...Jampa...

Vaimohakemus (aikuisten oikeesti)

Sinun tarvitsee vain osata tämä:

http://www.youtube.com/watch?v=igIXFyxFTm0

5 kommenttia   Tiistai 31. tammikuuta 2012 02:41

Kuinka tunnistaa "Kuvakefeikki"

Tämä tulee olemaan aika random blogi, mutta ajattelin että voisin tällaisen auttaakseni muita, vähemmän kirkkaita Kuvakkeen käyttäjiä. Teen tämän koska usein feikin löytäessäni huomaan myös liudan kommentteja toisilta miehiltä, jotka kehuvat kuvaa jonka parhaimmassa tapauksessa löytää nopealla Googlen kuvahaulla. Feikin pystyy kyllä huomaamaan erittäin helposti jos on mielessä muukin kuin vain se yksi "juttu". Tietenkin välillä voi olla vaikeaa päätellä onko joku feikki vai ei, mutta useimmissa tapauksissa se on aika itsestäänselvää.

Tässä siis pieniä vinkkejä miten erotat kuvakefeikin oikeasta käyttäjästä:

1. Pistorasiat/pistokkeet. Ehdottomasti helpoin tapa. Suomessa ja Amerikassa (mistä useimmat, ellei jopa kaikki feikkikuvat tulevat) on täysin erilaiset pistokkeet ja pistorasiat, eikä tähän ole poikkeuksia. Useimmat feikkikuvat ovat myös otettu vessan peilin kautta, jolloin voi nähdä vaikkapa jonkun sähkölaitteen, kuten hiustenkuivaajan pistokkeen. Tästä pääsemmekin toiseksi tärkeimpään;

2. Koska useimmat kuvat ovat otettu vessassa, ensimmäisen kohdan sijasta voit myös huomata seuraavat: valokatkaisimet, ovenkahvan ja vessanpönttö. Suurimmassa osassa kaikki nämä eroavat suomalaisista malleista. Valokatkaisimet ovat pienemmät, näiden vieressä voi myös joskus olla ilmanvaihdon säädin. Tällaisia ei Suomessa ole.

Ovenkahvathan on tunnestusti pyöreitä, kun Suomessa ne on ihka oikeita kahvoja. Tähän on poikkeuksia, mutta ei hirveästi. Ja lopuksi tapa jolla vedetään vessa eroaa myös. Heillä kahva, meillä veto"juttu". Meidän vetovipu on vessanpöntön päällä, heidän kahvansa siinä edessä.

3. Viimeisenä pointtina on liuta erilaisia asioita: Esineet ja asiat kuvissa (kokolattiamatot), käyttäjän vaatetus, ystävien määrä Kuvakkeessa ja kuvien laatu/koko. Nämä asiat auttavat myös huomaamaan feikin.


joo ei jaksa enää kirjotella :D

3 kommenttia   Torstai 02. kesäkuuta 2011 11:51