Hellhound666

Työttömyys

"Työttömyys on omasta asenteesta eniten kiinni" hmm, joo, sekin on totta, mutta mitenkäs sitten kun asenne on että "mikä tahansa työ kelpaa, ja haluaa ihan oikeasti töitä, riippumatta siitä kuinka paljon joutuu vuorotyötä yms tekemään" ja silti ei saa paikkaa syystä x ja y.

Esimerkkeinä:
-En saanut työpaikkaa koska ei työkokemusta (millä v*tulla sitä keräät jos ei kukaa palkkaa?)
-nuori nainen (joo, mä oonkin hankkimassa lapsia (not) ja vaikka olisin sitä ei saa kysyä.)
-Multa kysyttiin kuinka valmis olisin tekemään erityisesti ilta+yövuoroja. En saanut paikkaa vaikka mä oikeasti RAKASTAN ilta+yötöitä. (No, palkatkoot sitten sellasen joka tulee niistä kumminkin valittamaan)
-vaikka pukeudunkin siististi, oon käyny suihkussa, pessyt hiukset ja en meikkaa noihin haastatteluihin ja olen kohtelias/asiallinen ja pysyn hyvin mukana keskustelussa/ olen kiinnostunut, käytös muutenkin se mitä haastatteluun olisi suotavaa, mun ulkoinen habitus ilmeisesti tarkoittaa noille: "älä palkkaa"

Pitäkööt tunkkinsa. Mä en enää jaksa yrittää.

10 kommenttia   Perjantai 15. syyskuuta 2017 04:29

Ja täällä mietin ja etsin....

Plääh... oon varmaan viikon yrittänyt löytää sivustoa jolla myydään värillisiä piilolinssejä (musta/punainen/valkoinen jne) vahvuuksilla (-7) ja turhaan.. ennen ostin pinkyparadiselta mutta sekin sivusto on nykyään siinä kunnossa ettei tilaaminen onnistu..

6 kommenttia   Keskiviikko 21. kesäkuuta 2017 01:42