BruceVaan

Olenko minä teidän mielestänne olemassa?

Vastaa a) ehkä b) ei kukaan meistä oo c) loukkaannuin tästä kysymyksestä

18 kommenttia   Maanantai 09. syyskuuta 2019 00:43

When you don't stand the heat...

...block the people who are pointing out your flaws with your logic.

Näin toimii Kuvakkeen herkkänahkaisin oikeistosiipi. Ei tarvitse edes henkilökohtaisuuksiin mennä, pelkkä logiikan aukkojen osoittelu riittää.

5 kommenttia   Maanantai 29. heinäkuuta 2019 05:20

Tänä kesänä nähtyjä eläimiä

Rottia, hiiriä, oravia,
sekavia lintuja,
kissoja, koiria, frettejä,
kadulle paskantava hevonen,
hyttysiä, kärpäsiä, paskakärpäsiä,

Yhtään punkkia en ole nähnyt,
vaan jos näen: "Nazi punks, fuck off!"

Kommentoi   Sunnuntai 09. kesäkuuta 2019 09:26

Suosittele nuortenkirjoja! Kirjaa suunnittelevalle inspiraatiotärppejä!

Olen valmistellut muutaman vuoden hatarahkosti kehittynyttä nuortenkirjaa, jossa yhdistyy suosikkiaiheita, eli jalkapalloa, musiikkia, mutta myös monikulttuurisuutta.

eli kaikkea tuon teeman ympärille, mutta myös aivan jotain muuta, suosituksia! Etenkin kirjoja, joissa on erittäin hyvä henkilöhahmojen kuvaus, koska se on oma akilleen kantapääni, siinä missä juonenkuljetus ja tunnelmanluonti onnistuu jokseenkin ok.

1 kommentti   Lauantai 18. toukokuuta 2019 04:05

Lapsuudenkoulu puretaan

Ensimmäinen kouluni puretaan pian, jälleen kerran homeongelmien takia. Hieman surettaa, että en ehtinyt paikalle tapaamaan vanhoja opettajia, mutta toisaalta oma suosikkini ei paikalla edes olisi ollutkaan.

Onko omat anhat koulusi yhä olemassa? Ja oletko pitänyt mitään kontaktia vanhoihin opettajiin?

Kommentoi   Lauantai 18. toukokuuta 2019 04:02

Taikauskoisuus

Oletko millään tavalla taikauskoinen, ja miten se näkyy? Koetko, että et ole taikauskoinen, mutta "jäät kiinni" itsellesi tai muille toisinaan sellaisesta käyttäytymisestä. Esim. puun koputtaminen, "jinxaaminen" jos puhutaan vaikka urheiluun liittyvistä tuloksista jne? Miten selität itsellesi sen? Oletko sitten rehellinen, vai rehellisesti sarkastinen taikauskomaisilla toimillasi? Itse väitän sen olevan sarkastista, mutta pieni osa minusta puskee taikauskoa peliin aina joskus.

I WANT TO BELIEVE!

1 kommentti   Lauantai 18. toukokuuta 2019 04:01

Kirjojen lukeminen baarissa

Harrastan toisinaan, etenkin viikonloppuisin, sosiaalisesti hieman oudoksuttavaa toimintaa, ja painun oluselle lukemaan kirjaa ruuhkaiseen baariin. Tämähän ei johdu siitä, että koetan saada seuraa sillä, vaan että haluan nimenomaan välttyä aina toisinaan seuralta, mutta saada tietyn hälisevän äänimaailman tukemaan luvussa olevan proosan tai runon tunnelmaa.

No totta kai sieltä sitten tulee jotain tyyppejä huastelemaan että "Luet täällä lauantai-iltana?!" "Tuu pelaamaan Scrabblea." No vittu, ei ne osannu. Ihan surkee peli tuli. :rofl:

Kommentoi   Lauantai 18. toukokuuta 2019 03:58

Freeganismi

Paljon puhutaan ilmaston lämpenemisestä ja eläinten oikeuksista, mutta voisiko asioita ratkaista muutakin kuin liahnsyönnin lopettamalla? Ruokahaaskuuta tulee joka uosi tonnikaupalla, ja etenkin talisaikaan myös lihatuotteiden hävikin hyödyntäminen on suht turvallista. Ehdotonhan en ole ruoan ostossa lihan suhteen, vaan aina joskus ja kohtuudella osuu mukaan niitäkin tuotteita.

Millaisia kokemuksia sinulla on freeganismista ja dyykkaamisesta? Onko osunut ruokamyrkytyksiä (itselleni ei ole osunut kertaakaan noin 13 vuoden kokemuksella)

Kommentoi   Lauantai 18. toukokuuta 2019 03:55

Lautapelit ja niiden vaikutus käyttäytymiseen

Olen huomannut, että vuosia jatkunut lautapeliharrastus on tuonut mukanaan mm. huomattavasti lisää kärsivällisyyttä, ja triggeriherkkyys hermostua on pienentynyt. Sosiaalinen kokoontuminen leikillisen kilpailun ääreen toli ei aina ollut yhtä helppoa. Muksunahan se päätyi sisaren kanssa pieniin sotiin aina, ja pahentuneeseen ilmapiiriin loppupäiväksi jopa.

Millaisia lautapelien tuomia muutoksia olet itse huomannut omassa elämässäsi? Onko ne parantaneet jotain puolta sinussa?

4 kommenttia   Lauantai 18. toukokuuta 2019 03:52

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »