JudasJones

Kerro yksi asia ulkonäössäni, joka miellyttää tyttöystävääsi!! KOPIOI TÄMÄ SITTEN OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATO, MITÄ MUUT IHMISET SANOVAT SINULLE MINUN ULKONÄÖSTÄNI!

Kerro yksi asia ulkonäössäni, joka miellyttää tyttöystävääsi!! KOPIOI TÄMÄ SITTEN OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATO, MITÄ MUUT IHMISET SANOVAT SINULLE MINUN ULKONÄÖSTÄNI!

11 kommenttia   Torstai 18. lokakuuta 2018 10:12

Miks jengi pettää?

Ihmisten välinen luottamus perustuu pohjimmiltaan selviytymisviettiin ja laumakäyttäytymiseen. Näin ollen luottamus ei ole puhtaasti sosiaalinen konstruktio vaikka se tietenkin nykyajan elämässä useimmiten ilmenee osana niitä. Siinä missä monogominen käyttäytyminen on vahvasti kulttuurisidonnaista ja pohjautuu tuoreisiin arvoihin länsimaisen ihmisen kulttuurissa, se tukeutuu ja tukee pohjimmiltaan nimenomaan ihmisten väliseen luottamukseen.
Väitän että tuon luottamuksen pettäminen millä tahansa tavalla loukkaa perustavanlaatuisella tavalla kykyämme tuntea oloamme turvalliseksi meidät pettäneen henkilön seurassa riippumatta siitä missä asiassa petos tapahtuu. Tietenkin petoksen suuruus ja vakavuus vaikuttaa psykologisiin seuraamuksiin huomattavasti. Näin ollen sanoisin että siinä missä parisuhteen ulkopuoliset suhteet eivät välttämättä vahingoita ketään millään tavalla, pettäminen jättää aina peruuttamattoman ja syvän railon ihmissuhteeseen. Paljastui se kumppanille tai ei.

Kommentoi   Perjantai 21. elokuuta 2015 15:12

Tyttöystävähakemus 2015 Kesä-edition

Osaat puhua tunteistas, olla mustasukkainen, olla emotionaalisesti riippuvainen ja sopivan tarrautuva niinkuin NAISET on. Eipä taida enää löytyä.

12 kommenttia   Tiistai 16. kesäkuuta 2015 13:54

Tyttöystävähakemus 2015

No niin, elikkäs sitä on aikanaan ollut kaikenlaisia kriteerejä tähän elämänkumppanin valintaan liittyen, mutta nyt kun olen vanhentunut ja rumentunut huomattavasti niin on aika päivittää myös parinvalintaa koskevia infoja. Elikkä ohessa yksinkertaistetut toiveet koskien tulevaa kumppaniani!

1. Olet nainen
2. 1:stä voidaan neuvotella

8 kommenttia   Tiistai 19. toukokuuta 2015 10:58

Tyttöystävähakemus 2014

Sussa on sellaista bojoing-läskiä, ja rintasi kunnioittavat miestä!

KYLLÄ SIINÄ ON RAHAA!

9 kommenttia   Maanantai 25. elokuuta 2014 11:23

Pinnallisuudesta, ja vähän sisäisestä kauneudesta.

Sinä, ihminen, olet vähintään 50% sitä mitä päätät olla. Viesti jonka lähetät muille ihmisille itsestäsi on suuri osa siitä kuvasta jonka ihmiset muodostavat sinusta. Jos lähetät ulos viestin, jossa alleviivaat kaikkia niitä ominaisuuksia jotka sinulta mielestäsi *puuttuvat* niin arvaapa mihin ihmiset sinussa kiinnittävät huomionsa? Juuri niihin ominaisuuksiin jotka sinä olet alleviivannut. Tämä saa muut ihmiset nimenomaan ajattelemaan nämä asiat sinun puutteinasi, vaikkeivat ne olisi välttämättä muuten tulleet lainkaan heidän mieleensä, ainakaan sinua määrittävinä tekijöinä. Me kaikki päätämme itse miten maailma meidät lopulta näkee. Ei, maailma ei näe sinua superhottiksena vain koska olet itse "päättänyt" olla sellainen. Pelkkä vaakkuminen ei tee sinusta ankkaa. Jos haluat olla ankka, niin opettele uimaan ja kiinnitä ne sulat perseeseen. Jos et halua, älä yritä näytellä ankkaa. Mieti kuka olet parhaimmillasi, aidosti, ja lähetä se viesti ihmisille. Tulet huomaamaan että ihmiset eivät välttämättä kommentoi asioita joita sinä haluaisit, mutta heidän viestinsä on vihdoin positiivinen.

