Ida-Katri

Flow-2012

Jippiiijeiii! Luin iloisia uutisia, lavalle on nousemassa Björk sekä Flow'n avaa Bon Iver! Hypin innosta! Näillä fiiliksillä on hyvä mennä kattelee unikuvia!(:

1 kommentti   Keskiviikko 30. marraskuuta 2011 02:11

Koulukiusaaminen

Törmäsin tuossa yhteisöön "koulukiusattu" hienoa,että siitä voidaan nykyään puhua niin avoimesti! Hyvin moni nuori varmasti joutuu koulukiusauksen uhriks enemmän tai vähemmän. Myös monet ovat siitä hyvin vaitonaisia,koska pelkäävät joutua leimatuiksi opettajille vasikoijiksi. Haluaisin tällä tekstillä saada niille ihmisille vahvuttaa,jotka pelkäävät puhua asiasta. Kertokaa siitä opettajille ja vanhemmille, olette niitä koulukiusaajia sata kertaa vahvempia, voin luvata sen!
Koulukiusaajalla on itsellään yleensä paha olla ja levittää sitä sitten muihin. Jo pelkät pienet ilkeät sanat satuttaa ja paljon. Henkinen väkivalta on paljon pahempaa,kun fyysinen. Fyysiset haavat saadaan parannettua helposti toisin,kun henkiset. Jos joku ihminen,jota koulukiusataan/on koulukiusattu lukee tämän niin muistakaa puhua asiasta, se jättää isot arvet ja ne ei lähde koskaan kokonaan. Se heijastuu moniin asioihin.Mutta jo asian kanssa sinuks tuleminen auttaa paljon ja pystyt kääntää sen "kokemukseksi" jonka kautta osaat miettiä monia asioita järkevämmin!(:

"Voi kuinka koskee
Kelle sen kertoisin
Syvälle sydämeen sattuu

Sattuu, pienet hartiat kun alas painuu
Koskee, paha lääkettä on siihen löytää
Kiusaajat saapuvat, näytös voi alkaa
Koskee, kun sivusta vain sitä katson

Yksin taas välitunnilla hän seisoo
Niin yksin, pois leikeistä toisten
Pikku zorrot, pikku prinsessat
Kohta aikuisiksi kasvavat
Ne kostaa, et sydäntä voi niiltä ostaa"

8 kommenttia   Keskiviikko 12. lokakuuta 2011 02:20

(:

Kävin tänää vetää ihan hullun sali treenin hyvä ettei laatta lentäny. Mutta sain leivottua kuulema täydellisen juustokakun! woah oon itsestäni ylpeä (: Aamulla pitäis sit lähtee valmistelee siskon lapsen kaks vuotis synttäreitä. Luulen,että näillä yöunilla menen vaan Minnin viereen nukkumaan päiväunia.
Mut kaikin puolin on ollu onnistunu päivä ja nyt voi hyvillä mielin mennä kattelee unikuvia!(:

Kommentoi   Lauantai 08. lokakuuta 2011 01:40

(:

Ihana oli herätä kerrankin,kun ei koskenut päähän. Nyt kun on saanu rauhassa höntsäillä niin voi ruveta leipomaan ja valmistelemaan iltaa,kun sisarukset saapuu kylään! (: Tiedossa on mexicolainen ilta! Toivottavasti osaan tehdä hyvän juustokakun!

1 kommentti   Perjantai 07. lokakuuta 2011 14:49

"uni minut nielee
lumi sataa mieleen
sinä tulet tielle"

1 kommentti   Maanantai 03. lokakuuta 2011 23:37

Huhhhuuh

Päivän hyvätyö tehty, pelastettii jääkiekkopojat,kun raukat oli unohtanu avaimet eikä osannu selvittää itse huoltomiehen numeroo. Ja on tullu tän viikonlopun aikaa istuttua neitien kaa autossa ihan tarpeeks. Tahkon reissut on vähäks aikaa tehty,jos sit talvella vasta seuraavan kerran. Tää neiti kiittää ja kuittaa ja menee nukkuu ainaki vuorokaudeks!

Kommentoi   Sunnuntai 25. syyskuuta 2011 05:38

I sit in my room and in my mind I think my life and I listen song "make you feel my love" now it's autumn oh how wonderful idea is a blanket, cup of tea and candles. Just listen silence. Hold in lap my dog. daydream my own future. I think that life can be nice thing! If can be happy little things,does anyone say that you need lottery win that you can be happy. No one.

Kommentoi   Perjantai 23. syyskuuta 2011 02:39

Miksi nää biisien opettelu fiilikset tulee näin öisin?

Kommentoi   Perjantai 23. syyskuuta 2011 02:20

Kuinka lapsi voikin piristää päivää!(:

Aluks päivä tuntu kaaokselta,mutta lähdin käymään kaupassa siskon lapsen kanssa ja takas tullessani olin yhtä hymyä! Kyllä ne lapset on vaan paras terapia keino! <3Minni<3

2 kommenttia   Torstai 15. syyskuuta 2011 00:10

How about a round of applause
A standing ovation

Oh, And the award for
The best lie goes to you (goes to you)
For making me believe (that you)
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh

Don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

How bout a round of applause?
Standin' ovation...

Kommentoi   Torstai 08. syyskuuta 2011 23:44

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »