-son|a-

Kevät kirvoittaa mielipiteitä

"Minua on jo pitkään kiinnostanut että mitkä valopäät keksii niitä pokemonlimpparien yms... mielipuolisia makuyhdistelmiä?
Tällä hetkellä uskon vakaasti että kyseisillä ihmisillä ei liene makuaistia koskaan ollutkaan. Traumoja on kertynyt mm. Muumin lakritsilimpparista, T-rex banaani/meloni-kombosta, täysin käsittämättömästä tervalimpparista ja sitte oli vielä joku helvetin pokemonin vanilja-toffeeviritys!

Erehdyin eilen ostamaan karkkia.
Päätin ottaa jonkun uutuus leijonapussin.
Kun olin ostanut pussin, niin kattelin pussin takaa että ei helvetti tuo ei voi olla kuin paskaa! Tervalakritsi ja tervasalmiakki kuulosti vielä ihan asialliselta, mutta vittu sitruuna-katajanmarja? Lakka-lakritsi?
PUOLUKKA - HAVU??
Oikeesti, mitä helvettiä????
Jos havuja tahon syyä, ni metsästä kyllä löytyy!

Kaiken kaikkiaan pussin sisältö maistuu suunnilleen kusiselta hieltä (feat gorillan paska) Pistää miettimään että mitä seuraavaksi? Vanilja-pekoni? Chili-juusto-turve?? Makkara-kusi-ripuli???
Oregaano-appelsiini-omena-
porkkana-lakritsi-terva-kanamuna-
suklaa-kinkku-kaarna-pihlaja????
Ehkäpä jopa diesel-vanu-muovi-kirsikka-öljymaali-
tinneri-tärpätti-olut-variksenmarja-
heinä-hevonen!

Välttäkää ihmiset tervaleijona villi pohjola-supermixiä. Aivan järkyttävää paskaa! Pussin kylessä lukee "Jännittäviä makuja suomen metsistä" Vittu kertokaa mulle missä päin suomen metsissä kasvaa jotain vitun sitruunoita. Sama mennä nuolemaan mäntyä katajanoksa suupielessä ja survoa hilloa ja puolukoita nenään! Kenties vielä joku päivä näkee päivänvalon joku savuporo/loimulohi-limsa.

Seuraava asia.

Vituttaa nää farkut, joissa on vetoketjun tilalla jotain saatanan tiukkoja nappeja. Tänäänkin valahti viidet kuset housuun kun ei saa niitä nappeja auki. Kuka helvetin vatipää on keksinyt nämä napit?
Sama kun minä keksisin perseen jossa on vetoketju!!

Koittakaa hyvät ihmiset keksiä jotain hyvääkin."

14 kommenttia   Torstai 17. huhtikuuta 2008 00:12