BruceVaan

Köyhien ystävänä aikanaan itsensä profiloinut lauma...

...oli muuten ainoa, joka vastusti kaikkein heikoimmassa asemassa olevien väliaikaista "koronatukea"
____________________________________________________

Mutta luultavasti löytyy yhä jotain porukkaa, joka oikeesti luulee niitä joksikin heikompien puolta pitäviksi. Paskat, ovat sitä vielä vähemmän kuin monet muut.

7 kommenttia   Keskiviikko 02. syyskuuta 2020 03:48

Voitin

Porukka-Kenossa 5,40 €. Kuponki maksoi 2€. Nettoa tulee siis 3,40 €

#flexaan

8 kommenttia   Sunnuntai 05. heinäkuuta 2020 08:02

No?

1. Alko vaiko palko?
2. Valkeus vaiko haaleus?
3. Ritinä vaiko kitinä?
4. Elossa vaiko kenossa?
5. Pudonnut vaiko kadonnut?
6. Seepra vaiko leopardi?
7. Vesi vaiko porkkana?
8. Kansituoli vaiko kansitakki?
9. Korkkarit vaiko torpparit?
10. Kelohonka vaiko honkalalaikka?
11. Järkipuhe vaiko särki päässä?
12. Juudas vaiko eipäs?

BOnus. Tuleeko Jeesus vaiko jeesusteleeko tuleva?

4 kommenttia   Sunnuntai 05. heinäkuuta 2020 06:53

Ilmiannan kaiken

Jokaisen rasistisen tai seksistisen gallupin ja blogin. kaiken lakia rikkovan toiminnan. Ilmiannan äitinne ja isänne, jos he jäävät samanlaisesta toiminnasta silmiini. ilmiannan kissan, jos se vetää koiraa turpaan, tai koiran jos se vetää kissaa turpaan.

Asiat voi keskustella, mutta nollatoleranssi rasismille ja muullelaittomalle tai mauttomalle paskalle on asia, jonka lopettamista kaikkien on vaadittava tai vaiettava iäksi..

p.s. Ilmiantakaa tuo edellinen blogi.

5 kommenttia   Torstai 25. kesäkuuta 2020 08:36

Forward: Havaintoja yhteiskunnasta blogi, a.k.a. Miksi PS -kritiikin on vain tultava aktiivisemmin valtamediaan

https://www.facebook.com/havaintojayhteiskunnasta/posts/2369945589972164

Lainaan tähän mediailmapiiriin liittyvän kohdan:

"Mutta mitä tapahtuu, kun Seura julkaisee kriittisen artikkelin tuosta sananvapautta jumaloivasta puolueesta. Puolueen entinen kansanedusta tulee muistuttamaan, että pitäisikö kuitenkin silittää puoluetta myötäkarvaan, jotta lukijat säilyisivät. Ja se kaikki muu kura, jota Seura ja artikkelin kirjoittanut saakaan persukannattajilta, alla yksi liian monista esimerkeistä.

Onko Reijo vaientamisyrityksessään kuitenkin totuuden äärellä? Siksikö tuntuu olevan todella vaikeaa puhua persuista asioiden oikeilla nimillä, koska pelätään lukijakatoa? Tai sitten pelätään vastaanottoa? Tässä yli vuoden tätä palstaa pitäneenä voin nimittäin todeta, että eivät ole perussuomalaiset kannattajat sieltä miellyttävimmästä päästä kommentteineen."


(Ja pakollisena disclaimerina: EI, tämäkään blogi ei meinaa, että maahanmuutosta ei voi keskustella eri kulmista, kunhan vihamielisen asenteen pitää kurissa,. EI, tämäkään ei vihjaa, että kaikki ps:n kannattajat ovat pahoja ihmisiä.