Rakkaudella, Jones.



*Tämä on ote vastauksestani erääseen gallupiin jossa käsiteltiin sisäistä kauneutta, katkeruutta ja suhtautumistamme itseemme sekä muihin ihmisiin. Kirjoitus aiheutti sen verran reaktioita, että katsoin siitä mahdollisesti olevan jotakin iloa/hyötyä blogikirjoituksena. Omia ajatuksiani kauneudesta, haluttavuudesta, ja omakuvasta se kuvaa ainakin erittäin hyvin.*

30 kommenttia   Torstai 18. huhtikuuta 2013 16:44

Unelmieni naisesta vol 1.

Ensinnäkin haluan sanoa, että "unelmien naista" ei ole olemassakaan. En kuvittele osaavani kuvitella naista joka jonain päivänä tulee täydentämään elämäni, koska luultavasti tämä tulee olemaan monin tavoin täysin erilainen kuin olen otaksunut, koska luonto on paljon paremmin perillä tarpeistani kuin minä itse. Tässä kuitenkin rehellinen näkemys siitä minkälaisten ominaisuuksien koen olevan minulle viehättäviä naisessa. Here goes.

Unelmien nainen vol 1.

Ikä 19-25
Taidot: osaa keskustella, laittaa ruokaa ja taskuparkeerata
Tykkää: Kuunnella kitaransoittoa ja laulua, elämästä, mielipiteiden jakamisesta ja suuseksistä
Koska olen...muusikko, ajattelija, väittelijä, keskustelija ja intohimoinen rakastaja.
Olet hyvä... jossain asiassa jonka suhteen olet intohimoinen ja joka tekee sinut onnellliseksi.
Olet rehellinen... itsellesi, minulle ja aina.
Sulle ei ole ongelma...että käytän paljon aikaa musiikin ja siihen liittyvien asioiden tekemiseen, että rakastan työtäni ja teen sitä antaumuksella ja että olen pakkomielteisen kunnianhimoinen asioiden suhteen jotka ovat minulle oikeasti tärkeitä.
Et ole... katkera, kyyninen tai negatiivinen.

ULKONÄKÖ
Pitkä vai lyhyt? - Itse oon 174 tai 175cm, joten sanoisin että ihannepituus naiselle mulla on 165-177. Jos oot korkkareissa mua pidempi niin se on plussaa. (näyttää hyvältä punaisella matolla)
Tissit vai perse? - Molemmat on toki kivoja, mutta sanoisin että perse kuitenkin. Rintojen koolla ei oo väliä jos on hyvä peppu.
Silmälasit vai piilarit?- Kummatkin käy. Parasta on jos ei käytä kumpaakaan vaan törmäilee seiniin ja ovenkarmeihin koska se ois tosi söpöö <3
Blondi vai brunette? - Ei oo kynnyskysymys. Olen ehkä hieman kallellani tummiin naisiin, mutta se ei ole varsinaisesti vaikuttava tekijä siinä pidänkö jotakin ihmistä viehättävänä.
Anorektikko vai läski? - Hoikka, ehdottomasti vähän laiha mieluummin kuin vähän lihava. Urheilullinen on ok, muttei mikään salihirmu.
Siniset silmät vai ruskeat silmät? - jos on pakko valita niin ruskeat.
Ulkonäköön panostava vai juntti? - ulkonäköön panostava, mutta haluun pussailla vaik sul ois meikit päällä.
Lyhyet vai pitkät hiukset? - Pitkät hiukset. Ehdottomasti.
Karvainen vai karvaton? - karvaton
Värjätyt vai luonnolliset hiukset? - ei mitään väliä

