itkeny
...Sai sinut itkemään?: ...
...Oli kanssasi elokuvissa?: oisko ollu luokkakaveri
...Huusi sinulle?: varmaan mutsi
...Lähetti sinulle sähköpostia?: työkaveri

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä?: en
...Pitänyt jonkun salaisuuden?: juu
...Itkenyt elokuvan aikana?: en
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella?: en
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?: en

Paljonko kello on?: 15:10
Omenat vai banaanit?: omenat
Sininen vai punainen?: punanen
Kevät vai syksy?: syksy
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen?: varmaan syödä jtn
Minkä aterian söit viimeksi?: kouluruuan
Lukio vai yliopisto?: ei kumpikaan
Oletko tylsistynyt?: vähä
Minkä äänen kuulit viimeksi?: tietokoneen
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi?: ruuan

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: en
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta?: en osaa sanoo.. ehkä
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä?: emt

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri: ei tietääkseni
Mitä kieliä osaat?: suomee englantii ja vähän saksaa
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: sänky.. eipä siellä juuri muuta oo..
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: sanokaa te
Ketä rakastat: emt..
Ketä kaipaat: enpä oikeestaan ketää

SINÄ
Lempinimet?: ei oo
Kuinka vanhalta näytät?: jos ajan parran ni ehkä 10v.
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt?: 20?..
Silmälasit / piilolinssit?: ei oo
Onko sinulla lemmikkejä?: 2 kissaa
Mikä saa sinut noloksi?: ei mikää
Mikä saa sinut onnelliseksi?: aika moni asia
Mikä huolestuttaa sinua?: eipä mikää

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet?: kyllähän mäki varmaa joskus..
...Halunnut karata?: minne..
...Kokeillut huumeita?: en
...Harrastanut seksiä VIERAAN ihmisen kanssa?: en muistaakseni

Luettele viisi tv-sarjaa joista pidät
01: house
02: the contender
03: skins
04: frendit
05: pako

Luettele viisi tärkeintä esinettäsi
01: ajokortti
02: pankkikortti
03: kännykkä
04: sänky
05: auto

Luettele viisi pakkomielteeksi tai riippuvuuden kohteeksesi luokiteltavaa asiaa.
01: -
02: -
03: -
04: -
05: -

Luettele viisi paikkaa, joissa viihdyt parhaiten koko maailmassa.
01: jäähalli
02: sänky
03: auto
04: -
05: -

Luettele viisi syytä miksi tämä päivä on hyvä
01: en oo rikkonu tänää mitää
02: huomenna on perjantai
03: -
04: -
05: -

1. Onko sulla pikkusiskoa?
on

2. Mikä on siskosi nimi?
Neea

3. Mikä on äitisi toinen nimi?
ei sillä oo

4. Koska riitelit viimeksi äitisi kanssa?
en muista

5. Kenelle perheen jäsenelle puhuit viimeksi?
pikkuveljelle

1. Kuinka monta taulua seinälläsi on?
2

2. Onko teillä parveke?
ei

3. Minkä väriset tapetit ovat siskollasi/veljelläsi?
siskolla keltaset ja molemmilla veljillä valkoset

4. Minkä värinen matto teillä on olohuoneessa?
öö.. sininen?

Ystävät:
1. Onko sinulla parasta kaveria?
ei

2. Onko sinulla paljon ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi?
ei

3. Käytkö kirjeenvaihtoa?
en

4. Oletko koskaan lyönyt ystävääsi?
leikillään

Ulkonäkö:
1. Minkä väriset silmät haluisit että sinulla olisi?
kyllä nää on ihan ok

2. Haluaisitko olla mielummin 165 cm vai 175 cm pitkä?
175

3. Oletko brunette vai blondi?
blondi

4. Käytätkö nahkavöitä?
juu

Vaatteet:
1. Omistatko henkselit?
kyllä.. sellaset neonkeltaset. en kyl käytä semmosii

2. Onko vaatekaappisi sekaisin?
ei yleensä

3. Pidätkö varvassukista?
en

4. Löytyykö sinulta pinkkejä vaatteita?
juu

Kengät:
1. Omistatko AllStarsin kengät?
en

2. Entä Lacosten?
en

3. Omistatko saappaat?
en

4. Millaiset talvikengät sinulla oli viime talvena?
en muista

5. Kuinka monet kengät omistat (noin)?
3-4 paria

Nyt:
1. Onko isäsi nyt kotona?
ei

2. Kuunteletko nyt musiikkia?
kyllä

3. Paistaako ulkona nyt aurinko?
ei

Sitä ja tätä...
1. Oletko väsynyt?
vähän

2. Mitä luulet että tarkoittaa sana 'mañana'?
ei mitään hajua

3. Koska leikkasit viimeksi kyntesi?
tunti sitte

4. Saatko jalan niskan taakse?
juu mutten pois omin avuin

5. Pureskeletko kynsiäsi?
en oikeestaa

Tulevaisuus:
1. Mitä teet huomenna?
kaippa se pitäs kouluun mennä

2. Tuleeko sinusta lattiamaalari?
enpä usko

3. Entä leipuri?
tuskin

4. Oletko ikinä haaveillut lentäjän urasta?
joskus aattelin et vois olla siistiä lentää helikopterilla

Kommentoi   Torstai 18. syyskuuta 2008 15:28