Ja EI, Suomessa ei todellakaan ole tähän päivään saakka riittävästi haastettu valtamedian toimesta sitä ilmapiiriä, mihin voidaan perustellusti liittää Halla-Aho (PS), sen kautta nosteen saaneet Hommafoormi, ja sitä kautta PS:ään liittyvän tulehduttavan keskustelukulttuurin mädättämisen. Sillä EI, keskustelua ei voi käydä, kun toisella puolella on sadoittain tai tuhansittain sellaisia tyyppejä, jotka uhkailee ja maalittaa, ja ei kuuntele mitään.

Ja EI, se ei ole niiden normaalien ja ihmisistä pitävien PS:n kannattajien vika. Mutta tässä on se, mitä valtakunnanpolitiikkaan asti ajautuneen tahon legitimoiva vaikutus vihapuheelle aiheuttaa tässä maassa. Onko meillä varaa tällaiseen? Ei ole. Ja tämä eo edelleenkään tarkoita että "mistään ei saisi puhua".

4 kommenttia   Lauantai 13. kesäkuuta 2020 18:14

Joko riittää?

Mä edelleenkään en näe, miten fiksun oloset ihmiset voi käsi sydämellä voivansa kannattaa sekä tasavertaista ja humaania yhteiskuntaa, mutta olla näkemättä valtavaa ongelmaa a) äänestää ja b) promota perussuomalaisia.

Ne on niin suurella joukolla jo todistaneet että heille ihmisarvo on peliväline, ei tärkeä itseisarvo. Jos et noudata tiettyä ahdasta kaavaa, ja siitä huolimatta elät kohtuullisesti ja muita kunnioittaen, pelkkä väärää ryhmää oleminen tekee susta aivan naurettavan monen silmäätekevän persun silmissä joko rikollisen, huoran, hyväksikäyttäjän, naiivin uhrin (lue: "vihervasemmisto") tai mitä nyt hyvänsä.

Kukaan rauhanomaisen ja produktiivisen yhteiskunnan kannalla oleva ei ilman kognitiivista dissonanssia voi vaan promota niitä enää.

Syyksi ei yksinkertaisesti voi riittää joku "mutkun ei ole vaihtoehtoja", no koska "se yksi teema, mistä kukaan ei puhu" tms. Jos samaan aikaan hintana on yhteiskuntarauhan ja etenkin nuorten miesten ajatusmaailman ahtaammaksi ajaminen, se hinta on liikaa. Siis, JOS kokee olevansa itse humaanin ja fiksun toiminnan kannattaja.

Mitä sitten heille vaihtoehdoksi? Ehkä kannattaisi vaikka alkaa oma liike. Sillä se naisvihamielinen, ksenofobinen ja toisinaan kaiken vähemmistn vastainen äänten määrä ihan eduskuntaan saakka päässeillä persuilla on sellaista luokkaa, että hyvää päivää.

Koen hiljaista kärsimystä ihmisten puolesta, jotka ihan oikeesti näkee nykypersuissa jonkin vasrteenotettavan ja järkevän vaihtoehdon. Etenkin kärsin niiden tuhansien nuorten miesten eksyksissä olemisen takia, johon haetaan helppoa kanavaa purkaa turhautumista... Tai niiden naisten puolesta, jotka sahaavat tämän maan ja itsensä alta pois tukevia oksia, antaakseen vauhtia roskaa suoltavalle apinalaumalle.

55 kommenttia   Perjantai 12. kesäkuuta 2020 08:11

Erityistaitojesi julkinen kehuskelublogi

Olen täällä vain varastamassa ideoita siitä, millaisia erityistaitoja hommata. Mä oon aika haka sanapeleissä ja mulla on todella nopea jalkojen sivuttaisliike sekä taaksepäin liikkuminen, esim. hyödyksi pallopeleissä puolustamiseen.

Sit se mistä olen kaikkein ylpein: naksutan kielellä hurrrrjan kovaa.

NYT ON SUN VUORO KERTOA!

12 kommenttia   Torstai 11. kesäkuuta 2020 06:52

Yläpeukun bongailuskaba?

Montako yläpeukkua pystyt löytämään yhden ja saman kuvan alta?

Oma kärkitulokseni on kahdeksan kpl, mutta en ole vielä alkanut etsimään kunnolla.