LUONNE
Ujo vai rohkea? - Aidon itsevarma. Voi olla ujo tai rohkea, kunhan ei näyttele mitään tai feikkaa mitään.
Iloinen vai surullinen? - iloinen. Olen positiivinen ja haluan positiivisia ihmisiä ympärilleni. Varsinkin jos päästän sinut lähemmäs itseäni kuin kukaan muu on.
Tunteellinen vai kylmän viileä? - tunteellinen, ja kykenevä ilmaisemaan tunteitaan.
Naapurin tyttö vai biatch? - naapurin tyttö
Rehellinen vai luotettava? - ööö.. molemmat :D ei voi olla yhtä ilman toista.
Sinua vanhempi vai nuorempi? - nuorempi
Hikipinko vai hylättyjen saaja? - Hikipinko joka pinkoo omasta halustaan eikä vain ympäristön paineesta, tai hylättyjen saaja jolla on kuitenkin vähintään yksi todellinen tavoite elämässä joka ajaa eteenpäin.
Salaileva vai asiat suoraan sanova? - suoraan sanova, varustettuna tilannetajulla ja tunneälyllä.
Painostava vai liikaa pillisi mukaan tanssija? - jos pitää valita niin painostava. Osaan pitää puoleni, ja tarvitsen jonkun joka osaa pitää oman puolensa vahvan persoonan kanssa. En voi olla "johtaja" elämäni tärkeimmässä ihmissuhteessa. Rakkaus on ennen kaikkea yhteistyötä.
Kovaääninen vai hiljainen? - kovaääninen, joka tajuaa MILLOIN olla hiljempaa.
Aktiivinen harrastaja vai nolife? - elämässään aktiivinen nolife.
Pahamaineinen vai hyvämaineinen? - maine ei ole olennainen kunhan tulee luokseni omana itsenään.
Absolutisti vai deeku? - Mieluummin sitten absolutisti. Itse en juo tai polta. Ehdottomasti ei tupakoiva, ja alkoholinkäyttö maltillista.

RAKKAUSELÄMÄNNE
Edestä halaus vai taka-alalta halaus? - ihan mistä vain halaus!
Innokas yhteydenpitäjä vai vaikeasti tavoiteltava? - innokas mutta käytännöllinen. Ymmärtää jos en 12 tuntisen musatreenipäivän aikana vastaa moneen viestiin, tai jos en roudauksen aikana ehdi puhua puhelimessa.
Syntymäpäivänä kahdestaan vai bilettämässä? - hmmm... se miltä päivänsankarista tuntuu.
Tossun alla vai parisuhteen hallitsija? - ei kumpaakaan. Kunnioitan naista tasa-arvoisena kumppanina. Oletan että pidät puolesi silloin kun olet jostain oikeasti jotain mieltä, mutta et myöskään pyri periaatteen vuoksi taivuttamaan minua omaan tahtoosi. Todellista rakkautta ei voi hallita kukaan. Vain kunnioittaa ja luottaa siihen että toinen osapuoli huolehtii sinun tarpeistasi. Silloin sinä voit keskittyä huolehtimaan hänen tarpeistaan.
"Hyvää yötä" viesti vai puhelu? - kuiskattuna korvaan, ihan vieressä

33 kommenttia   Sunnuntai 03. maaliskuuta 2013 20:43

Todellinen horoskooppini :D

JOUSIMIES
Jousimiehestä et saa itsellesi ainakaan kumppania, ellei sinulla ole tarpeeksi hyvä lenkkarit. Jousimies juoksee koko ajan karkuun, ongelmiaankin. Hän yleensä jättävät asiat muiden hoidettavaksi ja lähtevät itse pois. Jousimiehet ovat piikitteleviä ihmisiä. He ajaantuvat yleensä joka paikkaan, niin hyvään työpaikkaan kuin seurustelusuhteeseen tekemättä itse mitään, sillä ovat varsinaisia hannuhanhia. Tästä syystä moni vihaa heitä.

MOTTO: "Kato mitä voitin arpajaisista"
TYÖPAIKKA: riippuu tuurista
AUTO: riippuu arpajaispalkinnosta

5 kommenttia   Tiistai 19. helmikuuta 2013 22:56

YSTÄVÄNPÄIVÄ!!

Ystävänpäivä on yksi suomen kulttuurihistorian vanhimmista ja tärkeimmistä pakanajuhlista. Sen juuret ulottuvat muinaisten ugrien kuujuhliin, joissa legendan mukaan maaginen kuutti lahjoitti kymmenyksen pettupullaa taivaankannen iättömille jouhikoille.

Pussaillaax?

Kommentoi   Keskiviikko 13. helmikuuta 2013 23:39

Pusublogi!

Ystävällisesti poskelle
Uskollisen otsalle
Kaikkien korville
Kaulaillessa
Hiukset, älkää jättäkö!
Rakastan huulia
Olkapäälle muiskautellen
Ihanimmalle vatsalle
Se on ohi - kädelle -->

11 kommenttia   Torstai 31. tammikuuta 2013 20:52

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »