HennMe

Mmmmietteitä

Kirjoitin viime blogissa siitää kuinka tunnen itseni liian itsevarmaksi ja vahvaksi miehille ja tunnen niin edelleen. Kyselin myös, että mitä te miehet odotatte toiselta ja suhteelta. Kiitos kaikille jotka antoivat vastauksia ja sen takia ajattelin kirjoittaa vähän omaa näkökulmaa ja mietettä siitä mitä minä odotan ja haluan suhteelta.

On kolme asiaa mitkä rakentaa minun suhteelle perustan:
- Luottamus: tämä on varmasti kaikille selvää, mutta olen huomannut yhden asian ja se on että monet uskovat että asioiden jättämättä kertominen ei ole valhe, mutta mielestäni se on. Koska jos näät asian semmoisena ettet voi kertoa sitä, vaan jätät sen sanomatta niin valehtelet toiselle sekä itsellesi. Ne asia mitkä voi jättää sanomatta tulee luonnostaa, ne mitkä itse karsit pois ovat valheita.
- Tahto: Tarvitaan tahtoa olla toisen kanssa, tahtoa tehdä asioita toisen puolesta, tahtoa "urhata" ehkä vähän asioita toisen eteen, tahtoa päästä vaikeiden aikojen yli ja saada asiat toimimaan.
- Usko: Tämä on ehkä kaikista tärkein perusta, koska sinun täytyy uskoa toiseen, uskoa että toinen on luottamuksen arvoinen eikä petä sinua, uskoa siihen että toinenkin tahtoo olla kanssasi niistä syistä kuin sinäkin haluat olla toisen kanssa. Uskoa siihen että pystytte rakentamaan yhdessä tulevaisuuden.

Minulla itselläni on ollut aina semmoinen olo että kun tapaan sen oikean niin se vaan "klikkaa" en tiedä missä vaiheessa klikkaus tapahtuu alkuvaiheessa vai pidemmän tapailun jälkeen. Mutta uskon että on pari asiaa jotka vaikuttaa siihen että minulla klikkaa jonkun kanssa ja niitä asioita ovat mm. elämän katsomus, päämäärät, yms. Minulle on myös todella tärkeää saada oloni toisen kanssa turvalliseksi, turvalliseksi olla juuri semmoinen kuin olen toisen seurassa, turvalliseksi laskea joskus puolustukseni, turvalliseksi joskus ehkä käpertyä syliin ja itkeä, turvalliseksi pälätä ja toinen olisi siinä tukemassa.

Jotain taas vähän avaavaa minusta, oikeinkirjotukseni ei ole kehuttavaa mut etteköhän te selvää saa!

8 kommenttia   Sunnuntai 05. maaliskuuta 2017 20:01

Miehet, teidän sana!

Erosin viime vuonna pääsiäisenä, olen nyt asunnut noin puoli vuotta omillani vuokra asunnossa. En ikinä ole ennen asunut yksin ja olen lähtöisin isosta perheestä, joten muutto omille on ollut raskasta ja yksinäistä, varsinkin kun olen lähtöisin Espoosta ja nyt asun Tuusulassa paikassa missä ei julkistaliikennettäkään ole, joten kavereiden näkeminen on usein hankalaa.

Alku oli vaikeaa koska joudun ostamaan kaiken uudestaan astiat, pyyhkeet yms. joten rahaa ei paljoa jäännyt laskujen jälkeen moneen kuuhun, edelleen tasapainoilu menojen ja tulojen kanssa välistä heittelee, mutta uskon että en ole ainut koska aina ihmisille tulee yllättäviä menoja. Joten tässä ajassa olen oppinut elämään hyvinkin paljon vain omillani ja pärjäämään omillani.

Eron jälkeen olen miettynyt paljon suhteita, mitä suhteesta haluan ja minkälaisen ihmisen kanssa. Isot ei vaatimukseni ole, mutta sitten olen alkanut miettimään itseäni, olenko minä seurustelu kumppanina oikea?

Oikeasti mitä naiselta mies odottaa? En osaa ottaa apua vastaan olen huono siinä ja olen huomannut että miehet useasti tarjoutuvat auttamaan, mutta kun uskottelen itselleni aina että kyllä minä pärjään. En osaa myöskään ottaa vastaan lahjoja tai sitä että ruokani maksettaisiin kun käydään syömässä. Korjaan itse autoni ja vaihdan siihen renkaat, en pelkää sotkea käsiäni öljyyn tai rasvaan. Keittiössäkin pärjään moitteettmasti. Olen omasta mielestäni jo liian "itsenäinen".

Joten nyt miehet kysyn teiltä, mitkä on niitä asioita mitä te naiselta haluatte tai odotatte suhteessa?

57 kommenttia   Sunnuntai 08. tammikuuta 2017 00:06

Mies

Miehessä Top 5
plussat ja miinukset

+ Vanhempi
+ Tatuoinnit
+ Itsenäinen
+ Käytöstavat
+ Tykkää autoista tai moottoripyöristä

- Parta
- Liiallinen päihteiden käyttö
- Äidin poika
- Työtön
- Ylipaino

Tästä voi sitte kukin kokeilla meneekö enemmän plussan vai miinuksen puolelle ;D

19 kommenttia   Sunnuntai 01. tammikuuta 2017 16:32