EDIT: Peukkuskaban säännöt yksinkertaistettu. Nyt etsitään ihan vain suurinta määrää peukkuja yhden kuvan alta, entisen superpeukuttajien bongailun sijaan. Tämä mitätöi myös kärkitulokseni, mutta elämä on.

Seuraavaksi menemme ulkomaanpolitiikkaan, mutta sitä ennen menen etsimään peukkuja. Tuulta purjeisiin ja Litti olkoon kanssanne!

10 kommenttia   Maanantai 08. kesäkuuta 2020 14:19

Vihdoinki nedia alkaa vähän edes skarppaamaan

Moni valtamedia on jättänyt pitkään paljon PS:n vihaa ja lokaa bloggareiden ja kansalaisvaikuttajien harteille arvosteltavaksi, ja pitänyt asiaa liian pienellä äänellä. Kalevan Heikki Uusitalo liittyy harvalukuiseen suuremman median joukkoon, joka riittävän suorasti kyseenalaistaa tuota sakeaa säätöä.

Tätä tarvitaan lisää. Kukaan itsensä sivistyneeksi kokeva tai millään lailla ihmisoikeuksien, naisten oikeuksien tai yhteiskuntarauhan kannattaja ei saa jättää kyseenalaistamatta sellaista lokamäärää, mitä PS:n edustajistossa harrastetaan. Tulevaisuuden Suomea ei rakenneta tällaisella.

En ole sormella osoittamassa, ketä pitää äänestää tai kannattaa, vaan osoitan kommenttini sille PS:n äänestäjien joukolle, joka vahvasti ei koe voivansa seisoa koulukiusaajamaisen, jatkuvan käytöksen ja suoran uhkailunkin takana, ja miettimään mitä vaihtoehtoja sinulla olisi vaikuttaa tilanteeseen.
Jan osoitan kommentin myös kaikille muille: olkaa rohkeita ja tarttukaa vihanlietdonnan hillitsemiseen parhaaksi kokemallanne keinolla. Ei tarvitse lähteä noiden loulukiusaajien somemaalitettavaksi, mutta arkipäivän pienet vaikuttamisetkin yhteiskunnan kokonaiskuvaan auttavat.

Meillä voi olla politiikan suhteen maailmassa paljonkin erimielisyyksiä. mutta suurella joukolla sellaisen sisällön tuottaminen, mitä lukematon PS-edustajien joukko suoltaa, ei voi kuulua suomalaisuuden normaaliin. Eihän?

LINKKI KALEVAN JUTTUUN:
http://www.kaleva.fi/kommentti-perussuomalaisilta-siivottomuuksia-toise/2581106?fbclid=IwAR3Jmby_8vFvu4qsUCwYGwaiO88Nb1htt255hJYTKaFlXgCRkXRqPkwY0rk

""Kansanedustaja Jani Mäkelän (ps.) Twitter-virta puolestaan tuo mieleen enemmän kurittomien yläkoulupoikien koulukiusausringin kuin kansanedustajan vakaat ja harkitut ajatukset. Kansanedustaja Mauri Peltokankaan (ps.) Facebook-videoita katsoessa joutuu jatkuvasti miettimään, mistä moinen vihantäyteinen ja kirosanojen kuorruttama puheenparsi – tai paremminkin huuto – johtuu.

Esimerkkejä älyttömyyksistä löytyy viime vuosilta vaikka kuinka paljon. Osa tapauksista on edennyt poliisitutkintaan, ja silloin tällöin puolueen edustajat saavat puheistaan rikostuomioita. Suurin osa törkypuheesta jää kuitenkin somen syvän pään loputtomaan nieluun. Niin paljon siivottomuuksia puolueen edustajat ja sen liepeillä parveilevat henkilöt viljelevät."

HAVAINTOJA yHTEISKUNNASTA . FB -tilin koko päivits, missä tuo kalevan kommentti nostona:

https://www.facebook.com/havaintojayhteiskunnasta/posts/2362812304018826

2 kommenttia   Lauantai 06. kesäkuuta 2020 06:47

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »